kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 başvuru yaparken internet üzerinden başvuru yapmıştım. şubeye falan gitmekle uğraşmamıştım ertesi günde ayarlamışlardı herşeyi. nakil için müdürlüğe, şubeye yada herhangi bi yere gitmek gerekiyormu ? yoksa telefon yada internetten halledebiliyomuyum yine adres vererek ? birisi lütfen evet halledebilirsin bi yere gitmeden desin. lütfen =/
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 şu an yeni evimde internet olmadığından telefonu bağladımda baya ağır açılıyo sayfalar kanser oluyorum yavaşlıktan. o yüzden bakmak bile istemiyorum
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Gitmen gerekiyor kesin. Aynı durumdaydım, direkt hat sahibinin telekom müdürlüğüne gitmesi gerekiyo dediler.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 senin gitmen gerekiyor kesin diyen ağzını ...
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 TTnet kullaniyorsan telekoma nakil talebi yaparken zaten internet var mi diye soruyorlar telekom disinda bisey kullaniyorsan internet icin telekomun o portu açması lazım internet baglanabilmesi icin müşteri hizmetleri hallediyor bunu genelde.
Auberon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Bildiğim kadarıyla gitmen gerekiyor ama gene de 44 0 375'i ara bir sor belki değişmiştir prosedür
Öne çıkan mesajlar