Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanser Skandalı

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Konuyu daha önce de açmıştım.. kapanmıştı.

Tekrar açıyorum. Yakınları içerisinde kanser veya kanser gibi ağır hastalıklara yakalanmış insanlar varsa rica ediyorum 15 dakikalarını bu videoya ayırsınlar:

http://www.youtube.com/watch?v=Y9ZD9JFo7Vw&feature=player_embedded

Kanser hücrelerini inanılmaz bir başarı yüzdesiyle geçiren cannabinoid diye bir madde var. Esrar bitkisinde bulunuyor sadece. İlaç firmaları bu bitkinin patentini alamadıkları ve bu bitkiden yapabilecekleri herhangi bir ilaçtan hiçbir şekilde para kazanamayacakları için bu kadar etkili bir ilacın daha yeni yeni gündeme düşüyor olması.
Sosyal ağlarda paylaş

ilaç piyasasıyla ve modern tıpla ilgili dönen pis şey çok şey var yoksaymak şuursuzluk olur ama bir yandan da insan paronayak ve mutsuz olmamak için -şayet kişi yaşam kalitesini kötü etkileyen bir dertten muzdarip ise fakat bu derdini ilaç firmaları para kazansın diye gideremeyeceğine inanacak olursa kötü olur bu psikolojik olarak- bu tip komplolara pek inanmak istemeyebiliyor. Garip bir savunma mekanizması. Çok kaptırmamak lazım işte.
Sosyal ağlarda paylaş

e buna gelene kadar GlaxoSmithKline AZT'ye bakın daha bi iyi.

işe yarayan ilacın patent parasını şişirip AIDS'in afrika'da deliler gibi yayılmasına, tedavinin engellenmesine sebep oldular.

patent 2005'te bitti de afrikalılar ilaç yüzü gördü. ama yetmedi Pfizer ile Viiv Health Care diye bi grup kurdular. insanlara yardım ediyoruz falan dediler de sanıyorum ki yine deneme + işe yarayanları patentleme yolundalar..

AZT olayı iyiydi ama
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...