Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FRF

kath

Öne çıkan mesajlar

balik bana da yetki verebiliyorsa versin, her turlu isi yapmaya hazirim.

bir de, acaba guildportaldan falan bir tane yeni site mi kursak diyorum. sadece turkler olmayalim bu sefer, oyunu birakma potansiyelli cok fazla kisinin yani sira eski cekirdek kadrodan da baslamayacak cok kisi var anladigim kadariyla. ne dersiniz ?
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

balik bana da yetki verebiliyorsa versin, her turlu isi yapmaya hazirim.

bir de, acaba guildportaldan falan bir tane yeni site mi kursak diyorum. sadece turkler olmayalim bu sefer, oyunu birakma potansiyelli cok fazla kisinin yani sira eski cekirdek kadrodan da baslamayacak cok kisi var anladigim kadariyla. ne dersiniz ?

.
Sosyal ağlarda paylaş

Denocum Nar Shadda öyle bir yer değil maalesef :) Nar Shada dışına çağıramaz hehe... Başka yer seçelim lütfen.

Nar Shadda ada ada yapılmış ve npc gönderiyor seni istediğin istasyona hemde paralı :S

bu arada canlı kanlı swtoru oynadım arkadaş.. süper bir yapıt geliyor. Oynanabilirlik çok güzel şimdi burada ben jediden başka karakterle oynamam diyen arkadaşlara şunu söylemeliyim ki sith inq, bh, smuggler, trooper karakterlerini denedim. İnanın jedi harici karakterlerde inanılmaz zevkli.

:)
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca oyunda çok fazla bug var fakat gireilemeyecek şeyler değil, Nar Shaddanın merkeze geldiğinizde lag büyük, aynı şekilde pvp alanındada lag var tam olarak optimize edilmemiş. Fakat şu hali ile bile sonuna kadar oynanabilir kanısındayım ben.
Sosyal ağlarda paylaş

duu said:

Denocum Nar Shadda öyle bir yer değil maalesef :) Nar Shada dışına çağıramaz hehe... Başka yer seçelim lütfen.

Nar Shadda ada ada yapılmış ve npc gönderiyor seni istediğin istasyona hemde paralı :S

bu arada canlı kanlı swtoru oynadım arkadaş.. süper bir yapıt geliyor. Oynanabilirlik çok güzel şimdi burada ben jediden başka karakterle oynamam diyen arkadaşlara şunu söylemeliyim ki sith inq, bh, smuggler, trooper karakterlerini denedim. İnanın jedi harici karakterlerde inanılmaz zevkli.

benim gibi bir sw nerdune soylenir mi soul bu, geyigine soyledim ben onu.

:S:S
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

duu said:

benim gibi bir sw nerdune soylenir mi soul bu, geyigine soyledim ben onu.

:S:S

Denocum bunlar kandırmaca maksat herkesi bilgilendirelim :)
Sosyal ağlarda paylaş

Deno karakterin adını deno açmamışsın ki hangisi sensin :D? Sölemiş olabilirsin ama ben Balıkım unutma ;)
Bi de bi poh yapilamiyo ki su anda yetki ne bilmiorum :D sadece guilde adam kabul etmeye yarıyo sanırım şimdilik :D
Zaten daha server merver yok.
Moruk senin de alacagın olsun ben kötü server mi seciyorum :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...