escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bi de bu afrika ülkelerine müslümanlar(!) tek başlarına yardım götürseler 2 yıl içinde hayat düzelir orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 mantı + ekmek ne abi çüş, üzerine börek de yiyo musunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 gunde 40 gidiyor lan benım, ne kadar kıssam 20 banko gidiyor, oturup duzene sokmam lazım kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ekmek arası ketçaplı pilav, ekmek arası mayonez+ketçaplı makarna gördüm. HATTA UYARIYORUM çiçek ekmek alıp her bir yaprağına top kek koyup yiyen gördüm. gözümle canlı gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yanniz manti ekmeksiz yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 onetimebaby said: yanniz manti ekmeksiz yenmez. :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 AtlaraFisildayan said: ekmek arası ketçaplı pilav, ekmek arası mayonez+ketçaplı makarna gördüm. HATTA UYARIYORUM çiçek ekmek alıp her bir yaprağına top kek koyup yiyen gördüm. gözümle canlı gördüm. adam hüsmen agayla tanışmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ekmekli mantinin ustune pasta, mmmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 pirinc yok bulgur yok, kıyma dğeil et var falan bi garip olmuş o inanmadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 arkadasim mantiyi yiceksin, sonra tabaktaki kalan soslu yogurdu ekmeginle siyiracaksin. olay budur. yoksa tabii ki bi yandan somundan isirip bi yandan mantiyi kasiklamican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 alaman yiyince biz de yemiş sayılıyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Undisclosed said: yalnız fotoya dikkat etmemiştim, arada efesleri falan saklamışlar safdfgsdfgdf bi de Türk insanı öyle kutu kola falan almaz sofraya direkt 2,5 lt alır. almasa daha iyi de neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 UK resmen cipsle yatıp kalkıyor. Birileri öğretsin şunlara yemek yapmayı. Hepsi 200kg oluyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 oha 35 ekmek bana 6-7 ay giderken 1 aile 1 haftada siliyormus. temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 escape said: bu benim bi ara söylediğim: "abi bence akıl hastanesindeki hastaları öldürsünler. iyileşmezler abi. hem kendileri kurtulur hem de devlet bütçe ayırmaz oraya. hem de bakın birbirlerinin gözünü oyuyorlar" lafına benzemiş 1938 gibi miydi bu? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 yep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 forumda zengin ve elit geçinen ekmek adlı kullanıcının ortalama bir türk ailesince haftada 35 adet tüketilmesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben değilim onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bu değil ama bununla aynı temada olanını çooook eskiden gördüğümü hatırlıyorum o yüzden çok üzgünüm ama yapmak zorundayım kusuruma bakma yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 haber tarihi JUN - 9 - 2011 ha bide bu ekonomik durumla alakalı konular değişebilir gayet seneler geçtikçe.. mentos - diet coke paylaşmışım gibi welcome to internet geyiği pek olmamış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 df said: ben o resimdeki kadar ekmeği yiyorumdur heralde ya. mantıyı fln da ekmekle yiyorum. gayet güzel gidiyor ekmekle. Canım çekti hatta mantı deyince annem sağolsun yapıyor şimdi =) basit şeker fazlasından toleransın değişecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Fistan said: onetimebaby said: yanniz manti ekmeksiz yenmez. :o >.< kac kilosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 sen kaç kilosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 93 bucuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 esas sen kaç kilosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar