Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A l A (Alaturqua)

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yalandan simdiki roster, 50 kere degisir realese e kadar kesin :D

basvuru icin :

http://www.swtor.com/guilds/30015/alaturqua

1- kanuni
2- sitharta
3- -ZTB-
4- Mostruash
5- NORIATH
6- tufansagnak
7- Guru
8- Ankthepot
9- dreagloth
10- Venduss
11- Rambokazim
12- Ladestin
13- Maedriv
14- Gavvain
15- Fuzuli
16- eftio
17- Wartr
18- caine
19- Festivalizm
20- ckaracay
21- wiseduck
22- totomella
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

ooo rambokazim bunyenizde. ihtiyar heyetini toplamissiniz gene =)

listeye daha asıl büyük toplar girmemiş onlar girince clan adını değil, harbi ihtiyar dolacak ortalık.

Not: rambo bize sarnav ı getir.
Mesaj tarihi:
kumadam ile 45 dakika telefonda konustuk herif esir aldi beni, otel odasinda baymis, arada kalmis, dedim gelme gerek yok git baskalarini bay, biz kendi kendimize bayariz.
Mesaj tarihi:
dreagloth said:

Ben buraya da girmiştim asıl guild den çıkmış, yine oraya geçtim :)

ne demek istedigini anlayamiyorum , anlamadim ?

guildden mi ciktin ? ben atmisimdir :)

coook kalabalik olalim istiyorum boyle tum sith guildleri gelsinler tag altinda bulussunlar, boyle derebeylikler gibi. tek yonetim ama kendi icinde degisik guildler :P

gelin girin, wow daki levelling guildler gibi 900 kisi olalim sonra gold satayim ben ek gelir kapisi :D
Mesaj tarihi:
mighty thor a kufur etmek isteyen, paticikden anlasamayip bu anlasmazligi sese tasimak isteyen, hatta bu anlasmazliklarin konusarak bile giderilemedigini saskinlik icersinde izlemek isteyenler, might one man stand show online :D
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

coook kalabalik olalim istiyorum boyle tum sith guildleri gelsinler tag altinda bulussunlar, boyle derebeylikler gibi. tek yonetim ama kendi icinde degisik guildler :P

EQ2-Nightshadeler gibi diyosun yani. ;)
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

kumadam ile 45 dakika telefonda konustuk herif esir aldi beni, otel odasinda baymis, arada kalmis, dedim gelme gerek yok git baskalarini bay, biz kendi kendimize bayariz.

Hahaha,

Nasılsa senin hevesin kaçana kadar ben anca başlarım oyuna, sonuçta görmezsin beni, hem beni atmıştınız A I A'dan :) iki kelam risale yazdık diye

Benim durum belli, FrF nerede ise oradayım eğer kabul ederlerse

SWG de ki gibi yine smuggler olarak olacağım. tek üzüntüm YT-1300 sahibi olamamak olacak gibi.

Açıkcası büyük beklentilerinizi okuyorum ama sanırım SWG'yi arayacağız gibi bir his var içimde.

haydi hayırlısı diyelim.
Mesaj tarihi:
acimam atarim :) akilli olacaksiniz :P

saka bir yana bir beklentim yok benim oyundan fazlaca, beklentimin ustunde cikarsa sasarim zaten artik.

sci-fi ve sw evreni ayrica usa serverinde olacagiz gibi bir durum var havada kendi acimiza, usa serverlerindeki oyuncularin oyuna yaklasimlari ve sw evreni ile olan baglantilari sebebi ile bu sekilde bir ongorumuz var.

eu serverleri cok karisik duruyor hem oyuncu milliyetleri olsun hemde oyuna bakislari.
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...