Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Albüm # 6

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evde kendi sucuğumu yapıp jaime gibi (lannister diil aşçı olan) bahçemden topladığım taze otlarla yemek yapma hayallerim iki dirhem çamaşır ve bulaşık yıkayıncaya kadar canımın çıkmasıyla son buldu. Ben uğraşamıyorum ev işiyle falan, parası neyse veririm anca

Nası sucuklar güzel mi?
Mesaj tarihi:
GwindonSurion said:

sanatsal çalışmalar falan

+18

http://i.imgur.com/Kits9.jpg
haykırarak

sen bana birini android

http://www.inquisitr.com/wp-content/2011/09/Max-Payne-3.jpg

Mesaj tarihi:
axedice said:

Evde kendi sucuğumu yapıp jaime gibi (lannister diil aşçı olan) bahçemden topladığım taze otlarla yemek yapma hayallerim iki dirhem çamaşır ve bulaşık yıkayıncaya kadar canımın çıkmasıyla son buldu. Ben uğraşamıyorum ev işiyle falan, parası neyse veririm anca

Nası sucuklar güzel mi?

Ahah. El yapimi degil onlar ya. Bildiginiz pinar sucuk (efepasa almadim bu sefer) ama islak sucuklar hafiften. Nemlenmisler kutuda. Kurusunlar diye koyuverdim.

Aklinizda bulunsun, sucuk islak kalirsa dis kismi kufleniyor ve kokusu eksiyor. Haliyle islak islak barindirmayin dolapta. Hazir alsaniz bile kurutun azcik.
Mesaj tarihi:
Lyv said:

di said:

Lyv sayiliyo mu ki? adsasd

sen beni adamdan saymıyormuşsun

yakış..........tıramadım

Hatun kismin korelmis cicegim, ondan dedim oyle. Yoksa bi tanesin.
Mesaj tarihi:
Abi nefret ettigim bi elemana benziyormussun zamaninda. Nick'e bakmadan fotografa bakinca oha noluyoruz dedim bi an.

Kilo alma, sac sakal uzatma Deniz. Simdiki halinde sahanesin. adadas
Mesaj tarihi:
copry said:

Hatta vingthora benziyorsun burda sdf

ve

di said:

Abi nefret ettigim bi elemana benziyormussun zamaninda. Nick'e bakmadan fotografa bakinca oha noluyoruz dedim bi an.

Kilo alma, sac sakal uzatma Deniz. Simdiki halinde sahanesin. adadas

ADAM VINGTHORDAN NEFRET EDIYORMUS
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...