FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Yeni çıkanı 1 ay oynayıp bırakmak alışkanlık oldu.. Denemeden geçmem :)
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yalandan simdiki roster, 50 kere degisir realese e kadar kesin :D basvuru icin : http://www.swtor.com/guilds/30015/alaturqua 1- kanuni 2- sitharta 3- -ZTB- 4- Mostruash 5- NORIATH 6- tufansagnak 7- Guru 8- Ankthepot 9- dreagloth 10- Venduss 11- Rambokazim 12- Ladestin 13- Maedriv 14- Gavvain 15- Fuzuli 16- eftio 17- Wartr 18- caine 19- Festivalizm 20- ckaracay 21- wiseduck 22- totomella
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 off guru var biranda soğudum guildden :P
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Ben buraya da girmiştim asıl guild den çıkmış, yine oraya geçtim :)
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ooo rambokazim bunyenizde. ihtiyar heyetini toplamissiniz gene =)
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 dreagloth said: Ben buraya da girmiştim asıl guild den çıkmış, yine oraya geçtim :) Biz de böyle koç! Giren, çıkamaz.........
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 -Deno- said: ooo rambokazim bunyenizde. ihtiyar heyetini toplamissiniz gene =) listeye daha asıl büyük toplar girmemiş onlar girince clan adını değil, harbi ihtiyar dolacak ortalık. Not: rambo bize sarnav ı getir.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 kumadam ile 45 dakika telefonda konustuk herif esir aldi beni, otel odasinda baymis, arada kalmis, dedim gelme gerek yok git baskalarini bay, biz kendi kendimize bayariz.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 dreagloth said: Ben buraya da girmiştim asıl guild den çıkmış, yine oraya geçtim :) ne demek istedigini anlayamiyorum , anlamadim ? guildden mi ciktin ? ben atmisimdir :) coook kalabalik olalim istiyorum boyle tum sith guildleri gelsinler tag altinda bulussunlar, boyle derebeylikler gibi. tek yonetim ama kendi icinde degisik guildler :P gelin girin, wow daki levelling guildler gibi 900 kisi olalim sonra gold satayim ben ek gelir kapisi :D
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 mighty thor a kufur etmek isteyen, paticikden anlasamayip bu anlasmazligi sese tasimak isteyen, hatta bu anlasmazliklarin konusarak bile giderilemedigini saskinlik icersinde izlemek isteyenler, might one man stand show online :D
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Demek istiyorum ki, vay ak daydım normalde, eski günlerin hatrına ala ya da gireyim dedim ama olayın gerçek guild gibi işlediğini anlamamıştım, şimdi tekrar vay ak dayım.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 alma zaten böyle noobları kanuni :P :P :P :P
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Kanuni said: coook kalabalik olalim istiyorum boyle tum sith guildleri gelsinler tag altinda bulussunlar, boyle derebeylikler gibi. tek yonetim ama kendi icinde degisik guildler :P EQ2-Nightshadeler gibi diyosun yani. ;)
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Aynen ama kacip gitmek yok hc isen tayfanla gel eksikmk kaldin o gun al guildden bi arkadas, uyelerde bilsin bunlar hc, oncelik kendi gruplarinda vs diye..
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 dodo veya muadili adamlar gelecekse ben gelmiyeyim.
Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Kanuni said: kumadam ile 45 dakika telefonda konustuk herif esir aldi beni, otel odasinda baymis, arada kalmis, dedim gelme gerek yok git baskalarini bay, biz kendi kendimize bayariz. Hahaha, Nasılsa senin hevesin kaçana kadar ben anca başlarım oyuna, sonuçta görmezsin beni, hem beni atmıştınız A I A'dan :) iki kelam risale yazdık diye Benim durum belli, FrF nerede ise oradayım eğer kabul ederlerse SWG de ki gibi yine smuggler olarak olacağım. tek üzüntüm YT-1300 sahibi olamamak olacak gibi. Açıkcası büyük beklentilerinizi okuyorum ama sanırım SWG'yi arayacağız gibi bir his var içimde. haydi hayırlısı diyelim.
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2011 acimam atarim :) akilli olacaksiniz :P saka bir yana bir beklentim yok benim oyundan fazlaca, beklentimin ustunde cikarsa sasarim zaten artik. sci-fi ve sw evreni ayrica usa serverinde olacagiz gibi bir durum var havada kendi acimiza, usa serverlerindeki oyuncularin oyuna yaklasimlari ve sw evreni ile olan baglantilari sebebi ile bu sekilde bir ongorumuz var. eu serverleri cok karisik duruyor hem oyuncu milliyetleri olsun hemde oyuna bakislari.
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Len nunu, daha 2 ay once Ala dedigim zaman, amaaan salla milletin "diiiit" le ugrasamam bu saatden sonra diye gaz yaptiydin!
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 O millet sendin bro :(
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 hahaha abi sanada guven olmaz artik Rift den sonra, 1 haftada Yoda oldum diyip oyunu birakma :)
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Kanuni said: O millet sendin bro :( e oha, bide bro yazmis.
Öne çıkan mesajlar