Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 evet arkadaşlar bugün yeni bir yemek icat ettim. ismi kaşarlı patates dağı. öncelikle patatesleri soyup elma dilim büyüklüğünde dilimliyoruz. daha önce bolca yağlanmış bir tepsiye bir sıra diziyoruz. üzerine gayet kalın dilimlenmiş kaşar peyniri dilimleri yerleştiriyoruz. üzerine bir sıra daha pattes dizip onun üzerini yine kalın kaşar dilimleriyle kaplıyoruz. bu 3 kat olacak şekilde yapıyoruz. her katta patatesleri tuzlamayı unutmuyoruz. sonra daha önceden 285 dereceye ısıtılmış fırına koyup 25-35 dakika pişmesini bekliyoruz. fırından çıkınca dağımızın yıkılmiş olduğunu görüyoruz; sonra domates ve maydonozla süsleyip çayla birlikte servis ediyoruz. afiyet olsun. not; kaşarların yanmış kısımlarını yemeyin kanser olursunuz. tepsiden alırken spatulayla kazımanız gerekebilir.
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 alta pişirme kağıdı falan bişey koyaydın yapışmazdı öyle o kaşarlar
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 param bitti evde patatesle kaşardan başka bişey kaldı demiyo da nabmış ya ahahahah
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yok la güzel oluyo bu böyle. ben de yapmıştım önceden benzerini. 3 kat koymamıştım ama. tek fark patatesleri tepsiye tek kat halinde dizmeden önce un, tereyağı ve baharatlı bi harca bulayıp öyle koyuyorsun tepsiye. üstüne de kaşar rendesi koyuluyor. pişirme süresi de aynı civarda.
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 fede said: param bitti evde patatesle kaşardan başka bişey kaldı demiyo da nabmış ya ahahahah alakası yok. aşçılıkta minimalizm akımını benimsiyorum. pişirme kağıdı yeni duydum iyiymiş.
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yalniz o goruntuden patates salatasina gecisi nasil yaptin
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 alırken dağıldı tabi maydonozla süsleyince salata gibi olmuştur.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 tamam iyi olmuş tuto böyle bişey yapmayız iyi oldu gördüğümüz
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ya aslında tüm patatesin içini oyup kaşarlı patates dolması yapcaktımda 2 saatte pişmez dedim tüm patates.
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 öyle yapacaksan haşla zaten. fırında güzel olmazki
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dsfgfds beşamel sosu yapsaydın bari =P
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 patatesle çayı çok yakıştırıyorum kahvaltıda felan.
Skyfire Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 çiğ patates ve kaşarı aynı anda fırına koydun demek helal. go go kanser
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Aluriel said: tek fark patatesleri tepsiye tek kat halinde dizmeden önce un, tereyağı ve baharatlı bi harca bulayıp öyle koyuyorsun tepsiye. üstüne de kaşar rendesi koyuluyor. pişirme süresi de aynı civarda. Otiğin baharatlı patatesleri?
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 patatese gereğinden fazla önem veriyoruz bence
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 oh kalori bombasi. benim favorim zeytinyaginda kekikli kücük pattesler. kabuguynan. etin yanina falan iyi gidiyo.
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kimse de demiyor ki aga bu nedir
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 vaniLLe said: zeytinyaginda kekikli kücük pattesler. kabuguynan. This
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 o cay olmamis ama herkesin de cok abidik ilginc yeme aliskanliklari var. enistem de firinda baligin yanina cay icer kahvaltida mesela ;/ aynisinin ince dilimlenmis, kremali kasarli versionu da mevcut bu arada borcamda tabi. güzeldir ama agirdir tabi her zaman yenmez.
Öne çıkan mesajlar