Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bak 2 kişi inanıyomuş. hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 nası açıklasın termodinamikle mi lan daha rüzgarı enerjiye çeviremiyoruz adam gibi psişikten mi üreticez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 gerçi ben az önce bi dersimin DD geldiğini, ortalamamı düşürdüğünü öğrendim ve olsun DD alınca düşecek kadar normal bi ortalamam var artık diye mutlu oldum. gideyim ben. edit: o 2 kişiden biri benim ama bu işi enerjiye bağlamıyorum sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 goldbären said: biz paticik underachieverları olarak burada alkolden kurtulma toplantıları gibi konuşup birbirimizi alkışlıyoruz işte, buna şükredin acı dolu gülüş.. bi damla içeri akıtılmış göz yaşı eşliğinde. benim her bi işim ters gider, kritik noktalarda raydan çıkan tren raya oturtulur ve acı çekilmeye devam edilir... iyi düşündüğünüzde doğru güdülerseniz, motive ederseniz kendinizi başarıya daha kolay ulaşabilirsiniz, gerisi de yalan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 pogodi said: gerçi ben az önce bi dersimin DD geldiğini, ortalamamı düşürdüğünü öğrendim ve olsun DD alınca düşecek kadar normal bi ortalamam var artık diye mutlu oldum. gideyim ben. her zaman şunu söylemişimdir. F beklenilen bi dersten DD alındığında hissedilen mutluluk 100-100-100 notlar ile A alınmıştan en az 10kat daha büyüktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ayrıca secret da çok salak bir kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ben de hep şöyle diyorum, hehe hadi bakalım. pek bilge değilim ben =< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 çekim yasası. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bende %90 başarılı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 en kotusune hazirliyorum kendimi hep ama beklentimin ustunde gerceklesiyor olaylar <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Fin said: en kotusune hazirliyorum kendimi hep ama beklentimin ustunde gerceklesiyor olaylar <: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bence bi güç var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 iyi veya kötü bilmem de bazen düşündüğün şeyler oluyor. bunun nedeni benim çözdüğüm kadarıyla istemeden de olsa düşündüğün şeye uygun davranman oluyor. potansiyelleri belki bilinçsizce araştırıyorsun ve doğru zamanda doğru yerdeki adam oluyorsun. bunu günlük koşuşturmaca içinde bilinçsiz yapıyorsun çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 iyi düşünüyorum ve iyi oluyor genellikle nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 cok yuzeysel bir soru olmus; iyi dusunmek veya kotu dusunmekten kasit nedir ? veya icsel dusunme seklinin zihninin disina herhangi bir etkisinin olabilecegini niye kabullendik ? olay optimistlik vs pesimistlikse optimistlikten yanayim cunku insanin cevresine iyilik yapabilmesi icin once kendine iyilik yapmayi ogrenmesi gerekir. karamsarligin tek etkisi etki edemeyecegin, degistiremeyecegin seylere kafaya takip kendini uzmektir ha degistirebilecegin bir sey varsa da o konuda karamsar olmanin bir manasi kalmiyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ya da iyi ve doğru kavramları kime göre nasıl değişir? evrensel bir doğru ve iyi var mıdır? aboww ynalış başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Anne said: lafla peynir ekmek gemisi yürümez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 iyi düşündüm diye iyi oldu mantığı tamamen saçmadır bana göre, öyle auraymış, kadermiş, karmaymış direkt güçlere güler geçerim. Ancak şöyle bir şey var, öyle "bir güç" falan olayı tabii ki yalan da, iyimser düşününce ister istemez insan daha optimist gözüküyor dışarıdan da, haliyle çevrendeki insanlara da cesaret veriyor, herkes daha bi şevkli çalışınca olması zor şeyin olma ihtimali (harcanan efor arttığı için, yoksa güçle karmayla alakası yok) artabiliyor bazı durumlarda. Ya da kavga edecek yer arayan öfkeli adam sırf sen daha nazik konuştun diye yumuşayabiliyor. Böyle "mantıklı" şekilde pozitif katkısı var ucundan. Ama "ben iyi insanım, karma marma oh iyilikler beni buldu" falan yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 aura farklı bişey ama. onu ayırmak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://www.facebook.com/note.php?note_id=130119113706299&id=157873807573444 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Pasta said: yok böyle şeyler allah da yok burç da yok karma da yok pozitif enerji de yok adam yukarı ve ilgilenin onla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Lyvanna_Dolores said: çekim yasası. bye http://www.cekimyasasi.com/ Madness. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bidakka rewe karma benim dini inancım. inanmıyosan da saygı duy 111BİRBİRBİR!1??! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 seni beton karar gibi kararım.. karma neymiş görürsün!! aman abi dava etme, el mahkum kendi ip'mi vermem gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 senin ip'in bende var. gerekirse ben veririm merah etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar