aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 allah bile ilk oku demis lan, ayip gunah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 nasıl olsa öbür tarafta okuruz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 allah dediyse hemen okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aquila said: allah bile ilk oku demis lan, ayip gunah. peygamber dememis miydi onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 1 ay aç kalıyo yeter o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 aquila said: allah bile ilk oku demis lan, ayip gunah. Sen yetkili bi abiye benziyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Deacon said: aquila said: allah bile ilk oku demis lan, ayip gunah. peygamber dememis miydi onu? aç da bi Kur'an oku, peynamaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 toplamda 3 kitap okumuş olsaydım bambaşka bi insan olurdum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Pasta said: olm kitap okumuyorum eksikliğini hissetmiyorum diyen adamlar var inanılmaz. boşsunuz lan direk. şu sana yakışmayan bir laf olmuş. Bilgi ve kültür sadece kitap okuyarak mı alınır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 okudum kuran http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=24120371 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 tunca said: toplamda 3 kitap okumuş olsaydım bambaşka bi insan olurdum sanırım olmazdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 barnacle said: tunca said: toplamda 3 kitap okumuş olsaydım bambaşka bi insan olurdum sanırım olmazdın tabi sen daha iyi bilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 nileppezdel said: Pasta said: olm kitap okumuyorum eksikliğini hissetmiyorum diyen adamlar var inanılmaz. boşsunuz lan direk. şu sana yakışmayan bir laf olmuş. Bilgi ve kültür sadece kitap okuyarak mı alınır? nerden alcan aga? maklube sohbetinde mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 50 kitap okumayla bu kadar çok değişebiliyorsan bambaşkaymışsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 tunca said: barnacle said: tunca said: toplamda 3 kitap okumuş olsaydım bambaşka bi insan olurdum sanırım olmazdın tabi sen daha iyi bilirsin insan karakterine çok etkisi olduğunu düşünmüyorum ben. az xp veriyo. yaşamak, tecrübe etmek daha etkili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 iki dakka susun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 geyik olarak bile okumak vs okumamak tartisilmasi bile garip lan, kendinize gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 yüksek lisans kasiyerlik üzerine miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 reis buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 garbıça gitmedi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 tunca said: yüksek lisans kasiyerlik üzerine miydi seksoloji hazırlığı atladım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 iki kitap okudum. birisi sağ öbürü sol gözüm. 8) 8) 8) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 18 sayfadır neyi tartlıyorsunz lan, bir piç özet geçsin lütfwn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 boş boş tartışmayın ya. sıkıcısınız. böyle diyince de suçlu ben oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Pasta said: nileppezdel said: Pasta said: olm kitap okumuyorum eksikliğini hissetmiyorum diyen adamlar var inanılmaz. boşsunuz lan direk. şu sana yakışmayan bir laf olmuş. Bilgi ve kültür sadece kitap okuyarak mı alınır? nerden alcan aga? maklube sohbetinde mi? Konferans konferans gezip günde 5 saat belgsel falan da izliyo olabilir adam yani, her hafta müze geziyordur fln :P bilgi edinmenin direk tecrübe etme, dinleme, izleme gibi yöntemleri de var okumanın yanında. Ha ben de kitap okurum ama kitap okumayan adam boş adam olmak zorunda değildir. Kitap okuyan da boş olabilir gidip twilight tadında 8k kitap okusa da boştur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar