Dynun Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ben rakı içmedim bu yaz doğruya doğru şimdi :/
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 rober hatemo bile içti ya=/ yan masada
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 cerebralis said: rober hatemo bile içti ya=/ yan masada Nasıl içmeye devam edebildiniz anlamadım... Rober kadar iğrenç bir insan da görmedim hani... Cevahirde alışveriş yaparken geldi mağazaya. Bir kırıtıyor bir kırıtıyor, çalışanlara afralar tafralar... Nedir ip sorusunun benzerinin anlamını %100 tanımlamak için kullanılabilecek bir tip. Yine sinir oldum... Çalışan hatunlar için üzülmüştüm cidden... O canım kızları nasıl azarlıyordu ox.
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 roberhatemoya laf eden karşısında beni bulur sahnesi 10 numara adamın
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ahaha ya adam sakinsakin geldi rakısını içmeye erkek arkadaşıynan ama bağyan hayranları rahat bırakmadı bi.adamın rakısını bile döktüler fotoğraf çekilcez diye . amanın ne kafalar ne kafalar
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Red said: roberhatemoya laf eden karşısında beni bulur sahnesi 10 numara adamın ...
Bella Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Red said: roberhatemoya laf eden karşısında beni bulur sahnesi 10 numara adamın sims için kız oyunu diyen birinin rober hatemoya laf eden karşısında beni bulur demesi sdfsd
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 rober hatemoyla kişisel problem yok.gay olabilir yada sapına kadar delikanlıda olabilir ama adamın canlı muzik performansı baya iyi
axedice Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 İşte örnek konsol oyuncusu profili. http://www.mailce.com/wp-content/uploads/Rober-Hatemo.jpg Ben daha başka bişey demek istemiyorum.
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 izlerken kalçalarınada gözün kaçıyor mu
Red Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 sdfsdfs adamın gayliği kesin mi ya.serdar ortaç gibi gay tipli ama erkek diye biliyorum ben bunu
Öne çıkan mesajlar