Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meriç Wins !!!

cihant

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:

ahahah bizzat tanıklık yapabilirim kutulunun bu dediğine tam olarak hoplayan mandanın açıldığı zamanlara denk gelen bu olaylar silsilesinde zun arkadaşımız henüz ergenliğini yaşamakta ve "seks çok saçma bişey abi" gibi sözler söylemekteydi. bugün ise bize punisher ayakları yapmakta kendisi
aghasrhdf
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

ahahah bizzat tanıklık yapabilirim kutulunun bu dediğine tam olarak hoplayan mandanın açıldığı zamanlara denk gelen bu olaylar silsilesinde zun arkadaşımız henüz ergenliğini yaşamakta ve "seks çok saçma bişey abi" gibi sözler söylemekteydi. bugün ise bize punisher ayakları yapmakta kendisi

Abi bu dogruya dogruydu yalnız. Ciddi manada hoşlanmıyordum.

bir de sen de hepimiz gibi zamanı yitirmişsin, 3-4 seneden daha fazla lan, daha reşit değildim o zamanlar. Reşit oldugum anda kirazımı kopardılar zaten.

Sonra punisher olmadım da baya deneme yanılma yaşadım malesef. Aseksüel kalsam şimdi başbakandım.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly2 said:

Baggio said:

Mesela arıyoruz kızı, "çok bunaldım içki aldım geliyorum" diyoruz ve evine. Evi yoksa "seni gelip arabayla alıyorum içmeye gidiyoruz itiraz istemiyorum"

Filmde miyiz dizide mi abi bu ne eheh.

bence aksine hayatının aşkını arayıp, sadece seni sen olduğun için sevecek kızı bulmak film gibi.

Abi bunu dediğinde kız zaten ok diyosa zaten %51 barajını çoktaaaan geçmişsin ve boşuna beklemişsin. Geçmediysen kız manyak mısın be uyuycam, arkadaşım meriç var gelme, sınavım var vs gibi bahanelerle zırlayacaktır. Türkiye'de yaşadığımızı unutmayalım.
Sosyal ağlarda paylaş

0ne said:
para varsa sex her türlü var
şu kalıp loserlar için bile so 90s artık.

erkekleri uzak tutun sevgililerinizden abicim siz de, kızın kör kütük size aşık olduğundan, liseli ergen kafasını atlatıp belli bi olgunluğa eriştiğinden emin değilseniz. türk erkeğinin %99,9u aynı maalesef, %,1'ine denk gelsen de çok gereği yok erkek bi arkadaşı olmasının kızın. tabii bu uzun ilişkiler için geçerli değil ama uzun ilişkilerde dahi bi sınırı var işin.
Sosyal ağlarda paylaş

yer yer dogrular var ama ginalynin yazılarında ve chartında problemler var..yani bu sadece iliski (f) havasında olabilir..bir iliskinin fonksiyonlarından biri hakkında yazmıs..

ki hemen curutelim ginalynin butun yazısını..

kız bakire..

o zaman karizma ve para dan sonra kız soguycak senden demektir.. bir surerlilik ve döngüye dayamıs ginaly olayını..

counterlanır :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...