Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Evet!Ciddi anlamda izlerken en çok zevk aldığınız çizgi film hangisi?Ben southpark diyorum.2.si Simpsons ya siz?[signature][hline]*!Sonunu düşünen kahraman olamaz!!!*
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 kenshin x-men bi de hellsing aklıma bunlar gelio şimdilik[signature][hline]iyi kötü çirkin [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Temmuz 2004 02:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2004 spiderman mad jack the pirate[signature][hline]
chrounos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 dıdım dım dıdım.. küçük golcü tusubasa[signature][hline] aldığım aleti görünce oha diyeceksiniz!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 acaba pokemon falna diyen çıkacakmı :) çizgi filmmi.. ooo say say bitmez hepsi birbirinden güzel ancak pokemon vs. dışıdna..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
capul Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 1-Simpsons 2-South Park... ha bi de eskiden Batman....
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 durun durun çekilin şu dördünü nasıl unuturum, eskilerden, hemen yazayım. transformers red kit he-man voltran[signature][hline]iyi kötü çirkin
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 1.Simpsons 2.Dragonball 3.X-Men 4.South Park[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika)
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 x man spiderman jack the mad pirate nascar yarışçıları :) vunch punch (deermişim)[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 en sevdiğim diye ayıramayacağım, anime'i var disney'i var, osu var busu var birbirlerine haksızlık olur.. şu anda türk tv'lerinde seyrettiklerim arasından my life as a teenage robot.. tek bir adet söylememiz istenmiş, 15 tane yazarım yoksa ben de.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ben dizi olarak hiçbirinden fazla zevk almam ama... kısa film derseniz: The Kid' s Story.... Bana intiharı hatırlatacak kadar güçlü bir psikolji ile izledim. İntiharı daha iyi yansıtabilecek bir animasyon yoktur bence...[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir". Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 samciğim nerde tek bi tane söylememiz istenmiş? ronaldinho bile iki tane yazmış :)[signature][hline]iyi kötü çirkin zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 benim en sevdiğim çizgi film TMNT ( Teenage Mutant Ninja Turtles )[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: orc_lord, 18 Temmuz 2004 04:45 tarihinde demiş ki: ooo say say bitmez hepsi birbirinden güzel ancak pokemon vs. dışıdna.. +1 ama ille de lazımsa space adventure cobra[signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Every Villain Is Lemons Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 balık baştan kokmuş işte bone ama ben bu numaralara gelmem.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 simpsons futurama spiderman bloodletting Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 temel reis tom v jeriy pinokyo[signature][hline]Merhaba ben Deniz suan bir di$ci koltugunda oturuyorum üzerimde kırmzı 1 buluz altımda mini etek icimde ise hic bir sey yok ve bu koltukda seni bekliyorum NOT: bu geceleri saat 12den sonra cıkan 0900 reklamından alıntıdır. hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bana şov yaptirtmayin akşam akşam :) GUNDAM olan herşey diyim (super deformed (SD ) olanlar hariç) de kısa yoldan çözeyim :)[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ama çizgi film olarak ayrı bir yeri olan: south park'ı unutmamak lazım.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 su anda naruto her bölümü ayri heyecanli ve aksiyon dolu :)[signature][hline]UYKUM VAR! Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Simpson'taki tripler muhteşem abi :)[signature][hline]*!Sonunu düşünen kahraman olamaz!!!* cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 transformers thundercats voltran adını unuttum(geçen sene forumda bi arkadaş sormuştu adını zar zor bulunmuştu adı,çovuklar küçük robotlarını savaştırıyo,bi çocuk da robotuyla bağlantı kuruyo bi bilezik sayesinde falan,çok hoş bi çizgi filmdi) sponge bob tsubasa&benjamin:) x-men spider-man daha gider bu liste aslında ama,bunlara hastayım hele adını hatırlayamadığımı çok severdim ya:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 çizgi film: ninja turtles anime: full metal alchemist[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 çok var ama birtane seçmem gerekirse ; Space Adventure Cobra[signature][hline]..... Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 berserk[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/570384-en-sevdi%25c3%25b0iniz-cizgi-film/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Çizgi Dünyası En sevdiğiniz çizgi film? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ben dizi olarak hiçbirinden fazla zevk almam ama... kısa film derseniz: The Kid' s Story.... Bana intiharı hatırlatacak kadar güçlü bir psikolji ile izledim. İntiharı daha iyi yansıtabilecek bir animasyon yoktur bence...[signature][hline]Sizin sayenizde Bay Anderson, ben hayatın anlamını bulmuş bulunuyorum. Hayatın anlamı "sona ermektir".
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 samciğim nerde tek bi tane söylememiz istenmiş? ronaldinho bile iki tane yazmış :)[signature][hline]iyi kötü çirkin
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 benim en sevdiğim çizgi film TMNT ( Teenage Mutant Ninja Turtles )[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Bense Ötesinde Bir Av Yaparım . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 07 July 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir]
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 said: orc_lord, 18 Temmuz 2004 04:45 tarihinde demiş ki: ooo say say bitmez hepsi birbirinden güzel ancak pokemon vs. dışıdna.. +1 ama ille de lazımsa space adventure cobra[signature][hline]Tomorrow will take us away,Far from home and no one will ever know our names... But the Bard Songs will remain BLİND GUARDİAN- Bard's Song :rock: Every Villain Is Lemons
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 balık baştan kokmuş işte bone ama ben bu numaralara gelmem.. :)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 simpsons futurama spiderman bloodletting Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 temel reis tom v jeriy pinokyo[signature][hline]Merhaba ben Deniz suan bir di$ci koltugunda oturuyorum üzerimde kırmzı 1 buluz altımda mini etek icimde ise hic bir sey yok ve bu koltukda seni bekliyorum NOT: bu geceleri saat 12den sonra cıkan 0900 reklamından alıntıdır. hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bana şov yaptirtmayin akşam akşam :) GUNDAM olan herşey diyim (super deformed (SD ) olanlar hariç) de kısa yoldan çözeyim :)[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ama çizgi film olarak ayrı bir yeri olan: south park'ı unutmamak lazım.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 su anda naruto her bölümü ayri heyecanli ve aksiyon dolu :)[signature][hline]UYKUM VAR! Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Simpson'taki tripler muhteşem abi :)[signature][hline]*!Sonunu düşünen kahraman olamaz!!!* cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 transformers thundercats voltran adını unuttum(geçen sene forumda bi arkadaş sormuştu adını zar zor bulunmuştu adı,çovuklar küçük robotlarını savaştırıyo,bi çocuk da robotuyla bağlantı kuruyo bi bilezik sayesinde falan,çok hoş bi çizgi filmdi) sponge bob tsubasa&benjamin:) x-men spider-man daha gider bu liste aslında ama,bunlara hastayım hele adını hatırlayamadığımı çok severdim ya:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 çizgi film: ninja turtles anime: full metal alchemist[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 çok var ama birtane seçmem gerekirse ; Space Adventure Cobra[signature][hline]..... Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 berserk[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Önceki 1 2 3 4 5 6 Sonraki 1.sayfa (Toplam 6 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/570384-en-sevdi%25c3%25b0iniz-cizgi-film/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Çizgi Dünyası En sevdiğiniz çizgi film? × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
bloodletting Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 temel reis tom v jeriy pinokyo[signature][hline]Merhaba ben Deniz suan bir di$ci koltugunda oturuyorum üzerimde kırmzı 1 buluz altımda mini etek icimde ise hic bir sey yok ve bu koltukda seni bekliyorum NOT: bu geceleri saat 12den sonra cıkan 0900 reklamından alıntıdır.
hired_gun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 bana şov yaptirtmayin akşam akşam :) GUNDAM olan herşey diyim (super deformed (SD ) olanlar hariç) de kısa yoldan çözeyim :)[signature][hline]inochi kakeru sugata , sukito yuu utsukushisa ni kotoba wo ounda
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 ama çizgi film olarak ayrı bir yeri olan: south park'ı unutmamak lazım.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 su anda naruto her bölümü ayri heyecanli ve aksiyon dolu :)[signature][hline]UYKUM VAR!
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Simpson'taki tripler muhteşem abi :)[signature][hline]*!Sonunu düşünen kahraman olamaz!!!*
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2004 transformers thundercats voltran adını unuttum(geçen sene forumda bi arkadaş sormuştu adını zar zor bulunmuştu adı,çovuklar küçük robotlarını savaştırıyo,bi çocuk da robotuyla bağlantı kuruyo bi bilezik sayesinde falan,çok hoş bi çizgi filmdi) sponge bob tsubasa&benjamin:) x-men spider-man daha gider bu liste aslında ama,bunlara hastayım hele adını hatırlayamadığımı çok severdim ya:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 çizgi film: ninja turtles anime: full metal alchemist[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Jarlaxle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 çok var ama birtane seçmem gerekirse ; Space Adventure Cobra[signature][hline].....
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 berserk[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher
Öne çıkan mesajlar