dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 MeSh said: peki mesela bi soru takıldı şimdi aklıma.. diyelim ben 2004'te henüz 17 yaşındayken bir mesaj attım pati'ye. şu an suç olarak sayılıyor, gittiler araştırdılar ve buldular..üstüne dava açtılar.. ne olur netice? zaman aşımı mı olur, 18 altı olarak mı dava açılır yoksa direk normal dava mı açılır? 2,5sene gibi bi süresi var değişmediyse yasa. ha 2004'te attığınız ve götünüze girebilecek bi mesajınız varsa ve konu dışında ise ünleme basın, popoya girebilecek kısmını törpüleyelim.. sizin veya başkasının, görürseniz göte girebilecek bi mesaj ünleme basın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Ilginçmiş. Ama neden sadece ekşi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Rewendor said: Daha geçen hafta aynı konu yüzünden patiden 37 kişilik bir gurubun bilgileri gitti polise. Sözlük bitsin, gelirler buraya da. Şikayet eden Adnan Oktar falan değil, yine içimizden bi üye, önceden uyardığını ve kimsenin dinlemediğini söylemiş, vermiş şikayeti. 12si yurtdışı kaynaklı ip olduğu için problem olmaz da diğerlerine bugün yarın gelirler. Zegna da uyarmıştı zaten burada başlıkta. zarib mided mıyatısrıt yeşib elyö koy of bi an yuttum. ama 3 sn falan sürdü. hayir kendim icin degil o 37 kisi icin üzüldüm ;( fkjffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 geçen de youtubedan toplamışlardı sözde milleti. ona hiç inanmamıştım da bunun bilemiyorum aslı varmıdır yokmudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 roket adam: KORKMEYİN BEYLER BU KADAR YEAA, HAK VAR HUKUK VAR BU ÜLKEDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ADAM DOĞRU DÜYOR alamanya yalnız o ülke baba. zaman, mekan karmaşasına kurban gitmeyin. ehahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 almancı rahat tabi gaz veriyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 O 37 kişinin içinde bende olur muydum peki? ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Cacik said: almancı rahat tabi gaz veriyo sdf yok be haziran sonunda döncekti o fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 LathspeLL said: O 37 kişinin içinde bende olur muydum peki? ahahah neden olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Deacon said: Vermek zorundalar diye biliyorum. ekşi veriyor direk bilgileri beni de mahkemeye vermişlerdi, benim de bilgileri direk vermişlerdi, ordan biliyorum ehue=p tabi bu olayla alakalı değil, 4-5 sene evvel başka bir olaydan dolayı olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 siz kacin ben oyalarim onlari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 yalnız ciddi ciddi melih gökçekin twitter hesabına patiden konu linki atıp da "bakın hakaret ediyolar size" diyen üyelerimiz var aramızda. bu seferki şaka değil, adam ciddiye alır mı bilmiyorum da dava açma meraklısı zaten biliosunuz, yarın öbür gün ankara adliyesinden çağrırlarsa şaşırmayın, toplanıp döversiniz o linki atan üyeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Kim o ispiyoncu? Aramızda ki irlandalıları çıkaralım ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bi kere roket yapmıştı da yine mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hakkaten kim o sacmalayan roket yaptiysa gözümden düstü! hiyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kim kim kim kim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Melihnin işi gücü yok Pati ile mi uğraşıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 melih'in minyonlari ugrasir o ugrasmazsa öle deme =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 valla gerçekten uğraşıyo mu bilmiyorum da twitterdan 2 günde bir birileriyle kavga gürültü yaşayıp saatlerce kapışıp sonra da "avukatlarıma havale ettim dava açacaklar" diye bitiriyor. dediğini yapıyo mu hakkaten dava açıyo mu bilmiyorum tabii ama sürekli ağzında dolanıyo dava sözü. twitterdan 140 karakterlik cümlelerle uğraşıp kavga eden dava açan adam patideki wotlara hayli hayli açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 roketin olayından sonra ikinci bi olaydan mı bahsedsiyoruz, roketinki mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Oh iyi olmuş klavye delikanlılarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 aynı olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 roketin olay. BAŞGANIM SİZE NE DİYOLAR BAK diye melih gokcek @ twitter topicini linklemişti dana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 beni de çağırdılar da hayatta gitmem bu sıcakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar