Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 lisans mezunu olarak 1500 lira ile ise baslamak mi dersiniz yoksa cepten para yiyip yurtdisinda yuksek mi yapmak? ya da once ise gir 3-5 sene sonra testisli mba falan mi almak mantikli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 şansın varsa yüksek tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 tabi ki şansın varsa yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 sansin varsa git,ben de yl yaparken iş bulmayı umuyorum bakalım artık kısmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ne lisansı ne yüksek lisansı ve ne işi olduğuna bağlı :P ama cepte yiyecek para varsa 1500 TL maaşı alsan nolur almasan nolur (maaşı düşük olsa da giriş için iyi bir etiket vercekse iş orası başka tabi) yaş da öyle 26 ve sonrası falan değilse master yapmak daha mantıklı gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Maddi durum olanaklıysa, problem yoksa yüskek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 yüksek lisans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Oo yurtdışı deyip herkes romantik düşünmüş ve yüksek demiş ama, yav'ın da dediği gibi, şartlarına, mesleğine, bölümüne yapacağın yükseğe vesaireye göre çok değişir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Yurtdışı yüksek sırasında belgeli çalışıp sonra askerliği 28 gün yapmak = priceless. Şansın varsa kaçırma. Bu arada yurtdışı yükseğin pratikte faydasız olsa bile CV'ye koyduğu katma değer yadsınamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 tecil bitimine kadar iş sonrasında yüksek derim ben 1500 e iş bulsam öpüp başıma koyarım sırf askerlikten yattara oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ^_^ ben tecil bitimine kadar çalıştım şiimdi eylülde de gidiyorum yüksek için, böle de yapabilirisin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 kermit reyiz beni pm le ikna etti. gdfh. bu arada gidecegim bolum management uzerine olacak. pratikte cooook uber seyler katacagini ben de dusunmuyorum ama cv`de yurtdisi master yazmasi bazi esikleri atlamak icin sart gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Imkanin varsa oku sonuna kadar. Imkanim yok diyosan irtibata gec benle imkan yaratiriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 kermit bana da iş ver lan.. müdür.. sabah kahveni getirirm, içine de tükürmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 sonra parayı bastı gitti diyolar ama sırf cv'deki rep puanından da ibaret değil yurtdışında yl yapmak bence ya bi kere dünya görmüş oluyosun. bi sürü fakrlı milletten insanlar tanımak bambaşka bir ülke içinde tutunmaya çalışmak falan arkaplana çok şey katacaktır ikincisi de yabancı dilin jilet gibi oluyor türkiye'den çıkmadan mümkün değil bu bence tam manasıyla o yüzden iyi bişi yani git git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Lise mezunuyum, 5 memur maasi aliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 5 asgari diyelim. Memur maaslarinin ne kadar oldugubu arastirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Asgari alana memur diyoruz iste. Daha yuksek alana memur bile olsa unvani neyse onu diyoruz. Muyendis falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 kanadada ki master programlarini inceleyebilecegim site var midir? findamasters haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 kermit said: 5 asgari diyelim. Memur maaslarinin ne kadar oldugubu arastirin izmirde bir ilçe belediyesinde benim pozisyonumdaki adam 2.5k falan alıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Nerde 1500 verdiklerine bağlı. Master yapınca aynı iş yerinde 1650 falan vercekler, çok bişi değişmicek. İş bulman biraz daha kolaylaşcak. Ama diğer taraftan master'da geçirceğin zamanı işte geçirirsen masterdan onyüzbin kat fazla tecrübe edinceksin, üstüne para kaybetmeyip kazanmış olcaksın. 2 sene iş tecrübenle master yapmış halinden daha iyi bir iş bulabilceksin. MBA yine yaparsın istiyorsan, o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Masquerade said: kanadada ki master programlarini inceleyebilecegim site var midir? findamasters haric. http://www.petersons.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Bi master toplam ne kadar tutar yaklaşık? Askerliğe kadar çalışıp askerlik gelince gitsem mi acep, canım çekti. Bugün işte sinirimi bozdular zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar