escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 13 değildi dayı ya. tamam kücüktü ama ben yaşla ilgili ibare bile görmedim daha doğrusu dizide. göz var izan var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ahahaha. 13 daenerys bilae. git oku kitabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 abi rol için orda 13 yaşında kız getirip seviştirmicekler dimi kitapda karakterlerin hepsi kucuk rob tayfası falanda 15 yaşındalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 13 yaşında kitapta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Yalnız genital kanamadan ölmesinin sebebinin çocuk olması olduğunu sanmıyorum. Özel durumur, hani 40 yaşında kadında da olabilir bakireyse. Adam mideye kadar yardıysa bilemeyeceğim gerçi.. PS: Sadece ilk mesajı okudum ve evet escape'in banının açılması can sıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kitabı okumayanlar var red. öle düşün bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kıvırma şimdi.bilmiyosan 13 yoşonda değil diye girme işte olaya ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 nileppezdel said: Yalnız genital kanamadan ölmesinin sebebinin çocuk olması olduğunu sanmıyorum. Özel durumur, hani 40 yaşında kadında da olabilir bakireyse. Adam mideye kadar yardıysa bilemeyeceğim gerçi.. PS: Sadece ilk mesajı okudum ve evet escape'in banının açılması can sıkıyor sırf bu haberi forumda açtığı için perma ban atalım hadi bana. ya red kitabı okumadım diyorum sana. kitabı okumadan diziyi izleyen birine "bu kız 13 yaşında" de. "hadi lan" der sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 "artık zamane çocukları da erken eriyor keh keh" diyen kart zampara modeli mi diyor onu? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 miğdeye kadar yardırmak ne abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Sam said: 13'lük dae khal dorogo'ya varırken herkes alkışlıyordu ama. :( onlar kim olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 2.5 aydır mağarada mı yaşıyosun ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aptal dizileri takip etmiyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 gerçekten mağarada yaşıyormuşsun 2.5 aydır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Pasta said: Sam said: 13'lük dae khal dorogo'ya varırken herkes alkışlıyordu ama. :( onlar kim olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 çok çarpık bir gündem anlayışın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Sparkcaster said: 2.5 aydır mağarada mı yaşıyosun ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 game of thrones'dan karakterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 spark bildiğine göre daha kaliteli birşey olamazdı zaten dizi olduğu sonucunu ordan çıkardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 dedi 6 sezon lost izleyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 AtlaraFisildayan said: miğdeye kadar yardırmak ne abi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 ben simdi pek anlamadim. bi dizide olan kurgu biseyle gercek hayatta olanini mi karsilastiriyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 latife yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar