wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 chick magnet abi adam, senkodan beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 senko cok overrated lan. Yavuz ile karsilastirman bile hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Öyle diyorsun da bi bara mara oturuyoruz kızlar gözleriyle yiyor çocuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Yanlis yorumlamissiniz haci. Yasi tutuyor mu diye kestirmeye calisiyorlardir. adsadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 wastyrx said: Öyle diyorsun da bi bara mara oturuyoruz kızlar gözleriyle yiyor çocuğu.. hastasıyız çekik gözlerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Lyv sayiliyo mu ki? adsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 japon görsem ben de bakarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 di said: Yanlis yorumlamissiniz haci. Yasi tutuyor mu diye kestirmeye calisiyorlardir. adsadas Öyle bi kahkaha attım ki kulaklarım yankısından acıdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 di said: Yanlis yorumlamissiniz haci. Yasi tutuyor mu diye kestirmeye calisiyorlardir. adsadas dat Crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 di said: Lyv sayiliyo mu ki? adsasd sen beni adamdan saymıyormuşsun yakış..........tıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 "Yeseren otlar, kuruyan sucuklar" isimli calismam. http://i.imgur.com/RYBnF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Evde kendi sucuğumu yapıp jaime gibi (lannister diil aşçı olan) bahçemden topladığım taze otlarla yemek yapma hayallerim iki dirhem çamaşır ve bulaşık yıkayıncaya kadar canımın çıkmasıyla son buldu. Ben uğraşamıyorum ev işiyle falan, parası neyse veririm anca Nası sucuklar güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sucuk nerde diyodum lan bende resimde, kırmızı koltuğa benzettim onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 sucuklar birbirine ya da başka bi yere değmesin mümkünse kuruturken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 GwindonSurion said: sanatsal çalışmalar falan +18 http://i.imgur.com/Kits9.jpg haykırarak sen bana birini android http://www.inquisitr.com/wp-content/2011/09/Max-Payne-3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 axedice said: Evde kendi sucuğumu yapıp jaime gibi (lannister diil aşçı olan) bahçemden topladığım taze otlarla yemek yapma hayallerim iki dirhem çamaşır ve bulaşık yıkayıncaya kadar canımın çıkmasıyla son buldu. Ben uğraşamıyorum ev işiyle falan, parası neyse veririm anca Nası sucuklar güzel mi? Ahah. El yapimi degil onlar ya. Bildiginiz pinar sucuk (efepasa almadim bu sefer) ama islak sucuklar hafiften. Nemlenmisler kutuda. Kurusunlar diye koyuverdim. Aklinizda bulunsun, sucuk islak kalirsa dis kismi kufleniyor ve kokusu eksiyor. Haliyle islak islak barindirmayin dolapta. Hazir alsaniz bile kurutun azcik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Lyv said: di said: Lyv sayiliyo mu ki? adsasd sen beni adamdan saymıyormuşsun yakış..........tıramadım Hatun kismin korelmis cicegim, ondan dedim oyle. Yoksa bi tanesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 kız arkadaşımla tarih öncesinden kalma bir resmimiz. fakırlığımdan hiçbir şey kaybetmemişim kahretsin http://i.imgur.com/x8i6g.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Hiç sana benzemiyosun burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 teesüf ederim copryciğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 sanki kolunu senin kolunun altina sokmus gibi. bir an anliyamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Hatta vingthora benziyorsun burda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Abi nefret ettigim bi elemana benziyormussun zamaninda. Nick'e bakmadan fotografa bakinca oha noluyoruz dedim bi an. Kilo alma, sac sakal uzatma Deniz. Simdiki halinde sahanesin. adadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 copry said: Hatta vingthora benziyorsun burda sdf ve di said: Abi nefret ettigim bi elemana benziyormussun zamaninda. Nick'e bakmadan fotografa bakinca oha noluyoruz dedim bi an. Kilo alma, sac sakal uzatma Deniz. Simdiki halinde sahanesin. adadas ADAM VINGTHORDAN NEFRET EDIYORMUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Ahah. dasaa, abi ise guce bogulmusken daha sevimlisin. Cunku gelip yazamiyosun. adadds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar