Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 oh machine guns now! real classy =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 applause ahahahhahahaah bittim orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 iyi ki oynamamışım şu oyunu yoksa oynarken sinir krizi geçirirmişim 8-) bu arada criken'i stream olarak izlemek lazım da, her saat başı stream kanalını açmadığım için kaçırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Tweetliyor, why so casual? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 herkes tweeter kullanmıyor ki... why so mainstream? youtube videoları bile yetiyor bana açıkçası :D ama şu limboyu izlerken ben bile burdan kabız oldum şalskdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Tweetlediği zaman youtube ve facebookta çıkıyor zaten update olarak, plugin'li oldugu için. Why so casual? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Allah belasını versin Limbo'nun. Kontrolleri o kadar boktan ki kendimi kesmiştim ekran başında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 limbo gayet güzeldi yahu. amma laf etmişsiniz. siz yetemediniz heralde adsfadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 az komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Tweeter for pussies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 abi tweeter değil, twitter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Cystein said: herkes tweeter kullanmıyor ki... why so mainstream? youtube videoları bile yetiyor bana açıkçası :D ama şu limboyu izlerken ben bile burdan kabız oldum şalskdf tweeter :/ jesus meriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 abi accountum yok diyorum ve ilgilenmediğim bi platform. o yüzden gg yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 şu an streami var www.twitch.tv/criken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Hala yayında, 4-5 saattir izliyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 CRIKEN DENIES HE IS A BRONY. A SAD DAY FOR EQUESTRIA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 aehaueha muhabbet cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 skippy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Birkaç saat önce gelseydiniz Dead Space 2 oynuyorlardı, 4-5 kişilerdi. Anıra anıra güldüm bütün gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 izledim ya onları saat 7 gibi falan açtığımda.criken kafayı sıyırmıştı bi ara sonra kahvaltı yapmaya gidince kalanı kaçırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Abi salak ammo almayı unuttu, ve major shoot out olacak event geldi, survival kasıyor, arkada Skippy'nin piyano calısı çok komikti ya. Salyalar heryerdeydi yani. Ölünce star wars sith melodisi girmesi çok mahfetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 of sw melodisi efsaneydi orda.gülmekten ev arkadaşımı uyandırdım ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 http://kingofweb.com/users/6115626123 robbaza destek king of the web yapak! http://www.facebook.com/Robbazking Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 şunu izleyip gülmem için 6 tane kutu efes xtra içmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 fede said: şunu izleyip gülmem için 6 tane kutu efes xtra içmem lazım O kadar izledim, zorladım, tebessüm bile oluşmadı, bir de böyle deneyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar