Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara

throine

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sigara bana baya dokunmaya başladı. Bi sigara içince dünyam kararıyo artık ssfgh. Bırakmıştım bi ara şimdi tek tük içiyorum yine aralarda. Ama bu sefer kesin bırakıcam. VALLA BAK.
Mesaj tarihi:
napae said:

Sigara bana baya dokunmaya başladı. Bi sigara içince dünyam kararıyo artık ssfgh. Bırakmıştım bi ara şimdi tek tük içiyorum yine aralarda. Ama bu sefer kesin bırakıcam. VALLA BAK.

bildiğin yalan..

4ay sonra görüşürüz
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

sigara kafa yapmaz, sadece nikotin ihtiyacını bi anda karşıladığın için rahatlatıyo. çok susadıktan sonra içtiğin soğuk bi suyun verdiği haz gibi.

nikotine alışık olmayan birinin ağzına sigarayı daya, hızlıca içir. gör bakalım nasıl çarpıyor. çoğu insan alkolün yanında sigara içince daha çabuk sarhoş oluyor.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

nomsaR said:

sigara kafa yapmaz, sadece nikotin ihtiyacını bi anda karşıladığın için rahatlatıyo. çok susadıktan sonra içtiğin soğuk bi suyun verdiği haz gibi.

nikotine alışık olmayan birinin ağzına sigarayı daya, hızlıca içir. gör bakalım nasıl çarpıyor. çoğu insan alkolün yanında sigara içince daha çabuk sarhoş oluyor.

Sürekli içenler içmeden önce bir daha düşünsünler derim. İçmeyen birisi olarak arada aşırı sinirli iken içince Myshkin'in dediği sebepten sakinleştirici etkisi yapıyor.
  • Yeni Oluştur...