kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 başvuru yaparken internet üzerinden başvuru yapmıştım. şubeye falan gitmekle uğraşmamıştım ertesi günde ayarlamışlardı herşeyi. nakil için müdürlüğe, şubeye yada herhangi bi yere gitmek gerekiyormu ? yoksa telefon yada internetten halledebiliyomuyum yine adres vererek ? birisi lütfen evet halledebilirsin bi yere gitmeden desin. lütfen =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 siteden bak bakalım sss lere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 şu an yeni evimde internet olmadığından telefonu bağladımda baya ağır açılıyo sayfalar kanser oluyorum yavaşlıktan. o yüzden bakmak bile istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Gitmen gerekiyor kesin. Aynı durumdaydım, direkt hat sahibinin telekom müdürlüğüne gitmesi gerekiyo dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 senin gitmen gerekiyor kesin diyen ağzını ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 TTnet kullaniyorsan telekoma nakil talebi yaparken zaten internet var mi diye soruyorlar telekom disinda bisey kullaniyorsan internet icin telekomun o portu açması lazım internet baglanabilmesi icin müşteri hizmetleri hallediyor bunu genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 ikametgah isteleyebilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Bildiğim kadarıyla gitmen gerekiyor ama gene de 44 0 375'i ara bir sor belki değişmiştir prosedür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 gerekiyor, geçenlerde yaptık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 şahsen gidilmesi gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar