Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meriç Wins !!!

cihant

Öne çıkan mesajlar

"roket adam" said:

aquila said:

karsi cinsten en yakin arkadas olmaz.

Taraflardan biri çok çirkin veya eşcinselse olabiliyor. Aksi takdirde bir sevişme dönüyor garanti.

Abi şu tamamen uydurma lan.Kimse çok çirkin biriyle arkadaş olmuyor ki sevişme olup olmayacağını bilelim.

Çok çirkin biri aynı seviye çirkinlikte biriyle arkadaş oluyor onlar da sevişiyor zaten yine de hoş görüntüler ortaya çıkmıyo işte.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

yani tanıştığın her erkekte de sorun varsa, hiç kendinde sorun aramayı denedin mi diye sorarlar adama.

yarım okuyup çeyrek anlıyorsunuz ya.
ben böyle birşey mi dedim?

bu tarz konularda ya salak oluyosunuz, vazgeçemiyosunuz ağlanıp duruyosunuz yani mantıklı hareket edemiyorsunuz bu salak grubu oluyor. acımasız grupta kendini şartladığından mantıklı hareket edemiyor normal üstü bir acımasızlık hakim oluyor.

illa tecrübe etmek gerekmiyor bir şey hakkında fikir sahibi olmak için sevgili patiler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

balon said:

yani tanıştığın her erkekte de sorun varsa, hiç kendinde sorun aramayı denedin mi diye sorarlar adama.

yarım okuyup çeyrek anlıyorsunuz ya.
ben böyle birşey mi dedim?

bu tarz konularda ya salak oluyosunuz, vazgeçemiyosunuz ağlanıp duruyosunuz yani mantıklı hareket edemiyorsunuz bu salak grubu oluyor. acımasız grupta kendini şartladığından mantıklı hareket edemiyor normal üstü bir acımasızlık hakim oluyor.

illa tecrübe etmek gerekmiyor bir şey hakkında fikir sahibi olmak için sevgili patiler.

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak daha kötü
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

"roket adam" said:

aquila said:

karsi cinsten en yakin arkadas olmaz.

Taraflardan biri çok çirkin veya eşcinselse olabiliyor. Aksi takdirde bir sevişme dönüyor garanti.

Abi şu tamamen uydurma lan.Kimse çok çirkin biriyle arkadaş olmuyor ki sevişme olup olmayacağını bilelim.

Çok çirkin biri aynı seviye çirkinlikte biriyle arkadaş oluyor onlar da sevişiyor zaten yine de hoş görüntüler ortaya çıkmıyo işte.

Ahahaha son paragraf (tu)

Ayrıca aquila haklı.
Sosyal ağlarda paylaş

okudum okudum aklıma birşey gelmedi. sonra en mantıklı çözüm geldi aklıma hemen yazıyorum.

meriçi döv direk döverken espiri yap ve gül, kız bunlara bire bir şahit olsun ama, sonra bakalım nolacak, duruma göre tekrar yorum yaparım.

ya da onlar ders calısırken kapağında burcu esmersoy olan dominos pizzası ye, hareketlerini takip et.

değişik şeyler dene işte nolcak görelim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...