Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iyi düşün iyi olsun hedesi.

Bella

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

biz paticik underachieverları olarak burada alkolden kurtulma toplantıları gibi konuşup birbirimizi alkışlıyoruz işte, buna şükredin

acı dolu gülüş..

bi damla içeri akıtılmış göz yaşı eşliğinde.

benim her bi işim ters gider, kritik noktalarda raydan çıkan tren raya oturtulur ve acı çekilmeye devam edilir...

iyi düşündüğünüzde doğru güdülerseniz, motive ederseniz kendinizi başarıya daha kolay ulaşabilirsiniz, gerisi de yalan işte.
Sosyal ağlarda paylaş

pogodi said:

gerçi ben az önce bi dersimin DD geldiğini, ortalamamı düşürdüğünü öğrendim ve olsun DD alınca düşecek kadar normal bi ortalamam var artık diye mutlu oldum. gideyim ben.

her zaman şunu söylemişimdir.

F beklenilen bi dersten DD alındığında hissedilen mutluluk 100-100-100 notlar ile A alınmıştan en az 10kat daha büyüktür
Sosyal ağlarda paylaş

iyi veya kötü bilmem de bazen düşündüğün şeyler oluyor. bunun nedeni benim çözdüğüm kadarıyla istemeden de olsa düşündüğün şeye uygun davranman oluyor. potansiyelleri belki bilinçsizce araştırıyorsun ve doğru zamanda doğru yerdeki adam oluyorsun. bunu günlük koşuşturmaca içinde bilinçsiz yapıyorsun çoğu zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

cok yuzeysel bir soru olmus; iyi dusunmek veya kotu dusunmekten kasit nedir ? veya icsel dusunme seklinin zihninin disina herhangi bir etkisinin olabilecegini niye kabullendik ? olay optimistlik vs pesimistlikse optimistlikten yanayim cunku insanin cevresine iyilik yapabilmesi icin once kendine iyilik yapmayi ogrenmesi gerekir. karamsarligin tek etkisi etki edemeyecegin, degistiremeyecegin seylere kafaya takip kendini uzmektir ha degistirebilecegin bir sey varsa da o konuda karamsar olmanin bir manasi kalmiyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi düşündüm diye iyi oldu mantığı tamamen saçmadır bana göre, öyle auraymış, kadermiş, karmaymış direkt güçlere güler geçerim.

Ancak şöyle bir şey var, öyle "bir güç" falan olayı tabii ki yalan da, iyimser düşününce ister istemez insan daha optimist gözüküyor dışarıdan da, haliyle çevrendeki insanlara da cesaret veriyor, herkes daha bi şevkli çalışınca olması zor şeyin olma ihtimali (harcanan efor arttığı için, yoksa güçle karmayla alakası yok) artabiliyor bazı durumlarda. Ya da kavga edecek yer arayan öfkeli adam sırf sen daha nazik konuştun diye yumuşayabiliyor. Böyle "mantıklı" şekilde pozitif katkısı var ucundan. Ama "ben iyi insanım, karma marma oh iyilikler beni buldu" falan yalan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...