Tori Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Ben de son zamanlarda heryerde ismini görünce, biraz da yokluktan başladım buna. İlk 3-4 bölümü gökkuşağı kusarak izledim. İlk bölüm mesela direk bağdatta aksiyonun ortasında başlıyordu, AHANDA İŞTE BUDUR DAKKA 1 DİREK AKSİYON DİREK GERİLİM diye sevindim falan. Sonra tamamen yalan rüzgarına döndü. Hiç klişelere/fuckyeahmerica'lara takılan bir insan değilim argo'yu bile beğenerek izledim falan ama buna katlanamadım, o derece bayıklar öyle söyleyim. Burn Notice sonrası hala arayışlardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 ben de ilk 3 4 bölüm hevesle izliyordum ama şuan tamamen yalan rüzgarı....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2013 güzel finaldi ya brody için döktük gözyaşlarımızı. çok güzel bağlayıp bitirmişler, gerçekten misyonunu tamamlayan adamdı brody artık ve kendince iç huzuruyla gitti. carrie'nin star olayı da tertemiz oldu. mükemmel bir sezon çekmişler, ellerine sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 final abv ya, harbiden de. brody'yi fiziksel, carrie'yi de ruhsal şamar oğlanına çevirdiler ne drama döndü üstlerine ya. diziden soğudum ip sahnesinde, bi ned stark olmadı ama kötüydü yani. istanbul'da ne zaman başlar çekimler? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bu sezon son 2-3 bolum haric sadece son 5 10 dakikalari iyiydi final iyi basladi ama carrienin uzatmali sahnelerde agzinin ortasina cakacaksin http://karikaturistan.com/wp-content/uploads/2012/02/umut-sarikaya-rick-skati.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Abi dizi bu sezon olarak degerlendirin Yalan ruzgarlari dediginiz seylerde cok onemlindetaylar filmdeki Zaten bu tarz seviyorsaniz action film izleyin gidin Homeland film yahu spy adamlar action zorda kalirsa action olu Yoksa cia action a girmez alttan rejim degistirir ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Abi ilk sezonda bir cia var, herkes herkesle bir aralar fanfinifon yapmış veya yapıcak, herkes herkesin potansiyel bafi hedefi. İşte boş zamanlarında da teröris meröris var mı etrafta diye bakınıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 final finalde cesur oynadi senarist; helal olsun dedim. ama gelecek sezon cizgi roman kahramanlari gibi brody aslinda olmemistiye baglarlarsa, meeh derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Tori said: Abi ilk sezonda bir cia var, herkes herkesle bir aralar fanfinifon yapmış veya yapıcak, herkes herkesin potansiyel bafi hedefi. İşte boş zamanlarında da teröris meröris var mı etrafta diye bakınıyorlar. öyle deme dostum çok gerçekçi. editör de ciadan o diyosa doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 CİA CİA CİA CİA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 o kadar sezonu izlemeye değermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 KEsinlikle değer. Sezon filnali mi yoksa tamamen bitti mi dizi yani Broody asıldı bitti diye düşündüm ben ama Turkiyede geçerse sonraki bölümler cidden tadından yenmez yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 daha az aşk meşk muhabbeti olsaymış keşke. kötü dizi değil ama. season 4 var bu arada bitmedi yani dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Spoiler, final, yorum Ben finalini begenmedim.. Istanbul olayida cok hosuma gitmedi sebebi ise su; belki biraz sacma bulacaksiniz ama bu tur diziler genellikle gercek ile paralel gidiyor. Halklarin bi takim olaylara alistirilmasi ve bazi gerceklerin kurgu konsepti altinda insanlarla paylasilmasi gerekiyor. Ayni X Files dizisinde oldugu gibi. Bu dizide de cok ciddi boyle isaretler var ki guzel yapanda bu. Bunun icerisine turkiyenin sokulmasi beni biraz tedirgin etti. Sebebi ise kisacasi icerisinde bulundugumuz politik durumlar ve amerikadakilerin buna etkisi... Diger taraftan turkiyede cekim yapacaklarini dusunmuyorum; en fazla sultanahmet bolgesinde gostermek istedikleri imaji desteklemek dogrultusunda bikac eski sokak camii ve turbanli hatta kara carsafli insanlari cekerler. Gerisini amerikada cekerler. Bu adamlarin musluman ulkeleri gosterme bicimlerini cok begenmemekle birlikte guvenmiyorumda. Bizde burda izlerken yahu cok abartmislar turkiye boyle degilki fln gibi bazi rahatsizliklarla diziyi izlemek durumunda kalabiliriz. Yani cokta fifi diyebilirsiniz tabi.. Eger dizi turkiye ile ilgili degilde komsu bir ulkede gecerse carriede istanbuldan mudahil olursa isler degisir tabi.. Hatta bana kalirsa gelecek sezon suriye ile ilgili olacak. Carrie de istanbuldan mudahil olur..Sonucta kebap yemege gelmemistir herhalde... bi boklar karistiracaklar. Final bolumunun beni boyle kusgulara goturmesini istemezdim o yuzden begenmedim. Rahatsiz etti beni. Brody nin olmesini istemezdim. Cok sikko bir olum oldu. Yildiz olayinida begenmedim. ne bilim yeaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 en pislik yanlarını falan gösterseler keşke böyle fatih falan full Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 he bi de o mesajda baya bi spoiler var izlemeyen için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 oyle olcak zaten hahaeu bagdat caddesindemi cekecekler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Aluriel said: he bi de o mesajda baya bi spoiler var izlemeyen için sanirim benim mesaji diyordun duzelttim..saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 ilk sezon hazır, vaktim olunca izliycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Aluriel said: en pislik yanlarını falan gösterseler keşke böyle fatih falan full birader istanbul dediğin yer fatih zaten? suriçi falan duymadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 fatihe gitmemişsin hayatında şu mesajından çıkan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 sen de bilinmedik tenha yerlerine gitmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2014 Az once bitirdim ben de son bolumu. 9 ay var bi sonraki sezona daha. Guzeldi bence genel olarak Olaylarin duygusal yonlerini iyi yansitmislar Dexterdaki debrayla cok benziyo carrie Emotional wreck ve kulaklar olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 beyler brody niye öldü lan başrollerden değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 çünkü dizi çok gerçekçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar