Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu daha önce de açmıştım.. kapanmıştı. Tekrar açıyorum. Yakınları içerisinde kanser veya kanser gibi ağır hastalıklara yakalanmış insanlar varsa rica ediyorum 15 dakikalarını bu videoya ayırsınlar: http://www.youtube.com/watch?v=Y9ZD9JFo7Vw&feature=player_embedded Kanser hücrelerini inanılmaz bir başarı yüzdesiyle geçiren cannabinoid diye bir madde var. Esrar bitkisinde bulunuyor sadece. İlaç firmaları bu bitkinin patentini alamadıkları ve bu bitkiden yapabilecekleri herhangi bir ilaçtan hiçbir şekilde para kazanamayacakları için bu kadar etkili bir ilacın daha yeni yeni gündeme düşüyor olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sen bi ufak açıklama yapsan aslında süper olurdu kanserin neyiyle ilgili olduğuyla ilgili ufak bi başlık bilgisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kanser yok muymus aslinda, yalan miymis komplo muymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sovereign said: Konuyu daha önce de açmıştım.. kapanmıştı. Tekrar açıyorum. http://images.cheezburger.com/completestore/2010/4/23/129165272320550868.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 olay ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Kanserin çaresi var da hükümetler bizden gizliyor, tıpkı UFO'lar gibi. Sove. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EmreVeryMuch Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Uzaylılar kanser yapıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 aquila said: kanser yok muymus aslinda, yalan miymis komplo muymus. şükrü sen de bi komplo olsan keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 EmreVeryMuch said: Uzaylılar kanser yapıyormuş. Bu da mantıklı bir argüman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 amerikanin oyunuyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kanserin çaresi var zaten. kim gizliyo. bilmiyomusunuz siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ot faydalı mesajı cıkardım ben burdan sdfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ilaç piyasasıyla ve modern tıpla ilgili dönen pis şey çok şey var yoksaymak şuursuzluk olur ama bir yandan da insan paronayak ve mutsuz olmamak için -şayet kişi yaşam kalitesini kötü etkileyen bir dertten muzdarip ise fakat bu derdini ilaç firmaları para kazansın diye gideremeyeceğine inanacak olursa kötü olur bu psikolojik olarak- bu tip komplolara pek inanmak istemeyebiliyor. Garip bir savunma mekanizması. Çok kaptırmamak lazım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 neyse ben elimden geleni yaptım istediiniz kadar trolleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://www.scn.org/autistics/images/tinhat_yel_shirt.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ne olursa olsun düşünmesi bile rahatsız edici böyle bi olasılığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 e buna gelene kadar GlaxoSmithKline AZT'ye bakın daha bi iyi. işe yarayan ilacın patent parasını şişirip AIDS'in afrika'da deliler gibi yayılmasına, tedavinin engellenmesine sebep oldular. patent 2005'te bitti de afrikalılar ilaç yüzü gördü. ama yetmedi Pfizer ile Viiv Health Care diye bi grup kurdular. insanlara yardım ediyoruz falan dediler de sanıyorum ki yine deneme + işe yarayanları patentleme yolundalar.. AZT olayı iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Sovereign said: neyse ben elimden geleni yaptım istediiniz kadar trolleyin Ellerin dert görmesin yiğidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Kanser acilimi neticesinde esrarkesler habur kapisindan davul zurna esliginde gecis yaptilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kanser nedir hücrelerin mutasyonu (bozulması bad sector gibi düşün abi.) default olarak ölümsüzlüğü de saklıyorlar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kanser şuursuz hücre bölünmesi değil mi ya da böyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 ölmesi gereken hücre ölmüyor işte, sürekli bölünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Trollenecek konu değil agalar. İlaç sektörü tüm dünyada kamulaştırılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kanser hücreleri rasgele çoğalıyor, bunu kontrol etmeyi başarırsak, sağlıklı hücrelerin kendi kendilerini yenilemelerini sağlarız ve insan hayatını daha uzun bir hale getiririz. ya da ona ne gerek var, bol ilaç yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://1.bp.blogspot.com/-xq9jrUmmV-I/TdB_GmKWSDI/AAAAAAAAAFA/sv6ffWEvlcU/s1600/Recettear-Capitalism.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar