Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 uzakta oturmasam gelirdim, evden ciksam anca 7:30 da ordayim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 hay skecem pazar sabahı için nasıl olsa lan partiye gidemiyorum diye biriyle sözleşmiştim az önce onu hatırladım şöyle bir kapıdan uğramaya geleceğim malesef :/ lan bir saat oturayoım oyun oynayayım desem yine 40 tl isterler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 12 ye kadar normal musteri gibi gelip oynarsin abi kime ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 İldeniz lan parti virgin gibi sorular sorma lütfen. Ayrıca şimdi çıkıyorum ben, tf2yle uğraştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 şöyle bi arkadaşa bakıp çıkıcam. bi uğrar kaçarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 dammit neyse sizi görüp çıkarım o zaman eheh lan verilen götüboklu sandviçleri yesem desem karnım da tok geleceğim hay tilkiski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 çıkıyorum ben de 45 dakkaya orda olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Dusa girip cikiyorum, direkt Adeks'e geliyorum. Sanirim +1 de getiriyorum (erkek). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 gelirsem gec gelicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Satma abi kaldır kıçını gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Bir de nerdesiniz abi? Arkadas da sattı şimdiden, çük gibi kaldım bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 LANparty iptal oldu beyler, gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 tam da çıkıyodum evden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 nası ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 wtf lol gerçi ben zaten o taraflara geçiyorum da 40 lira çok abi vermem kfjgk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 aktiftablet said: LANparty iptal oldu beyler, gelmeyin. ahahaha su laftan sonra gelmeme karari veren kesin olmustur ahsadksdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Helcaraxe said: aktiftablet said: LANparty iptal oldu beyler, gelmeyin. ahahaha su laftan sonra gelmeme karari veren kesin olmustur ahsadksdfds Ozelden yazsın o kişiler bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 eve geldim caddebostana çöktüm kaldım. selam verip kaçarım eğer kadıköye gelebilirsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 yalan oldu benim toptan, en azindan ugriyim bi kapidan diyodumda bahcesehirdeyim hala zor yetisirim asdfaasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 https://picasaweb.google.com/102960178090635664384/7911?locked=true#5627438799799522018 https://picasaweb.google.com/102960178090635664384/7911?locked=true#5627438799799522018 Adeks hala ip banli o yüzden telefondan atıyorum ilk resimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 evden cikamadim bi turlu o yuzden, satisi koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 gokhan, niye kendini kokluyosun birader. tunca da butun fokusuyla boceklere tiklatiyo gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 şimdi eve geldim mamafih bütün gün direksiyon sallamaktan ve alkolün erdiği ağılıkla kendimi shire ı yeni terketmiş ama küçük hobbit deliğinde yumuşak yatağınıözleyen hobbit gibi hissediyorum siz killer alırken fraglere frag demiyuotrken ben engin bir uykuya dalmış oalcaüım gelmeyi çogiztedim ama olamadı :/ size iyi eğlenceler bana karageceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 o mekana lanet olsun bi alt katta balrog yaşıyodu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 eheh acmadilar mi gene klimayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar