Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 aaa hoplayan manda duruyo mu hala ya hahah silinmiş ama galiba eski mesajlar tüh. efsane olurdu zunun o mesajları bulsak abo botlar ele geçirmiş lan siteyi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ardeth said: ahahah bizzat tanıklık yapabilirim kutulunun bu dediğine tam olarak hoplayan mandanın açıldığı zamanlara denk gelen bu olaylar silsilesinde zun arkadaşımız henüz ergenliğini yaşamakta ve "seks çok saçma bişey abi" gibi sözler söylemekteydi. bugün ise bize punisher ayakları yapmakta kendisiaghasrhdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Ardeth said: ahahah bizzat tanıklık yapabilirim kutulunun bu dediğine tam olarak hoplayan mandanın açıldığı zamanlara denk gelen bu olaylar silsilesinde zun arkadaşımız henüz ergenliğini yaşamakta ve "seks çok saçma bişey abi" gibi sözler söylemekteydi. bugün ise bize punisher ayakları yapmakta kendisi Abi bu dogruya dogruydu yalnız. Ciddi manada hoşlanmıyordum. bir de sen de hepimiz gibi zamanı yitirmişsin, 3-4 seneden daha fazla lan, daha reşit değildim o zamanlar. Reşit oldugum anda kirazımı kopardılar zaten. Sonra punisher olmadım da baya deneme yanılma yaşadım malesef. Aseksüel kalsam şimdi başbakandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 hala konuşuyo utanmadan ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 geçen sene reşit olmadın mı abi sen zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Komik olmayan şeylere comeback kasmama kararımda bir değişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 bana o bildirim gelmemişti pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 adfsgsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 fede :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ginaly2 said: Baggio said: Mesela arıyoruz kızı, "çok bunaldım içki aldım geliyorum" diyoruz ve evine. Evi yoksa "seni gelip arabayla alıyorum içmeye gidiyoruz itiraz istemiyorum" Filmde miyiz dizide mi abi bu ne eheh. bence aksine hayatının aşkını arayıp, sadece seni sen olduğun için sevecek kızı bulmak film gibi. Abi bunu dediğinde kız zaten ok diyosa zaten %51 barajını çoktaaaan geçmişsin ve boşuna beklemişsin. Geçmediysen kız manyak mısın be uyuycam, arkadaşım meriç var gelme, sınavım var vs gibi bahanelerle zırlayacaktır. Türkiye'de yaşadığımızı unutmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ya şu başlığı uplayıp uplayıp durmayın arkadaşım, "meriç wins" diye diye, eskiden yarası olanlar var aramızda bu konuda, onların da gözüne gözüne sokuyo başlık, eski yarayı deşiyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 seni öldürmeyen meriç daha da güçlendirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ben güçlü olmak istemiyorum ki :/ http://www.youtube.com/watch?v=gPgPuWABwvI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 aktiftablet said: seni öldürmeyen meriç daha da güçlendirir. İstemdışı gaza geldim okuyup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 fede said: bana o bildirim gelmemişti pardon sdfsxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 ginaly yine döktürmüş, ama bence o kadar uzatmasına gerek yoktu bana göre bahsetmek istediği tek şey şu; para varsa sex her türlü var karizma varsa parasız sex var ikiside yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 bugun çarşıya inerken gordum bunu 2 arkadasıyla sevimsiz sevimsiz dolasıyodu,surat 5 karıs,daha sonra kaldırımda arkamıza gelmisler eger kor degilse o da beni gormustur.beline kadar sacı vardı kestirmis,ne zerafet kalmııs ne o eski aurası,hepten pacoz gibi olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 evening smith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 evening ginaly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 0ne said: para varsa sex her türlü varşu kalıp loserlar için bile so 90s artık. erkekleri uzak tutun sevgililerinizden abicim siz de, kızın kör kütük size aşık olduğundan, liseli ergen kafasını atlatıp belli bi olgunluğa eriştiğinden emin değilseniz. türk erkeğinin %99,9u aynı maalesef, %,1'ine denk gelsen de çok gereği yok erkek bi arkadaşı olmasının kızın. tabii bu uzun ilişkiler için geçerli değil ama uzun ilişkilerde dahi bi sınırı var işin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 e iyi de paran varsa bi şekilde seks bulursun. ha her istediğin kız olmaz ama biri olur. aynısı tersinde de geçerli. paran varsa yaşlı kart bir kadın bile olsan genç birini bile bulursun hehe. insan doğası o, para seviciler çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 her dakika basında olamazsın ki zaten erkekleri uzak tutasın.bide eger ben ona guvenemeyeceksem varsın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 2 ilişki geçirince ilişki /sex uzmanı olanlarınız yokmu, efsanesiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 yer yer dogrular var ama ginalynin yazılarında ve chartında problemler var..yani bu sadece iliski (f) havasında olabilir..bir iliskinin fonksiyonlarından biri hakkında yazmıs.. ki hemen curutelim ginalynin butun yazısını.. kız bakire.. o zaman karizma ve para dan sonra kız soguycak senden demektir.. bir surerlilik ve döngüye dayamıs ginaly olayını.. counterlanır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 bakire bi kizla nasil bir iliski icinde olabilirsin ki zaten? evcilik mi oyniycaksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar