Bone Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mahidevran said: spiderman gibi salak bi karakterin onca mutant arasinda hayatta kalabilmesi mucize zaten bir sürü süper güçlü karakterin olduğu dünyada en esnek ve çevik karakterlerden biri olduğu için olmasın? ha bi de örümcek hisleri var "i sense a disturbance in the force" hesabı.
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Abi ceviklik ve esneklik ne ya ahahahah Neyse hayal gücünüzle bas basa birakiyorum sizi.
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://media.moronail.net/images/stories/dg_pictures/0903/1156.jpg
Cons Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 abi şimdi doğruya doğru silah sıksalar ölür ne örümceği ne hissi bırak allasen
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Kaede said: 500 lük batchini indirmiştim zamanında bende. ayda yılda bir okuyordum DAHA 495 BÖLÜM VARKEN SPOİLER YEDİM GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDİYORUM
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Cons said: abi şimdi doğruya doğru silah sıksalar ölür ne örümceği ne hissi bırak allasen olmez, ustundeki tayti orumcek agindan ordu, kevlardan saglam, kursun gecirmez.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mahidevran said: Abi ceviklik ve esneklik ne ya ahahahah Neyse hayal gücünüzle bas basa birakiyorum sizi. çok önemli şeyler bunlar ileride karın seni aldatırsa muhtemelen aldattığı herif yatakta senden daha esnek ve çevik olduğu için aldatacak.
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Deadpool ftw! Spiderman kesinlikle çocuklar için yaratılmış bir karakter yetişkin super kahraman meraklılarının sadece nostaljik amaçla sevmesi lazım çünkü tamamen tırt bir adam hiç bir süper gücü olmayan sadece çok zengin olan batman bile spidermani iki tokatlayıp yerine oturtur. Thor zaten tanrı oldugundan buyuk ıhtımalle en güçlüsü odur ama onun dışında superman falan var zaten kriptonit olmadı mı etrafta adam kral, ee spiderman ne abi örümcekten türeme bir durum ne kadar güçlü olabilir ki şöyle şöyle karakterler varken piyasada şuan.
Mahidevran Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Rewendor said: Mahidevran said: Abi ceviklik ve esneklik ne ya ahahahah Neyse hayal gücünüzle bas basa birakiyorum sizi. çok önemli şeyler bunlar ileride karın seni aldatırsa muhtemelen aldattığı herif yatakta senden daha esnek ve çevik olduğu için aldatacak. süper gücüm olsa kariyi ne yapim lan haha
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 said: Thor zaten tanrı oldugundan buyuk ıhtımalle en güçlüsü odur ama ayak bileğine bakır kablo ile topraklayınca tüm elentriği boşalıyor. kedi gibi oluyor. spidey candır
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mithat said: Deadpool ftw! Spiderman kesinlikle çocuklar için yaratılmış bir karakter yetişkin super kahraman meraklılarının sadece nostaljik amaçla sevmesi lazım çünkü tamamen tırt bir adam hiç bir süper gücü olmayan sadece çok zengin olan batman bile spidermani iki tokatlayıp yerine oturtur. ee spiderman ne abi örümcekten türeme bir durum ne kadar güçlü olabilir ki şöyle şöyle karakterler varken piyasada şuan. deadpool ve batmani örümcek adamdan daha çok severim de, 5-10 düşmanın arasına girip sıyrılabilen bir adamı deadpool veya batman nasıl dövecek onu sorabilirim? deadpoolin işi ölüp ölüp dirilmek. batman ise spider-man gibi süper güçlere sahip birisi değil, yine de he is the goddamn batman! http://www.youtube.com/watch?v=9chg3AAFeuA http://www.youtube.com/watch?v=ctElF0zCi24
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Hepsini döver. http://www.samruby.com/Heroes/SilverSurfer/SilverSurfer.gif
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mithat said: Deadpool ftw! Spiderman kesinlikle çocuklar için yaratılmış bir karakter yetişkin super kahraman meraklılarının sadece nostaljik amaçla sevmesi lazım çünkü tamamen tırt bir adam hiç bir süper gücü olmayan sadece çok zengin olan batman bile spidermani iki tokatlayıp yerine oturtur. Thor zaten tanrı oldugundan buyuk ıhtımalle en güçlüsü odur ama onun dışında superman falan var zaten kriptonit olmadı mı etrafta adam kral, ee spiderman ne abi örümcekten türeme bir durum ne kadar güçlü olabilir ki şöyle şöyle karakterler varken piyasada şuan. en güçlüsü kimse o sevilmeli! önemli olan kaç adamı dövebileceği! manyak mısınız yahu? boş zamanlarında arkadaşlarınızla da "benim babam senin babanı döver" tartışması mı yapıyosunuz?
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Tanrılardan süper kahraman seçenleri saymıyoruz öyle şey olmaz. Hile gibi bir şey o. Ayrıca al sana thor http://www.nationalturk.com/wp-content/uploads/2011/06/ujfalusi_galatasaray.jpg
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aquila said: Cons said: abi şimdi doğruya doğru silah sıksalar ölür ne örümceği ne hissi bırak allasen olmez, ustundeki tayti orumcek agindan ordu, kevlardan saglam, kursun gecirmez. ağız kısmı boş ama oraya sıkarlar
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 spoiler olabilir batman de rahmetli olmuştu galiba?
Öne çıkan mesajlar