Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Hafta Beleş Trial


axedice

Öne çıkan mesajlar

Paralı trial mı olur dersen, e sen de haklısın. https://www.riftgame.com/en/products/mmo-free-trial/

Beleşi görünce indirdim bakındım biraz, eh işte wowdan çok sıkılan adamı çekebilir. Peki patinin yoğun olduğu, trialdan sonra devam etmesem bile muhabbeti için girilecek guild var mı? Bi de cleric>druid oynayasım var ama fast lvling için çok n00bum tavsiyelere açığım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pati'nin yoğun olduğu guild dağıldı. 5-10 kişi var şu an orada. Onun dışında Türklerin olduğu guildler yada Türk Guildleri var ( diğer konularda belli zaten )

Sadece "Druid" olacağım diye birşey yok( sana kalmış tabi ). Bir karakterle açtığın class a ait 3 souldan oluşan 5 ayrı buildi istediğin zaman istediğin yerde değişip oynayabiliyorsun. Şunu oynayacağım diye kısıtlama getirme kendine. Oyuna alıştıkça göreceksin. WOW daki gibi sabit 1-2 talent tree e takılıp kalmıyorsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Güzel oyun bence o kadar kolay bok atılmamalı evet copy paste manyağı olmuş hemen hemen herşeyi aynı bir oyun diyebiliriz yinede güzel yanı çok. Grafiklerine bayılıyorum özellikle ortamlar çok iyi dizayn edilmiş. Dinamik bir karakter yapısı çok karmaşık görünsede bence epey keyifli ve dinamik bir world, wow oynayan herkesin özlemini çektiği birşey.. Low levelda bir bg vardı epey eğlendim ben orada onun dışında ilk 2 low level dungeon wowdaki ilk 2 dungeona oranla x100 daha iyi diyebiliriz. Tek eksiği biraz daha fazla boss mekaniği olabilirdi ama illa ki yüksek levellarda daha iyidir diye düşünüyorum.

Hatta fantazi yapacak olursak şöyle diyebiliriz; efsane bir mmo timi için blizzardın sistem kaynaklarını, temel oyun mekaniklerini ve pazarlamasını kullanacaksın. Lineage ve Aion ekibinin silah zırh armor karakter tasarım ekibini (bu adamlar hakikaten yaratıcı ve çok detaycı) Rift ve GW ninde ortam dizayn eden tiplerini bir araya getireceksin. Alsana ölümcül mmo. :p
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...