Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Evrim Teorisini Tek Soruyla Çürüttü

Soris

Öne çıkan mesajlar

Pasta said:

Dünyaca ünlü İngiliz yazar ve felsefeci Malcolm Muggeridge bu gerçeği şu şekilde dile getirmektedir:

Ben kendim, evrim teorisinin, özellikle uygulandığı alanlarda, geleceğin tarih kitaplarındaki en büyük espri malzemelerinden biri olacağına ikna oldum. Gelecek kuşak, bu kadar çürük ve belirsiz bir hipotezin inanılmaz bir saflıkla kabul edilmesini hayretle karşılayacaktır. (Malcolm Muggeridge, The End of Christendom, Grand Rapids: Eerdmans, 1980, s. 43)

Yaratilistr 1 year ago 3
Top Comments

Ahahahaha resmen bambaska bir dunyada yasiyor bu tipler.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 ay sonra ...
said:
Havva ßosƮàñ bu qörüşe katılmıyormm çünkü evrimm kümülatif deil geri dönüşümsüz olarak ilerlerr yani bu şekilde evrim teorisi çürütülemezz diye düşünyormm
June 26 at 7:46pm

Halit Kayadibli bu yetenekli arkadaşla sırf sizin yorumunuza cevap yazmak için arkadaş oldum adının 'hava' olduğunu sandığım breezy hanım..
size sacede diyeceğim şudur ki;
biraz geyik biraz espri anlayışı kazanmanız menfaatinizedir. ayrıca kümülatif kelimesini kullandığınız için ne kadar bilgili kültürlü vs. olduğunuzu cümle aleme nasılda göstermişsiniz bravo valla..
June 28 at 2:04pm · 5

Havva ßosƮàñ hımm aslına bakarsanız işin ilginç tarafı ben de bu yetenekli arkadaşla sırf bu videoya yormm atabilmk için arkadaşş oldmm evrimm teorisi her zaman ilgimi çekmiştirr sizin de ilginiz için çok tşk
June 28 at 7:59pm

Ogün Karzan işin ilginç tarafı sadece halit'in yorumunu beğenmek için ekledim bu arkadaşı :)
June 29 at 11:10pm · 1

Halit Kayadibli hehehehhhhehe :)
June 30 at 10:07am

Süleyman Kaya itiraf ediyorum ben de sırf millet ekleyip yorum yazıyor ben de denesem mi diye düşündüğüm için ekledim arkadaşı :)
July 10 at 3:21am

Mehmet Solmaz ben de yorum yapıyım kalabalık yapmış olurum diye ekledim :)
July 31 at 5:03pm

Serdar Cilsalar baktım herkes eklemiş ben de ekleyim dedim
August 10 at 8:19pm

Hüseyin Fide baktım herkes burda ben de ekleyim dedim
August 22 at 8:54pm

Ihsan Çelebi bende bu akıma kapıldım galiba :))
September 8 at 9:19pm

Umut Kalkan eklememin nedenini bu kadar belli etmemeliydim...
September 15 at 12:16pm

abi yorumları yeni okudum ahah videodan daha eğlenceliymiş
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 10 ay sonra ...
oluyor abi bakteriler falan da çevreden genleri içleyip kullanıyorlar yani. daha ne olsun evrim adına?

evrimciler hala "GÖLÖŞÖ GÖZÖL MÖTÖSYÖNLÖ ÖVRÖM ÖLMÖZ" derken genetikçiler "akıllı" gen değişim mekanizmalarını keşfediyor. bir 10-20 seneye temizlenir bu tipler diye düşünüyorum.

aslında bir yanda haklılar tabi gelişi güzel mutasyonla evrim zor yiğidi öldür hakkını yeme. dna'nın %90ı işlevsiz geliş güzel mutasyonların çoğu da oraya gidiyor hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Leopar said:

abi evrimi birakin bana sunu aciklayin

evrende ilk hayat nasil olustu? hadi dunyaya meteorla yasam gelme geyigi var, peki o zaman yasam en basta nasil olustu? ilk tek hucreli canli, ilk dna, ilk bakteri? bir sonraki soru budur bence

Abi benim görüşüm, maddenin en ufak yapıtaşlarından başlayıp sürekli olarak tekrarlayan belli bir matematik patterni var. Bu döngü tekrarlar sonucu git gide daha karmaşık yapılar ortaya çıkarıyo ve bu döngünün sonuçlarından biri biziz. Ama uzay ve zamanın sadece bu noktasında sonuç biziz. Başka noktalarda sonuçlar nedir kim bilir...
Sosyal ağlarda paylaş

Leopar said:

abi evrimi birakin bana sunu aciklayin

evrende ilk hayat nasil olustu? hadi dunyaya meteorla yasam gelme geyigi var, peki o zaman yasam en basta nasil olustu? ilk tek hucreli canli, ilk dna, ilk bakteri? bir sonraki soru budur bence

onla ilgili teoriler var genelde önce aminoasit, nükleik asit ve dna, protein benzeri yapılar oluştu kimyasal reaksiyon sonucu diye teoriler var. daha sonra kendi kendini repkle eden bir dna olabilir mi tek başına falan onu düşünüyorlardı ne oldu bilmiyorum en son (bu bağlamda kendi kendini replike etmek, ortamda nükleik asit olduğu zaman onlardan DNA oluşması için eski DNAnın katalizör görevi görmesi demek oluyor)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...