-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sezgin'in garbage'da açtığı başlık kilitlenmiş. sezgin de hata yapabiliyormuş !!11!!111! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hezarfen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 maşallah kedi canını da yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2011 Pasta said: Dünyaca ünlü İngiliz yazar ve felsefeci Malcolm Muggeridge bu gerçeği şu şekilde dile getirmektedir: Ben kendim, evrim teorisinin, özellikle uygulandığı alanlarda, geleceğin tarih kitaplarındaki en büyük espri malzemelerinden biri olacağına ikna oldum. Gelecek kuşak, bu kadar çürük ve belirsiz bir hipotezin inanılmaz bir saflıkla kabul edilmesini hayretle karşılayacaktır. (Malcolm Muggeridge, The End of Christendom, Grand Rapids: Eerdmans, 1980, s. 43) Yaratilistr 1 year ago 3 Top Comments Ahahahaha resmen bambaska bir dunyada yasiyor bu tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2011 said: Havva ßosƮàñ bu qörüşe katılmıyormm çünkü evrimm kümülatif deil geri dönüşümsüz olarak ilerlerr yani bu şekilde evrim teorisi çürütülemezz diye düşünyormm June 26 at 7:46pm Halit Kayadibli bu yetenekli arkadaşla sırf sizin yorumunuza cevap yazmak için arkadaş oldum adının 'hava' olduğunu sandığım breezy hanım.. size sacede diyeceğim şudur ki; biraz geyik biraz espri anlayışı kazanmanız menfaatinizedir. ayrıca kümülatif kelimesini kullandığınız için ne kadar bilgili kültürlü vs. olduğunuzu cümle aleme nasılda göstermişsiniz bravo valla.. June 28 at 2:04pm · 5 Havva ßosƮàñ hımm aslına bakarsanız işin ilginç tarafı ben de bu yetenekli arkadaşla sırf bu videoya yormm atabilmk için arkadaşş oldmm evrimm teorisi her zaman ilgimi çekmiştirr sizin de ilginiz için çok tşk June 28 at 7:59pm Ogün Karzan işin ilginç tarafı sadece halit'in yorumunu beğenmek için ekledim bu arkadaşı :) June 29 at 11:10pm · 1 Halit Kayadibli hehehehhhhehe :) June 30 at 10:07am Süleyman Kaya itiraf ediyorum ben de sırf millet ekleyip yorum yazıyor ben de denesem mi diye düşündüğüm için ekledim arkadaşı :) July 10 at 3:21am Mehmet Solmaz ben de yorum yapıyım kalabalık yapmış olurum diye ekledim :) July 31 at 5:03pm Serdar Cilsalar baktım herkes eklemiş ben de ekleyim dedim August 10 at 8:19pm Hüseyin Fide baktım herkes burda ben de ekleyim dedim August 22 at 8:54pm Ihsan Çelebi bende bu akıma kapıldım galiba :)) September 8 at 9:19pm Umut Kalkan eklememin nedenini bu kadar belli etmemeliydim... September 15 at 12:16pm abi yorumları yeni okudum ahah videodan daha eğlenceliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 close enough: http://www.youtube.com/watch?v=FjQr3lRACPI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 close enough dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 evrimi savunan adam cidden konusamiyor ya ahaha bilerek sectiler herhalde. celal sengoru davet etselermis keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Evrim Teorisini Tek Soruyla Çürüttü: "Darwin kaldıramayacağı ağırlıkta taş yaratabilir mi?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Ginaly'i tek soruyla çürüttü: "Grafikle açıklanamayacak bir grafik çizebilir mi*" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 meanwhile: "researchers have directly observed the creation of an entirely new gene in a controlled laboratory setting" http://phys.org/news/2012-10-evolution-genes-captured.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 oluyor abi bakteriler falan da çevreden genleri içleyip kullanıyorlar yani. daha ne olsun evrim adına? evrimciler hala "GÖLÖŞÖ GÖZÖL MÖTÖSYÖNLÖ ÖVRÖM ÖLMÖZ" derken genetikçiler "akıllı" gen değişim mekanizmalarını keşfediyor. bir 10-20 seneye temizlenir bu tipler diye düşünüyorum. aslında bir yanda haklılar tabi gelişi güzel mutasyonla evrim zor yiğidi öldür hakkını yeme. dna'nın %90ı işlevsiz geliş güzel mutasyonların çoğu da oraya gidiyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 abi evrimi birakin bana sunu aciklayin evrende ilk hayat nasil olustu? hadi dunyaya meteorla yasam gelme geyigi var, peki o zaman yasam en basta nasil olustu? ilk tek hucreli canli, ilk dna, ilk bakteri? bir sonraki soru budur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Oohooo o çok eski bir soruydu. İnorganik karbon bileşenleri uygun ortam bulduklarında çat diye organik form oluşturuyorlar. Laboratuarda tamamen inorganik maddelerden yosuna benzer karmaşık yaşam formları bile üretti bilim adamları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Leopar said: abi evrimi birakin bana sunu aciklayin evrende ilk hayat nasil olustu? hadi dunyaya meteorla yasam gelme geyigi var, peki o zaman yasam en basta nasil olustu? ilk tek hucreli canli, ilk dna, ilk bakteri? bir sonraki soru budur bence Abi benim görüşüm, maddenin en ufak yapıtaşlarından başlayıp sürekli olarak tekrarlayan belli bir matematik patterni var. Bu döngü tekrarlar sonucu git gide daha karmaşık yapılar ortaya çıkarıyo ve bu döngünün sonuçlarından biri biziz. Ama uzay ve zamanın sadece bu noktasında sonuç biziz. Başka noktalarda sonuçlar nedir kim bilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 PAttern aynıysa, ve başlangıç noktası maddenin en temel haliyse (ki maddenin en temel hali bir tane olmalı) , farklı noktalarda sonuç farklı olabilir mi? edit: Türkler uzayda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Leopar said: abi evrimi birakin bana sunu aciklayin evrende ilk hayat nasil olustu? hadi dunyaya meteorla yasam gelme geyigi var, peki o zaman yasam en basta nasil olustu? ilk tek hucreli canli, ilk dna, ilk bakteri? bir sonraki soru budur bence onla ilgili teoriler var genelde önce aminoasit, nükleik asit ve dna, protein benzeri yapılar oluştu kimyasal reaksiyon sonucu diye teoriler var. daha sonra kendi kendini repkle eden bir dna olabilir mi tek başına falan onu düşünüyorlardı ne oldu bilmiyorum en son (bu bağlamda kendi kendini replike etmek, ortamda nükleik asit olduğu zaman onlardan DNA oluşması için eski DNAnın katalizör görevi görmesi demek oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Leopar said: meteorla yasam gelme geyigi var abi bir "yaratıcı bizi yarattı" demekten çok daha mantıklı bir sallamasyon, aslında uzay gemisi dünyaya çakılan uzaylılar da olabiliriz. o da daha olası mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 evet hatta onu yaptıktan sonra "hacı nası kitledik insanları dünyaya" demişlerdir hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 madem evrim var o zaman neden bugünkü maymunlar evrilmedi? ha? sorarım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 madem amerikalılar ingilizlerden geldi. neden hala ingilizler var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 onlar ingiliz degil, bi gun adamin teki gelen turk arkadasina, geldiniz mi diye sormus. o sonra goldunuzmu, kozdonuzmu, vondunuz, ingiliz olmus. aslinda onlar hipster turkleri. zamaninda orta asyadan cikarken mainstream turklerden ayrilmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Ve daha önemli bir soru, amerikan futbolu denen garabet şey bu çağda nasıl yok olmadı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Daha Nascar, kamyon yarışları, pickup yarışları vs. var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar