senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ya adamların şu huyu var ama karşılarına geçip güzelce bak kardeşim ben sizin gibi düşünmüyorum, yaşam şeklim farklı sizin ortamlar bana gelmez frekanslar uyuşmuyor tadında konuşma yaptığınızda, anlıyorlar sizi, bi daha rahatsız etmemeye özen gösteriyorlar. benim zamanımın şakirtleri böyleydi en azından, şimdikiler yüzsüzlüğe vurmuş olabilir işleri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 şimdilerde fişleyip teknik takibe aldırtıyor olabilirler.. conspiracy theory mode on Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Rahat bırakıyorlar yıkıcı konuşmayı yapınca, lakin yaptıkları çok fena beyin yıkama resmen. İnsanlar çocuklarını falan teslim ediyor bunlara, kendimdne biliyorum yani. Salaksan biraz, uyanmazsan duruma şaka gibi hayatın oluyor. Allah'a falan inanıyorsun, baya komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 patiyi bundan seviyom şakirt fazla yoh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 nası yok la. şunlara bak hepsi biliyo abi nası konuşur. full şakirt pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 undercover sakirt dolu burasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Şakirt initiate olup OHA NOLUYOR diyip kaçan insan dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 kacmayanlari burda master sakirt oluyo ama. bi nevi field training burasi sakirtler icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bir tanesi bir keresinde bana yaklaşmaya çalıştı basket oynarken, ağzını kırdım gönderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Evet çünkü vizyonu geniş, proletarya olmayan modern insanları çekip herkese ulaşabilmek gibi bir master plan var. Akıllara zarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 şakirt lafı nerden geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bu adam benim femdeki sınıf hocam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 nerelerdesin mübarek :D ve ağzını şapırdatması sürekli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 vivavale said: Laorx said: şu maklubeyi duya duya merak ettim ha abi maklube harbiden epic bi sekilde yemen lazım. yalnız eleman 1 e 1 yapmıs tipte tutuyor. +1 harbiden çok leziz ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Killer said: şakirt lafı nerden geldi şakirt arapçada kuran talebesi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 seni şakirt :) ben de bursa'da yeşilırmak dersanesinin mensubuydum bi zamanlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 içine iman mı koyuyolar lan yapın yiyin işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Başarılı baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ne feme ne anafene gittim lan. hiç abi sohbeti görmedim. maklubenin kıyısından yiyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben hepsini yaptım o dediklerinin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 CthuLhu said: ne feme ne anafene gittim lan. hiç abi sohbeti görmedim. maklubenin kıyısından yiyemedim. hehe aynen maklube ne aq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 of iyi ki hiç bunlara rastlamadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ya cidden adam sürekli ağzını şapırdatabiliyor ve bunu konuşurken, nefes alırken, beklerken falan yapabiliyor. inanılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Sparkcaster said: bu adam benim femdeki sınıf hocam lan Ciddiyse bu adam rol yapmıyor o zaman sdfsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 rol abi herşekilde belli zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar