BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 daha önce bana gathering'de olmuştu, ne ödediysem onu geri verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 gözlerimi alamadım yahu şu fotodan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Abi aslında konseri düzenleyen ve finanse eden kurumla konser vericek olan müzisyen arasındaki iadeyi demiştim ama sonra "lan belki konserden sonra kırışıyolardır" diye de düşünmedim diil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 axedice said: Bu kadın niye bu kadar popüler ve seviliyor? Baya bi overrated geliyor bana, yoksa kaçırdığımız bişey mi var? popülerliğin sebebi şarkı sözlerinde aslında, duymak istediği şeyleri söylüor milletin said: erkeğim çok iyi çakıyor bazen belimi kırıyor ama başkasını seviyor dön yine bana, çak yine bana, nazlı yar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 aktiftablet said: axedice said: Bu kadın niye bu kadar popüler ve seviliyor? Baya bi overrated geliyor bana, yoksa kaçırdığımız bişey mi var? popülerliğin sebebi şarkı sözlerinde aslında, duymak istediği şeyleri söylüor milletin said: erkeğim çok iyi çakıyor bazen belimi kırıyor ama başkasını seviyor dön yine bana, çak yine bana, nazlı yarhhaahahahHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 sadece albümlerde kaldı dinleniletisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2011 müzik endüstrisinin yeni kopuklara ihtiyacı var!!! tanım: riheb & a sey şov şov şov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 tum avrupa gg olmus = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 gerizekalı kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aktifin mesaj çok iyi hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Haksızlık etmeyin kadına lan sesi çok başarılı bence. Ama en baştan konsere çıkacağını düşünmek hata tabii. Kafayı çekmediyse sevgilisine saldırıp hapse girmiştir. Klasik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 oroyinman amy winehouse da ne overrated yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kadın ertuğrul özkök sayesinde meşhur oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 iyidir ya amy winehouse. valeri akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 aktiftablet said: axedice said: Bu kadın niye bu kadar popüler ve seviliyor? Baya bi overrated geliyor bana, yoksa kaçırdığımız bişey mi var? popülerliğin sebebi şarkı sözlerinde aslında, duymak istediği şeyleri söylüor milletin said: erkeğim çok iyi çakıyor bazen belimi kırıyor ama başkasını seviyor dön yine bana, çak yine bana, nazlı yar http://chan.catiewayne.com/c/src/130627861657.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 soyadi saraphane olan karidan ne beklersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 alttaki commente bak asgdfggsd "yanlış yapmış. burdaki konserde arabesk söylese gene alkışlanırdı. kim takar burda performansı. yeterki tv den gördükleri bir ünlü gelsinde." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 asfaashfasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 serin avrat bilader http://planetsmilies.net/smoking-smiley-5430.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kokocu kadın ölmüş diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Artık ebediyete kadar yalan olmuş zahahahah. Bi dahaki sefere izleriz diyenler o kadar da üzülmeyin http://www.stuffistumbledupon.com/wp-content/uploads/2011/07/1294187452733.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar