balon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 eşcinselse belki de, çirkinse bile zor. edit: çirkinse gideri var anlamında demedim, çirkinse hiç ilgilenmezsin genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 barbu said: sanmam sdfssence bir mi hiç mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 "roket adam" said: aquila said: karsi cinsten en yakin arkadas olmaz. Taraflardan biri çok çirkin veya eşcinselse olabiliyor. Aksi takdirde bir sevişme dönüyor garanti. Abi şu tamamen uydurma lan.Kimse çok çirkin biriyle arkadaş olmuyor ki sevişme olup olmayacağını bilelim. Çok çirkin biri aynı seviye çirkinlikte biriyle arkadaş oluyor onlar da sevişiyor zaten yine de hoş görüntüler ortaya çıkmıyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 yoo gayet de oluyor karşı cinsten iki yakın arkadaş. tamam çok nadır ama oluyor gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 barbu said: hiçxD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Hakkaten he, çirkinse niye arkadaş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 vaniLLe said: meric degil sen kazanmissin, ucuz kurtarmissin yine dsf. simdi anlamazsin gerci ama, sevinmelisin böyle bi tipten kurtulduguna. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=aEqDtbC3bL8&feature=related böyle güzel şarkı olur mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 ben şişko ve çirkin kız arkadaşlarımı ayıkladım geriye kimse kalmadı XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 o değilde xunn yönetmiş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 balon said: yani tanıştığın her erkekte de sorun varsa, hiç kendinde sorun aramayı denedin mi diye sorarlar adama. yarım okuyup çeyrek anlıyorsunuz ya. ben böyle birşey mi dedim? bu tarz konularda ya salak oluyosunuz, vazgeçemiyosunuz ağlanıp duruyosunuz yani mantıklı hareket edemiyorsunuz bu salak grubu oluyor. acımasız grupta kendini şartladığından mantıklı hareket edemiyor normal üstü bir acımasızlık hakim oluyor. illa tecrübe etmek gerekmiyor bir şey hakkında fikir sahibi olmak için sevgili patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bella said: balon said: yani tanıştığın her erkekte de sorun varsa, hiç kendinde sorun aramayı denedin mi diye sorarlar adama. yarım okuyup çeyrek anlıyorsunuz ya. ben böyle birşey mi dedim? bu tarz konularda ya salak oluyosunuz, vazgeçemiyosunuz ağlanıp duruyosunuz yani mantıklı hareket edemiyorsunuz bu salak grubu oluyor. acımasız grupta kendini şartladığından mantıklı hareket edemiyor normal üstü bir acımasızlık hakim oluyor. illa tecrübe etmek gerekmiyor bir şey hakkında fikir sahibi olmak için sevgili patiler. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak daha kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Dartanian said: "roket adam" said: aquila said: karsi cinsten en yakin arkadas olmaz. Taraflardan biri çok çirkin veya eşcinselse olabiliyor. Aksi takdirde bir sevişme dönüyor garanti. Abi şu tamamen uydurma lan.Kimse çok çirkin biriyle arkadaş olmuyor ki sevişme olup olmayacağını bilelim. Çok çirkin biri aynı seviye çirkinlikte biriyle arkadaş oluyor onlar da sevişiyor zaten yine de hoş görüntüler ortaya çıkmıyo işte. Ahahaha son paragraf (tu) Ayrıca aquila haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hic bisey olmamıs gibi takılmaya devam ediceksin..0 ipleme zaten ilk sayfada vermisler ayarı..hatun noluyoruz die dönerse sayet bu sefer acımadan alkolu basıp eve atıcaksın..sabah kalktıgındada suratına para fırlatıp vur kapıyı cık..mis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 said: sabah kalktıgındada suratına para fırlatıp vur kapıyı cık..mis.. cüs ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 ahuahaaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 cihant said: Bıde bızım bolum ınsaat kıza ne kadar erkeklerden uzak dur dıyebılırdım kı paticik iç burkan postlar serisine eklenmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 eskiden insanlar lisede iletişim kıtıydı üniversiteye de taşmış belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 okudum okudum aklıma birşey gelmedi. sonra en mantıklı çözüm geldi aklıma hemen yazıyorum. meriçi döv direk döverken espiri yap ve gül, kız bunlara bire bir şahit olsun ama, sonra bakalım nolacak, duruma göre tekrar yorum yaparım. ya da onlar ders calısırken kapağında burcu esmersoy olan dominos pizzası ye, hareketlerini takip et. değişik şeyler dene işte nolcak görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 sana hayatın boyunca rehberlik edecek, ibretlik bir grafik hazırlayacam. ama akşam dönünce. geri sayım başlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Ardeth said: eskiden insanlar lisede iletişim kıtıydı üniversiteye de taşmış belli İnsanlar artık çocukluklarını yaşayamıyorlar zamanında, o yüzden dönemler kayıyor hep, ergenlik neredeyse üniversite dönemine kaydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 vaniLLe said: said: sabah kalktıgındada suratına para fırlatıp vur kapıyı cık..mis.. cüs ahahahafinalleri bitirmeyi düşünürken çok koymadı ama onun yüzünden finallerim kötü geçseydi şunu yapmak az bile kalırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ginaly2 said: sana hayatın boyunca rehberlik edecek, ibretlik bir grafik hazırlayacam. ama akşam dönünce. geri sayım başlayabilir.titreyerek bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2011 ginaly2 said: sana hayatın boyunca rehberlik edecek, ibretlik bir grafik hazırlayacam. ama akşam dönünce. geri sayım başlayabilir. eğer o grafiği koymazsan ginaly değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar