Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amy Winehouse yalan oldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi aslında konseri düzenleyen ve finanse eden kurumla konser vericek olan müzisyen arasındaki iadeyi demiştim ama sonra "lan belki konserden sonra kırışıyolardır" diye de düşünmedim diil.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Bu kadın niye bu kadar popüler ve seviliyor? Baya bi overrated geliyor bana, yoksa kaçırdığımız bişey mi var?

popülerliğin sebebi şarkı sözlerinde aslında, duymak istediği şeyleri söylüor milletin

said:
erkeğim çok iyi çakıyor
bazen belimi kırıyor
ama başkasını seviyor
dön yine bana, çak yine bana, nazlı yar
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

axedice said:

Bu kadın niye bu kadar popüler ve seviliyor? Baya bi overrated geliyor bana, yoksa kaçırdığımız bişey mi var?

popülerliğin sebebi şarkı sözlerinde aslında, duymak istediği şeyleri söylüor milletin

said:
erkeğim çok iyi çakıyor
bazen belimi kırıyor
ama başkasını seviyor
hhaahahahHAHAHAHAHA
Mesaj tarihi:
Haksızlık etmeyin kadına lan sesi çok başarılı bence. Ama en baştan konsere çıkacağını düşünmek hata tabii. Kafayı çekmediyse sevgilisine saldırıp hapse girmiştir. Klasik.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

axedice said:

said:
erkeğim çok iyi çakıyor
bazen belimi kırıyor
ama başkasını seviyor

http://chan.catiewayne.com/c/src/130627861657.jpg
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Artık ebediyete kadar yalan olmuş zahahahah. Bi dahaki sefere izleriz diyenler o kadar da üzülmeyin

http://www.stuffistumbledupon.com/wp-content/uploads/2011/07/1294187452733.png
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...