serjuhan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Bende ps3 full bundle pack icin sipariş verdim bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 ps2 çipli artı iki kramer gitar 200tl Geel vatandaş öm ile gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 hobaa devasa bi kutu geldi şimdi nası dayanıcam akşama kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Ofiste falan acma, toplayamiyosun geri. =) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Aynen dışarda açmayın bide üşüüyorlar başınıza :D Nasıl dayanıcam oynamak için belli değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 nası çabuk geldi yahu oha 5-7 temmuz diorlardı , erken temin etmişler demek :) daha kutuyu acmadım walla belki davulu kullanmıcam , kararsızım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 o diilde 2 gitar yazıodu 1 tane cıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Olm davul ne zormuş lan aboo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 dreagloth said: Birde davul çok zor geldi bana, kırmayın aleti sinirden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Tek gitar diyordu ya 2 gitarı forumdakiler söylüyordu varmı acaba diye :D Davul oynayacaksanız easy'den başlayın. Geçişlere eliniz alıştıktan sonra medium falan gidin. Öbür türlü o pedal işi çok bozuyor. Kafa karıştırıyor falan. Ben daha gitarlar devam ediyorum. Ama bugün ikinci şarkının ortasında çat diye gitar kapandı hatasız gittiğim şarkıda %90'da fail aldım hard zorlukta. Çok koydu :D Bu Wariors of Rock'da God of War şarkısı olacaktı nasıl indiriyoruz bilen varmı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Allah belamı versin ya, kick'e bastığımı neden anlayamıyorum diyorum ben de. Kablosunu takmasam çalışmaz ben de basamam tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 İşe bak PSN Türkiye için Wariors of Rock dlcleri yok şarkı indiremiyoruz. Yabancı psnlerde de kredi kartı geçmiyor. İlla zarara sokacaklar bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Benim bir US bir TR hesabım var, duruma göre kullanıyorum, DLC'leri bir hesaptan indirince konsoldaki tüm user'lara kuruluyor zaten. US hesabımdaki alışverişler için de netten PSN kartı alıyorum, Offgamers.com'dan almıştım galiba en son. Bu full seti alsak, eski oyunlardan (Rock Band'lar dahil) hangileri davul falan destekliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 ROck Band'i bilmiorum ancak Guitar Hero 1-2-2 dışında hepsini destekliyor band pack. Bu oyunlarda da sadece guitar kullanabiliorsun. Bu 1-2-3ü de sonradan band hale uyarlayıp bazı parçalardan smash hits mi legends of rock mı ne çıkardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Psn kart satmıyor bir çok site Türkiye'ye gittigidiyor falanda pahalı satıyordu. Uygun bir tane bulup alacaz artık :D 1-2-3 davul çalışmıyor onun dışındakilrde çalışıyor gitar falan. Kendi sitesinde bir tablosu var hangi enstrüman hangi konsolda nasıl çalışır diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2011 psncardonline diye bi site uzak durun ben dolandırıldım ordan. söylenmeden aydınlatıyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 markafonide aral kampanyası tekrar başlamış.çok tuttu herhal.geçen seferden kaçıran varsa haber edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Bu sefer komple Guitar Hero ve türevi oyunlar ve bundleları var, oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 http://www.markafoni.com/campaign/aral-game-0/ guitar hero metallica yada warriors of rock. ikisinden birini alıcam hangisini tavsiye edersiniz? warriors of rock'ta indiriliebilir içerik varmış. türk psn adresiyle bunlardan yararlanabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 metallica şarkıları baya iyi seçilmiş ve oldukça zor dat disposable heroes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 metallicada 45 warriors of rockta 90 küsür sarkı var cok kararsız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 orası öyle ne yazıkki hatta 45 şarkının hepsi metallica da değil ama ana seri oyunlarının şarkı listelerinin de yarısı çöp, dörtte biri çalması zevk vermiyecek kadar basit 3 ve metallica herşeyiyle on numara 4 ve 5 birkaç şarkı dışında çabuk bayıyor 6 bi nebze daha iyi diğer grup oyunlarının ise şarkı listeleri berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 warriors of rock'ın şarkıları gayet iyi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 şarkının iyi olması ayrı, çalması zevkli olması ayrı önceki oyunlara bak hepsinde aynı tepkiyi vericeksin ama iş çalmaya gelince "meh bu muydu" diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 abi kısa süre de olsa bi davul geçmişim olmasaydı hayatta çalamazdım gibi geliyor bazı şarkıları easyde bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar