Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 evet arkadaşlar bugün yeni bir yemek icat ettim. ismi kaşarlı patates dağı. öncelikle patatesleri soyup elma dilim büyüklüğünde dilimliyoruz. daha önce bolca yağlanmış bir tepsiye bir sıra diziyoruz. üzerine gayet kalın dilimlenmiş kaşar peyniri dilimleri yerleştiriyoruz. üzerine bir sıra daha pattes dizip onun üzerini yine kalın kaşar dilimleriyle kaplıyoruz. bu 3 kat olacak şekilde yapıyoruz. her katta patatesleri tuzlamayı unutmuyoruz. sonra daha önceden 285 dereceye ısıtılmış fırına koyup 25-35 dakika pişmesini bekliyoruz. fırından çıkınca dağımızın yıkılmiş olduğunu görüyoruz; sonra domates ve maydonozla süsleyip çayla birlikte servis ediyoruz. afiyet olsun. not; kaşarların yanmış kısımlarını yemeyin kanser olursunuz. tepsiden alırken spatulayla kazımanız gerekebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 alta pişirme kağıdı falan bişey koyaydın yapışmazdı öyle o kaşarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 param bitti evde patatesle kaşardan başka bişey kaldı demiyo da nabmış ya ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ahahah isim cok yaraticiymis sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yok la güzel oluyo bu böyle. ben de yapmıştım önceden benzerini. 3 kat koymamıştım ama. tek fark patatesleri tepsiye tek kat halinde dizmeden önce un, tereyağı ve baharatlı bi harca bulayıp öyle koyuyorsun tepsiye. üstüne de kaşar rendesi koyuluyor. pişirme süresi de aynı civarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 fede said: param bitti evde patatesle kaşardan başka bişey kaldı demiyo da nabmış ya ahahahah alakası yok. aşçılıkta minimalizm akımını benimsiyorum. pişirme kağıdı yeni duydum iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yalniz o goruntuden patates salatasina gecisi nasil yaptin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 alırken dağıldı tabi maydonozla süsleyince salata gibi olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 tamam iyi olmuş tuto böyle bişey yapmayız iyi oldu gördüğümüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 güzel durmuuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ya aslında tüm patatesin içini oyup kaşarlı patates dolması yapcaktımda 2 saatte pişmez dedim tüm patates. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 öyle yapacaksan haşla zaten. fırında güzel olmazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dsfgfds beşamel sosu yapsaydın bari =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 çay olmamış oraya sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 patatesle çayı çok yakıştırıyorum kahvaltıda felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 çiğ patates ve kaşarı aynı anda fırına koydun demek helal. go go kanser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Aluriel said: tek fark patatesleri tepsiye tek kat halinde dizmeden önce un, tereyağı ve baharatlı bi harca bulayıp öyle koyuyorsun tepsiye. üstüne de kaşar rendesi koyuluyor. pişirme süresi de aynı civarda. Otiğin baharatlı patatesleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 patatese gereğinden fazla önem veriyoruz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 oh kalori bombasi. benim favorim zeytinyaginda kekikli kücük pattesler. kabuguynan. etin yanina falan iyi gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kimse de demiyor ki aga bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aga bu nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 vaniLLe said: zeytinyaginda kekikli kücük pattesler. kabuguynan. This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 o cay olmamis ama herkesin de cok abidik ilginc yeme aliskanliklari var. enistem de firinda baligin yanina cay icer kahvaltida mesela ;/ aynisinin ince dilimlenmis, kremali kasarli versionu da mevcut bu arada borcamda tabi. güzeldir ama agirdir tabi her zaman yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar