Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Homeland (2011) - Showtime


sabonis

Öne çıkan mesajlar

Ben de son zamanlarda heryerde ismini görünce, biraz da yokluktan başladım buna.

İlk 3-4 bölümü gökkuşağı kusarak izledim. İlk bölüm mesela direk bağdatta aksiyonun ortasında başlıyordu, AHANDA İŞTE BUDUR DAKKA 1 DİREK AKSİYON DİREK GERİLİM diye sevindim falan.

Sonra tamamen yalan rüzgarına döndü. Hiç klişelere/fuckyeahmerica'lara takılan bir insan değilim argo'yu bile beğenerek izledim falan ama buna katlanamadım, o derece bayıklar öyle söyleyim.

Burn Notice sonrası hala arayışlardayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler, final, yorum

Ben finalini begenmedim.. Istanbul olayida cok hosuma gitmedi sebebi ise su; belki biraz sacma bulacaksiniz ama bu tur diziler genellikle gercek ile paralel gidiyor. Halklarin bi takim olaylara alistirilmasi ve bazi gerceklerin kurgu konsepti altinda insanlarla paylasilmasi gerekiyor. Ayni X Files dizisinde oldugu gibi. Bu dizide de cok ciddi boyle isaretler var ki guzel yapanda bu. Bunun icerisine turkiyenin sokulmasi beni biraz tedirgin etti. Sebebi ise kisacasi icerisinde bulundugumuz politik durumlar ve amerikadakilerin buna etkisi...

Diger taraftan turkiyede cekim yapacaklarini dusunmuyorum; en fazla sultanahmet bolgesinde gostermek istedikleri imaji desteklemek dogrultusunda bikac eski sokak camii ve turbanli hatta kara carsafli insanlari cekerler. Gerisini amerikada cekerler. Bu adamlarin musluman ulkeleri gosterme bicimlerini cok begenmemekle birlikte guvenmiyorumda. Bizde burda izlerken yahu cok abartmislar turkiye boyle degilki fln gibi bazi rahatsizliklarla diziyi izlemek durumunda kalabiliriz. Yani cokta fifi diyebilirsiniz tabi..

Eger dizi turkiye ile ilgili degilde komsu bir ulkede gecerse carriede istanbuldan mudahil olursa isler degisir tabi.. Hatta bana kalirsa gelecek sezon suriye ile ilgili olacak. Carrie de istanbuldan mudahil olur..Sonucta kebap yemege gelmemistir herhalde... bi boklar karistiracaklar.

Final bolumunun beni boyle kusgulara goturmesini istemezdim o yuzden begenmedim. Rahatsiz etti beni. Brody nin olmesini istemezdim. Cok sikko bir olum oldu. Yildiz olayinida begenmedim. ne bilim yeaaa.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 5 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...