seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kore japon vs yapımı, eski çağlarda geçen ninja, martial arts temalı filmler arıyorum. tabi milyon tane vardır. o yüzden izlemiş olanlardan tavsiye bekliyorum. kısaca naruto izleyip gaza geldim öyle ninjalı jutsulu bikaç film arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Şu bişeyin soundtrackiydi aga: http://www.youtube.com/watch?v=jhUkGIsKvn0 araştır, bulursun ben bilmiyorum neyin müziğiydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=5bN52totUxo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Başlık e kadar başarılı. Ninjalı Film. Net. Direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 xunn diyebilirdi ben diyim onun yerine, o narutodaki ninjalar gerçek ninjalardan çok farklı. ninjaların mage tribi yaşadığı maceralar. tarihsel savaş filmleri çok bayık gelir sana. öyle jutsu mutsu olayları olmuyor, pata küte birbirine dalıyor, ölüyorlar sonra da. hatta last samurai gibi filmlerde de samuraylar öldürüyor ninjaları. belki aksiyon bazında ninja assassin izleyebilirsin. ama american ninja serisine bulaşma derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=wHkk9vCFI3o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 devamı var mı bu filmn çok akıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Karate Kid! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 80lerin sonu 90ların başı video dönemi sürü ile ninja filmi seyrettim. Süper ninja, über ninja, bilmem ne ninja, kırmızı ninja, beyaz ninja, ... Liste uzar gider. Bunların çoğunda naruta dünyasına benzer güçler mevcuttu fakat efektler çok leş olduğu için bu devirde gülerek izlersin. Misal naruto daki gibi kage bunshin yapardı adam filmde ama rezalet tabii. Sonra patlama efekti ve bir anda toprağın altına girip köstebek gibin toprağın altında gitmeler falan youtube daki şeyler fikir verir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Abi kafada ninja yazması :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 13 assassins. son yarım saate kadar bayık bayık gidiyo sonrası inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar