Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşi yazarı 50 kişi ifade vermek için çağrılmış!

tinu

Öne çıkan mesajlar

MeSh said:

peki mesela bi soru takıldı şimdi aklıma.. diyelim ben 2004'te henüz 17 yaşındayken bir mesaj attım pati'ye. şu an suç olarak sayılıyor, gittiler araştırdılar ve buldular..üstüne dava açtılar.. ne olur netice? zaman aşımı mı olur, 18 altı olarak mı dava açılır yoksa direk normal dava mı açılır?

2,5sene gibi bi süresi var değişmediyse yasa.

ha 2004'te attığınız ve götünüze girebilecek bi mesajınız varsa ve konu dışında ise ünleme basın, popoya girebilecek kısmını törpüleyelim..

sizin veya başkasının, görürseniz göte girebilecek bi mesaj ünleme basın işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Daha geçen hafta aynı konu yüzünden patiden 37 kişilik bir gurubun bilgileri gitti polise. Sözlük bitsin, gelirler buraya da. Şikayet eden Adnan Oktar falan değil, yine içimizden bi üye, önceden uyardığını ve kimsenin dinlemediğini söylemiş, vermiş şikayeti. 12si yurtdışı kaynaklı ip olduğu için problem olmaz da diğerlerine bugün yarın gelirler. Zegna da uyarmıştı zaten burada başlıkta.

zarib mided mıyatısrıt yeşib elyö koy

of bi an yuttum. ama 3 sn falan sürdü. hayir kendim icin degil o 37 kisi icin üzüldüm ;(
fkjffds
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız ciddi ciddi melih gökçekin twitter hesabına patiden konu linki atıp da "bakın hakaret ediyolar size" diyen üyelerimiz var aramızda. bu seferki şaka değil, adam ciddiye alır mı bilmiyorum da dava açma meraklısı zaten biliosunuz, yarın öbür gün ankara adliyesinden çağrırlarsa şaşırmayın, toplanıp döversiniz o linki atan üyeyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

valla gerçekten uğraşıyo mu bilmiyorum da twitterdan 2 günde bir birileriyle kavga gürültü yaşayıp saatlerce kapışıp sonra da "avukatlarıma havale ettim dava açacaklar" diye bitiriyor. dediğini yapıyo mu hakkaten dava açıyo mu bilmiyorum tabii ama sürekli ağzında dolanıyo dava sözü. twitterdan 140 karakterlik cümlelerle uğraşıp kavga eden dava açan adam patideki wotlara hayli hayli açar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...