-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 65 memberımız var, memberınız kadar konuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Surekli TURX den elemanlarla karsiliyorum ben. Daha r.i.p gormuslugum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ben bir iki Rip li gordum. Corpse olarak tabi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Bizim de 70 üyemiz var. Nasıl denk gelemediysek? Republic Fleetten kafanızı uzatın az dışarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 hahaaayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 pve serverında pvp muhabbeti de bu kadar oluyo demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Dinime kufreden musluman olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 pve server'ı ? legions of lettow ne zamandır pve server'ı oldu yeto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 @Spark http://incicaps.com/gulen-uclu.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 şair orda pvp serverda pve gibi oynuyosunuz demek istemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 ama tam diyememiş be abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 DA2019 said: Bizim de 70 üyemiz var. Nasıl denk gelemediysek? Republic Fleetten kafanızı uzatın az dışarı. Dun aksam anjelik? (nick memory failure) gorduk RIP den ilk defa. Yine TURX den 2 elemanla karsilastik. PVP az ama oz suruyor ama sikinti bu kadar population top yapmis server da contested zone larda ozellikle faction larin bir araya gelmesinin engellenmis olmasi. Quest line lar oyle ayarlanmiski, server in adini pvp koyalim acmadilar demesinler tadinda. Tersi olsada sikayet edilirdi gerci, insanoglu boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Abi diğer başlıklarda da konuşuldu zaten. Contested territory hesapta. Ama haritaların yarısı kapalı bende. Tatooine in yarısını açayım dedim. Aha dedim, base var burda, flypointi açayım diye base e girmeye çalışıyorum, meğerse republic base i imiş. :P Yani yolunu kaybedip gitmesen karşı faction ile karşılaşamayacaksın, hoth ve sonrası gezegenler de böyle mi bilmiyorum. Ama şahsen openworld pvpyi battlegrounda tercih ederim. Battlegroundda çok koştur koştur oluyosun, oyun arcade mode a dönüyor. Öl, spawn ol, koş. Tekrar öl, tekrar spawn ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2011 Konuyu dağıtmayalım, pvp muhabbetine buradan devam edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Guilde alım var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 tabi. devam ediyor, edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 legions of lettow bu serverda 2 tarafta da kalabalık türk guildimi var şimdi? ara sıra karşı taraftan türk oyuncu ile karşılaşmak güzel olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Oyun içinden kimle irtibata geçmem gerekli ? Ben ve bir arkadaşım başvurucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Daha 1 tane FrFli görmüşlüğüm yok. Belirttikleri sayılardan şüphe duyuyorum. 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 sanirim kesip dogramadigim tek rip uyesi sen kaldin. su ana kadar beni en zorlayan, hatta tek kesen uyeniz de good old charda. bilemiyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Charda seni kesti mi ya? Ben de seni ölümsüz sanıyodum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 -Deno- said: sanirim kesip dogramadigim tek rip uyesi sen kaldin. su ana kadar beni en zorlayan, hatta tek kesen uyeniz de good old charda. bilemiyorum yani. yine eski atis tutuslar baslamis :D biz 1 tane frf li goremedik diyorum , bu kesemedigi bir charda kalmisti diyo , buyrun burdan yakin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Adam sizi stealthken kesmiş işte :DDDDDDDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2012 maykılceksinpopcorn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar