Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 RamsesII said: Bana oynamıyor arkadaşlar, benimle diyalog kuruyor siz yancı oluyorsunuz.Çünkü adam gibi birşey yazan sapıtmayan bir ben varım. http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Feysbukta kızların fotolarının altına: şekil 10 cins 10 ebile 10 şeklinde atılan mesajlara benzemiş xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 lan .. demirden olsun .. tetanoz olsun felfesi var sende ramsesiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 haha ramses çiğ IQ yakıyosun abi dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ben hayatımda böyle bi çaresizlik görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ben güzel olan her şeye değer veririm ve bence yer yüzünde gerçekten en güzel olarak yaratılmış şeyler kadınlar.Bazı huylarını sevmesem de,bazen sinir de olsam bu böyle.Tanrının yarattığı en büyük güzellik...Ben şahsen kendimce güzel olan bir kadına bakmaya,izlemeye doyamam.Seksüel ya da cinsel olarak değil sadece bu, insanların bir sanat eserine ya da ne bileyim boğaza bakarken ki huzur veren aynı zamanda insanı keyiflendiren hisleri bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abi güzel cümleler söylemişsin ama malesef bu süslü kelimelerin tek bir kelimede birleşiyor abaza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 red çok tarzsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Red said: abi güzel cümleler söylemişsin ama malesef bu süslü kelimelerin tek bir kelimede birleşiyor abaza :) Bunlar senin için abazanlığı ifade ediyorsa ben ne yapayım pimplik mi yapayım sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 yok teklifin çok içten fakat teşekkür ederek reddetmek durmundayım fakat tablo gibi saatlerce izlerim.yemem yanında yatarım.tarzı cümlelerin altında olsada yesek gibi bir özlem sezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Şu albümü en iyi kullanan insan Dilandır.Helal olsun lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 yemek dedin mi goldbaren uzmanı işin. ona sormak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ramses bana sevgi faresi jamalı hatırlatıyorsun :) alınma ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Dartanian said: Şu albümü en iyi kullanan insan Dilandır.Helal olsun lan. simdi bi de cok iyi trollüyooo yaaaa bunlar da yutuyo diyin de gülelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ya kadınları estetik buluyorum izlemeyi onlara bakmayı çok seviyorum dedim gene abaza yaftasını yedim.Ne desem abazaya çıkıyor adım ilginç bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abazan olacak abi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Her neyse işte unutmuşum öyle olduğunu abaza demek abaz soyundan gelen demekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 dylann'ın fotosundan güzel kadına nasıl geldiniz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abhaz* soyundan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 RamsesII said: Ben güzel olan her şeye değer veririm ve bence yer yüzünde gerçekten en güzel olarak yaratılmış şeyler kadınlar.Bazı huylarını sevmesem de,bazen sinir de olsam bu böyle.Tanrının yarattığı en büyük güzellik...Ben şahsen kendimce güzel olan bir kadına bakmaya,izlemeye doyamam.Seksüel ya da cinsel olarak değil sadece bu, insanların bir sanat eserine ya da ne bileyim boğaza bakarken ki huzur veren aynı zamanda insanı keyiflendiren hisleri bunlar. sana vermicek merak etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Gecko, ne kadar terbiyesiz ve ergen bir mesaj bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 dylan tanışalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 kadınları estetik buluyorum so 90lar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Dilan bizi seeeevv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ben daha kadın bulamıyorum millet estetik buluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar