Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 said: Food set for a week in Turkey for a family costs an average of 145.88 dollars a week İyi güzel araştırma yapmışlar ama diğer ülkelere göre 145 dolar haftalık gider az gözüksede, Türkiyede haftalık ortalama halkın ayırdığı yemek masrafı kesinlikle 145 dolardan azdır.. Ayrıca fotoğraflarda türkiye ve italya dışında bu kadar haftada ekmek yiyen başka ülke gözükmüyor lol Kaynak:formyhour.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aile sayısına bağlı olarak çok değil, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ülkelerin pahalılığıyla da bayağı alakalı, resimlerin çoğunda gayet zengin bir çeşit ve yeterli miktarda yiyecek var. çadlılara üzüldüm ama, çok aile var öyle afrika'da. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Fransa fotosundaki kedi ben tek başıma aylık 145 dolar yerim dermiş gibi bakıyo SADASDASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 çok eski değil mi bu yaw, 2-3 sene evvel falan görmüştüm hatta patide konusu da açılmıştı sanırım. Şimdiye artmıştır o rakamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 almanyadaki ortalama bir aile de 500 dolar harcayamaz gibi geldi bana. o hesaplarda bir terslik var ya da okumak lazım nasıl hesap yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 100 dolara cikaririm ben bi haftayi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 huun said: almanyadaki ortalama bir aile de 500 dolar harcayamaz gibi geldi bana. o hesaplarda bir terslik var ya da okumak lazım nasıl hesap yaptılar. almanyada aile yok zaten herkes bekar. kafadan fail :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 çok mantıklı olmamış, en azından türkiye için. Sadece yemek için haftalık 150$+ harcayabilen aile sayısı %20-30 civarıdır max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Almanya'da 500 dolar müthis bir sallamasyon olmus. 500 dolar ile aylik tüm alisverisini yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 haftada 15 lira harcadığım oluyo yemeğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 günlük 20 lira gidiyo benim, onla da bi tost anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bazen günde 1.5'a yemekhaneden yiyorum, bazen onu da yemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 45$ tosta, 100$ a şampanyaya gidiyo benim haftalık, 0.88 kısmını da biriktiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 oha almanya nedir öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 almanyadaki abinin tipinden anlaşılıyor her akşam bi büyük devirdiği. ondan öyle masraflı olmus mutfak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 2002DE BEŞ DOLARKEN ŞİMDİ 145 DOLAR OLDU İNÖNÜ ZAMANINDA YEMEK YEMEK TÜMDEN YASAKTI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 daha güzel aile yokmuymuş koycak türkiyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 expatistan.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 O_O bu arada mısır bile bizden daha dengeli besleniyormuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ekmek biraz fazla kaçmış ama bol miktarda tahıl, sebze ve meyve var mis gibi. amerikalıları görmedin herhalde sen asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 meksikanın asıl haftada kaç litre kola içtiği belli değil ssdf o ne olm http://www.formyhour.com/img/misc/weekly_food/weekly_food_14.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 şimdi işin içinde meksika var uyuşturucu kartelleri var kola var .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 bizimkine kadarına baktım. üstteki amerikan ailesi falan iyi gene. bizde süt yok yoğurt az. balık yok ama esas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ne sutu baligi ya, 35 ekmek var orda. otuzbes. bir haftayi gectim, bir ayda toplam otuzbes ekmek yense bile fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar