Sothra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 pvp imiş galiba sanırsam sitede öyle gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 http://frf.swtornow.com/ Bad Gateway? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 evet habire o hatayı veriyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 bugün olmadı bana hiç düzeldi sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 beyler bayanlar, frf'nin üyelik alımları şu an için şu şekilde: swg'de bizimle beraber oynamadıysanız, yani sizi swg üzerinden ya da başka bir mmo üzerinden tanımıyorsak, 2 haftalık bir trial'a alıyoruz sizleri. bu trial 20 aralık'da başlayacak, early access sırasında üye almamaya karar verdik tüm üyelerimiz oyuna başlayana kadar. bu 2 haftalık süreç sonunda sizden bir başvuru yazısı alıyoruz, 1 haftalık bir oylama başlatıyoruz. bu oylamanın sonunda da member oluyorsunuz ya da olmuyorsunuz. ö.m atanların başvuru yazılarını tutuyorum, fakat 20 aralık'da hatırlatırsanız tekrar sevinirim. 20 aralık öncesinde trial süreci başlamıyor malesef. sitemiz: frf.swtornow.com burada üyelik yarattıktan sonra başvuru yaparken lütfen yeni üye olduğunuzu, daha önce bizimle beraber oynamadıysanız ilk defa bizimle oynuyor olduğunuzu yazın ki diğer üyelerle karışmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azzael Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 frf burda karma guild olarak mı yoksa türk guildi olarak mı devam edicek bunu merak ediyorum açıkcası ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 şu an için yabancı almıyoruz. ileride alabiliriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Pek yürümez o iş. Ya baştan türk/yabancı oranını bozmadan karışık açılacak, yada hiç dönmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 aslında yabancı almıyoruz diye bişe yok. öncelikle öyle bi talep yok. ikinci olarak zaten oylama ile üye kabulu yapıyoruz. kabul edilip edilmeyeceği üyelerin takdirine bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dorn Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2011 yannız çok hoşuma gitti benim üye alımlarını bu kadar kastırmanız. 3 kişi yavaştan takılıyoruz serverda. 20 aralıkta görüşürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Benim oyuna başlamam biraz gecikecek sanırım 5-15 ocak arası başlamış olurum. O sebeble Henüz başlamadığım bir oyunda kararı etkileme ihtimaline karşılık oyuna girene kadar oy kullanmam doğru olurmu olmazmı? bilemiyorum. Bu konu hakkında ihtiyar heyetinin görüşlerini bekliyorum. Eğer doğru bulunmazsa oyuna başlayana kadar üye alımlarında oy kullanmayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Oyuna başlamış olmama rağmen, çok fazla zaman geçirmediğim / tanımadığım bir üye adayı için oy kullanmıyorum. Adayı tanımayan 50 kişinin vereceği oy yerine, tanıyıp birlikte takılan 8 - 10 kişinin oyu çok daha mantıklı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 -Deno- said: şu an için yabancı almıyoruz. ileride alabiliriz belki. İsmini hatırlamıyorum ama yabancı bir üyemiz olmuştu... İngilizdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 hmm demek ki ben 1 hafta o yüzden beklemişim "sadece forumuna üye olabilmek için" FRF'nin :D diğer mmo'lardan veya ordan burdan beni kimse tanımadığı için hak verdim şimdi :D ulan ne hevesle başvurmuştum halbuki, kendimi sevdirirdim be yahu ama kısmet değilmiş demek ki :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 forum yaslıların elındeydı senın zamanlarında idare edicen artık : )) şimdiki genclerde fazla hızlı ama forum deıstı , rengarenk oldu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Sufi ile Unity hep yaşlıydı zaten. :) Şimdikiler de yaşlandı sayılır. Dile kolay 8 yıl geçti o zamandan bu zamana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 o Sufi'yi oyunda görürseniz, "selamlarımı" iletin, anlar o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 O_o bizde anlayalım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 sufi'yi görsek önce biz selamlarımızı ileticez de yok ortalarda hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Sufiyi Ahto City harici bi serverda görürsek yeterince yaşlandığına karar vericez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trollsavar Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Ben de yakınlarda damlarım :) infletus "frf'nin bounty hunterı, çakma jedi'ı." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 oyun içinde tell atarsanız daha rahat yardımcı olabiliriz, /tell denoran /tell aksakal /tell mumi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2011 en kısa sürede atıyorum tell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mumi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Mumi değil Marem olacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Daha bir tane FrFliye denk gelmedim. Denoran, Aksakal, Mumi. Üç kisi mi oynuyorsunuz nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar