nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Harbiden patladi bu sefer.swg is no more Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 gg anlasmislardir ea'le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 SWG 2 MI GELIYOR YOKSA!!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 15.12.2011 kapaniyor herhalde swtor cikar o aralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cool_recep Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 15 Aralık 2011 tarihinde kapatılacakmış.. http://www.technopat.net/2011/06/25/sw-galaxies-bitiyor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 SWTOR'un çıkmasına yakın Lucas kapatın demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 hala oynayan var mıydı dandik swgyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 son kullanma tarihi geçmişti zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 swtordan guzeldi be su hali bile :P en azindan yapilacaklarin siniri yoktu nerdeyse , uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2011 Kac yil oldu oynamayali ama haberi duyunca bi garip oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Genwa said: Kac yil oldu oynamayali ama haberi duyunca bi garip oldum Boş boş gezen dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ben de geçen gün gördüm. gene de üzücü ya. hala hayatımda oynadığım en güzel oyunlardan biriydi, hala daha iyi bir mmo çıkmadığını düşünüyorum swg'den sonra. bu kafayla da çıkmaz zaten ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SethValor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2011 Ben de duyunca haberi çok üzüldüm, içim burkuldu desem yeridir. O kadar mesai harcadık başında. Bu güne kadar en keyif aldığım oyundu. Artık Old Republic ile buluruz teselli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Valla ilk ciktigi zamanlarda baslayip degisik zaman dilimlerinde tekrar tekrar oynadigim bir oyun... Cok guzel oyundu... Combat upgrade isi bitirdi.. Gunumuz mmolarindan farkli bir konsepte sahipti ilk ciktiginda... Zamanindaki craft ve resource sistem cok iyi dusunulmus ve cok guzel bir sistemdi... Pre-cu Dark Jedi Templarim swtordaki butun force userlari doverdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Benim için çok çok güzel anılar barındıran , harika vakit geçirdiğim , pvpsinden - craftından inanılmaz zevk aldığım bi mmo idi swg yeri asla doldurulamaz bana göre. Yapanların ellerine sağlık , sonynin de anladınız sanıyorum.. RIP SWG , hala özleniyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 swg design process ve neden her şeyin boka sardığı üzerine "lead designer and director of massive titles such as Ultima Online and Star Wars Galaxies" tarafından yazılmış bir yazı. ilgililere http://gamasutra.com/blogs/RaphKoster/20150417/241406/A_Jedi_Saga.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Çok keyif aldım okurken - anılarım canlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2015 sostizm said: Çok keyif aldım okurken - anılarım canlandı. O zamanlardaki eğlenceyi bir daha yakalayamayız herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2015 Oyun eğlenceli değildi bence, FRF eğlenceli idi. Daha öyle community denk gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 oyun nasıl eğlenceli değildi glad, daha iyi mmo hala gelmedi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 crowfall'ı yapan ekipte raph koster işte. güzel birşeyler çıkar umarım sonunda oyun eğlenceli değildi denmiş birde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2015 -Deno- said: oyun nasıl eğlenceli değildi glad, daha iyi mmo hala gelmedi lol Jedi grindleyen adamlara da sormak lazim, 32 tane profession, kas babam kas. Anca benim gibi nerd trader/crafter larin acik pazarda kendinden gectigi bir oyundu Swg, evet oyle crafting ve player economy daha baska oyunda gelmedi. Combat tarafinda bir turlu balance tutmadi ve ne yazik ki here comes the shit load of change diyerek CU yi getirdiler, oyunda tamamen bitti gitti o noktadan sonra. Ayni oyunu pre-cu olarak getir, senin benim gibi bir kac adam oynar bilemiyorum. Bundan 3 4 sene once, serverlar dolar tasar diyordum, simdi bakiyorum da Sandbox cikan her oyun diger MMO lara gore cok daha erken patliyor. Bizim jenerasyon yaslandi, siz de essek kadar oldunuz, oynayacak kalmadi yani hardcore sandbox i. Edit: Community cok cok onemli idi sandboxlar da, en azindan eskiden. Kafa dengi Star wars nerd i o kadar adam bir araya gelmeseydi hic birimiz Swg yi o kadar uzun oynamazdik. Keza, Swtor da FRF yi yeniden kurduk. Guild im ile yapabilecegim tek sey lanet olasi instance/raid ler oldugu icin content i tuketip biraktik. Yani ozetle good community + sandbox = priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 tiLi said: swg design process ve neden her şeyin boka sardığı üzerine "lead designer and director of massive titles such as Ultima Online and Star Wars Galaxies" tarafından yazılmış bir yazı. ilgililere http://gamasutra.com/blogs/RaphKoster/20150417/241406/A_Jedi_Saga.php gerçekten çok başarılı bir yazıydı, demin okudum. oyunun ilk 2 - 3 ayında yoktum, yani oyun vardı ama bir türlü çalışmıyordu. sırf oyunu oynamak için babamla 2.5 ay debelenmiştik, yazıcıoğlundan tut babamın şirketindeki bilgisayarcıya kadar. ne hırs yapmıştım oynicam diye. ama oyunun development kısmını bu kadar detaylı ve güzel anlatan bir yazı daha önce görmemiştim. gerçekten de çok zor şartlar altında çıkarılmış oyun, ve yapılmak istenen çoğu şey ya hiç yapılamamış çok az zaman ve bütçe ayırıldığı için, ya da eksikler ile yapılmış. tüm bunlara rağmen, benim için hala en iyi game experience swg'de geçirdiğim yıllardır. oradaki anılar, community, atmosfer bambaşkaydı. yazan herif de çok samimi bir adammış, diğer yazılarına da bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2015 -Deno- said: oyun nasıl eğlenceli değildi glad, daha iyi mmo hala gelmedi lol +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2015 Gladmir said: -Deno- said: oyun nasıl eğlenceli değildi glad, daha iyi mmo hala gelmedi lol Jedi grindleyen adamlara da sormak lazim, 32 tane profession, kas babam kas. Anca benim gibi nerd trader/crafter larin acik pazarda kendinden gectigi bir oyundu Swg, evet oyle crafting ve player economy daha baska oyunda gelmedi. Combat tarafinda bir turlu balance tutmadi ve ne yazik ki here comes the shit load of change diyerek CU yi getirdiler, oyunda tamamen bitti gitti o noktadan sonra. Ayni oyunu pre-cu olarak getir, senin benim gibi bir kac adam oynar bilemiyorum. Bundan 3 4 sene once, serverlar dolar tasar diyordum, simdi bakiyorum da Sandbox cikan her oyun diger MMO lara gore cok daha erken patliyor. Bizim jenerasyon yaslandi, siz de essek kadar oldunuz, oynayacak kalmadi yani hardcore sandbox i. Yani ozetle good community + sandbox = priceless cok iyi bir ozet olmus, tamamen ayni fikirdeyim. ayni oyun gelse artik oynar miyim bilmiyorum , zamaninda universitedeyken 1 yil okula gitmeyip mezun oldum, o ara 32 sinifi profladim, bugun sittin sene ugrasmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar