dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Acaip güzel bi derleme. Before the War Coming June 26th Coming July 3rd Coming July 10th Coming July 17th Coming July 24th Coming July 31st Coming August 7th Coming August 14th Coming August 21st Coming August 28th Coming September 4th Coming September 11th Coming September 18th Coming September 25th Coming October 2nd Coming October 9th Coming October 16th Coming October 23rd Coming October 30th gelicek galeriler. 1.si bu http://www.theatlantic.com/infocus/2011/06/world-war-ii-before-the-war/100089/ işte halkın iradesi!! bu kadar insan yanılıyor olamaz!! daha bi sürü güzel foto ve olayların anlatımı var sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 50-60 sene öncesi ne kadar yakın bir zaman aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bilimkurgu filmi sahneleri gibi bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Resimler ve anlatımlar güzelmiş. Diğer galeriler gelince de upla bi zahmet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 zaman algısı ve zaman hafızası muhteşem bi insan olarak kesinlikle uplarım.. tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ya ben şeyi anlamıyorum. bu zeplinler neden bi anda yokoldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bunların 70 sene önce olduğuna insanın inanası gelmiyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 fede said: ya ben şeyi anlamıyorum. bu zeplinler neden bi anda yokoldu lan. Uçaklar alıyodu bunları aşağı çünki aga, dayanıksız, manevra kabiliyeti falan yok. Ama öyle bir anda yok olmadı aga, bir çok ülkede savaş sonrası reklam tabelası niyetine kullanıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bu arada koca mussolini babet giymiş zaaa xdxd yanına da cem yılmaz kaçmış zaaa xd http://cdn.theatlantic.com/static/infocus/ww2_1/s_w10_21028037.jpg :: ahaha aga bu da çok ilginç, amerika anarşistleri mi destekliyormuş o vakitler: http://cdn.theatlantic.com/static/infocus/ww2_1/s_w23_70918017.jpg ah şu seksi almanlar, bakışlara bak alayı jön http://cdn.theatlantic.com/static/infocus/ww2_1/s_w32_50911196.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 AA AYNI BİZİM ÜLKE LAN dedim, gözümden yaş geldi gururlandım o el pençe divan duran yüzbinleri görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 http://i.imgur.com/5IHGV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 NÜRNBERG de dokumentazion var. almanyaya giden gidecek olan her ilgili gencin orayı gezmesi fotografları incelemesi lazım. romantizmin nasıl bir güce sahip olduğunu ve toplumu nasıl şekillendirdiğini, nazi örgütlenmesinib nasıl mükemmel olduğunu görmeniz lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 burada yahudi düşünürlerin kitaplarını yakıyolar, freud mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kitapların yakılmaları ve milyonların vicdansız katil bir liderin arkasından gitmesi tanıdık görüntüler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Şu Hindenburg LZ129'a binmek isterdim. "The ship was reportedly so stable that a pen or pencil could be stood on a table without falling. Its launches were so smooth that passengers often missed them, believing that the airship was still on the ground." 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Esh said: NÜRNBERG de dokumentazion var. dokuzentrum olcak bu.. dokumentazion ne asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 fede said: ya ben şeyi anlamıyorum. bu zeplinler neden bi anda yokoldu lan. amerikaya iniş sırasında patlayan zeplin vardı, çoğu kişi yanarak can vermişti o günden sonra kimsenin götü yemedi binmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 tairh bölümü vardı bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 o değilde burda da soriyim ss paltoları istanbulda satılıyor mu adamların uniforma ve palto o kadar iyiki şimdi bile giydirseler nazi olurum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Flassh said: fede said: ya ben şeyi anlamıyorum. bu zeplinler neden bi anda yokoldu lan. amerikaya iniş sırasında patlayan zeplin vardı, çoğu kişi yanarak can vermişti o günden sonra kimsenin götü yemedi binmeye Hindenburg LZ129 işte o :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu arada görüntülerin bazıları leni rieffenstahl'ın irade'nin zaferi ve imanın zaferi filmlerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 o film değil abi belgesel =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yani gerçek sahneler hepsi, film icabı yapılan şeyler değil. nazi partisi kuruluş yıldönümlerinden, hitlerin doğumgünü kutlamalarına kadar, nazi parti rally lerinden, colloseuma kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 evat evat. sinema ve siyaset dersinde izledik bu sene olympia ile birlikte ikisini de. film deyince yanlış olmuş haklısın belgesel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ne zaman şöyle Nazi toplaşması fotoğrafı/videosu görsem içimi kıskançlık dolduruyor Bin Dokuz Yüz Seksen Dört'ün satırları gözümün önünden geçiyor kan basıncım yükseliyor göz bebeklerim büyüyor Şunları görünce bi de hmpss Kavgam okuyasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar