di Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Mr_Hand said: wastyrx said: DİLAN DİLAN DİLAN beterböcek mi ulan bu?! AHAHAHAHAH Degil desek yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 NolaxThensbane said: senkocum şimdi teknik bilgileri verecek olursak gıda mühendislerinden arakladığım alkol dersi notları var elbette dediklerini biliyorum ancak ben kendi deneyimlerimden edindiklerimi söylüyorum. Elbetteki şu an içtiğim burbonları sidik gibi bırakacak scotchlar var biliyorum ancak mevcut koşullar altında ıçtiklerim çok kalitesiz adeta köpek öldüren seviyesinde bir tat bıraktı ağzımda.Ancak burbon kalitesiz olsa bile dediğin gibi isli fıçılardan geçen aroma oldukça yoğun benimde bu is koku ve tadına ayrı bir ilgim olduğundan burbon açık ara favori içkimdir.Ardından aroma zengini olarak konyak gelir. Ama alkole hayır demem acımam içerim (rakı midemi bulandıyor ama) kimya muh arkadaşım var efes fabrikasında falan teee zamanında staj falan yapmıştı anlatıyordu glikoz şurubunu dayıyorlarmış mesela efese direk, o yüzden tr menşeili içkilere başka gözle bakıyorum bende direk o zamandan beri rakı nın ertesi günü beni mahfeder mesela, ama 1 şişe bourbon içeyim sabah kalkabilirsem şayet gram baş ağrısı mide bulantısı vs olmaz ha hala başım döner sarhoşumdur o ayrı, ama rakı ( tüm türk içkileri aslında )ertesi sabah hem mide felci geçirmeme hemde saatlerce başağrısına falan sebebiyet veriyor, içerik çok önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 sadece rakı değil şekerli içkiler o şekilde yapıyor beni. Ayrıca efeste pirinç bile var çok rezil ya yetersizlikten leş gibi birayı dayıyorlar, millette bira acı olur böyle olur diyip içiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 pirinç olsa gene iyi kırık pirinç var , artığı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Karea said: kimya muh arkadaşım var efes fabrikasında falan teee zamanında staj falan yapmıştı anlatıyordu glikoz şurubunu dayıyorlarmış mesela efese direk, o yüzden tr menşeili içkilere başka gözle bakıyorum bende direk o zamandan beri Ben de daha bu yıl gittim efesin fabrikasına teknik gezi için. Mariachiden coca colaya bütün hepsi efesin fabrikasında üretiliyor. Ancak efes sadece kendi birasında şeker konusunda malesef ucuza kaçıp biralarında pirinçten elde ettiği dandirik şekeri kullanıyor. Şuan efes içmenin gerçekten hiçbir mantığı yok, direk türk milletinin alışkanlığı olmuş. İnsanlar farklısını bilmediği için normal karşılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ben 1 senedir falan şu glikoz olayını öğrendiğimden beri tuborg gold malt a döndüm en azından içinde glikoz şeker yok, pirinç yok onun yerine malt var ama alkol kalitesi pek de farklı değildir herhalde gene edit: bide şekerin şöle bi yan etkisi var , bağımlı yapıyor evet glikoz vs kötü şekerler bağımlı yapıyor adamı , içtikçe içesi geliyor adamın ( bakınız şeker hastalığı ) kolası da birası da aynı bok malesef misal efes 3-4 tane içiyosan tuborg 2 tanede şişiriyor içemiyosun zaten istesende eğer doyduysan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mesaj bile attım gelmemiş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Allure- said: ne kadar elit ve zenginsiniz, keşke sizler gibi olabilsem... http://i.imgur.com/eMmga.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Gözlerimi kamaştırıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 çogzel çıkmışsın canıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 agzını ezip büzen eğdiren kızlardan nefret ederim, çok itici gelirler. bu fotograf bu iş böyle yapılır gibi olmuş. ayrıca dün o kavganın baş rolünü görmüş oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Hala en beğendiğim foton gökkuşağı kazaklı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 seksi bir resmimle herkesi tekrar cool mode'a davet ediyorum, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kıskandın mı şeker şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Valla Deniz bi de boyle boydan bi fotografini koysan tum karizmayi cizdiricen. Adam bildigin Baris Manco gibi geziyo. Sac sakal uzun, bakislar surat falan yerinde ama boy kisa. ahah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 oha tim öyle bi yazmışsın ki okuyan da adamı 1.50 sanıcak sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 harbi ha, 1.78 boyum var daha ne be =) şimdi onlar düşünsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 1.78 değilsin. Ben 1.77'yim ve benden kısasın. İnsanları aldatmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 deniz başarılı ya bi piglet değil lakin hagrid de değil acık daha uzun olaymış tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Xunn cam aç ~titreşim~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 xunn said: 1.78 değilsin. Ben 1.77'yim ve benden kısasın. İnsanları aldatmayalım. hahahaha senden kısa olmadığımı sercan'ın lan party sonrası koyduğu resme defalarca bakarak da görebilirsin. senden net uzunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 -Deno- said: harbi ha, 1.78 boyum var daha ne be =) şimdi onlar düşünsün. 1.75'im ve benden kısasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar