NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bende "ne mallık yapmıssın" demiştim o yüzden banlanmıştım böyle saçma sebepler olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 oturdum hepsini okudum, sen haksızsın iksun ve sana laflar hazırladım. ne lafı hazırlicam lan, analizim şu yönde: xunn bayaa işsiz, ciddiye alıp RÖRR RÖRR BİZE LÖ DEDİN RÖR tayfası çok daha işsiz. oturup bunları okuyan ben ekstra işsizim. escape'in mesajı dışında nöronlarımı harekete geçiren bi post yok. okumayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bi kaç üye hunharca banlanmış iyi forumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Vay arkadas gene kacirdim :( edit : Bir sey kacirmadigimi farkettim 3-4 sayfa geriye gidince. Klasik patide neyi ciddiye alip neyi almayacagini bilmeme olayiymis meger :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 forumda biri küfür edince: a)ünleme basıp savcılığa koşarım b)ana avrat go c)umrumda olmaz d)evinden aldırırım e)komikli şık yeni topic acmaya üşendim. biri halletsin başlık da forumu ciddiye almak olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Ahahaha paticik. Serious bussiness. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Xaenin said: Şu ana kadar saçını kestirdikten sonra daha yakışıklı olmayan bir adam görmedim. Neyse bu iğrenç saç uzatmaya karşı sevdanız, güzel olmuyor bence söyleyeyim. +1. güzel olsada kestirin abi, yok böyle rahatlık. senelerdir kendimi trollüyormuşum. edit : albüm kavgalarını maille bilgilendiren bir sistem olsa güzel olmamıydı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kavga yok ki ortada. sayfalarca drama var ama kime sorsan kendisi gayet sakin cool bi şekilde viskisini yudumlayarak izliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bitti viski ya yarın işten çıkarken alıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Neler olmuş ya kırk yılın başı dışarı çıktım sfsdf. Okumaya çok üşendim ama, bi babayiğit bana özet geçse ya öm atıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 özet geçsin, sabahtan beri mesajları görüyorum da girip okumaya çok üşendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Marty said: forumda biri küfür edince: a)ünleme basıp savcılığa koşarım b)ana avrat go c)umrumda olmaz d)evinden aldırırım e)komikli şık yeni topic acmaya üşendim. biri halletsin başlık da forumu ciddiye almak olsun d şıkkı, evinden aldırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Marty said: kavga yok ki ortada. sayfalarca drama var ama kime sorsan kendisi gayet sakin cool bi şekilde viskisini yudumlayarak izliyo. +pipo&röpteşambır bile var muhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Lorro niye uçtu ki, şikayet etmemiştim ben. Hepinize mi küfretti lan? Bir de savcı mavcı ne ayak? Daha darp davam bitmedi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 senko said: bitti viski ya yarın işten çıkarken alıyım. sdfsdf olm daha patron olmadın sakin. spor mpor nooldu hem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 o diil de mpor ne lan?! ne garipmiş. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 patronluğa alıştırıyorum işte şimdiden kendimi :) spor feci yalan oldu ya, hem üyeliğim bitti hem de şu elimdeki proje bitmeden spora gitcek vaktim yok, 1haftadır ofiste sabahlıyordum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 im por ylem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 vay be viski mi kalkmış ustad bi yerlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 eheh bende de bu aralar yalan yea. 1,5 hafta önce uçarak yere kapaklanınca kaburgalar incindi. anca bugün bi deniim dedim, halen çok esnetince acıyo ya. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yazınca garip olmuş hakketen mpor sdf viski yok ama istersen martini koydum kendime, yarım bardak 4buz like a true gentleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://i.imgur.com/T9lkj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 uuu beybi. martini dedin beni benden aldın lan. en kısa zamanda elma martini falan içmem laım 1-2 kadeh. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 martini tuto isteriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 AtlaraFisildayan said: Xaenin said: Şu ana kadar saçını kestirdikten sonra daha yakışıklı olmayan bir adam görmedim. Neyse bu iğrenç saç uzatmaya karşı sevdanız, güzel olmuyor bence söyleyeyim. edit : albüm kavgalarını maille bilgilendiren bir sistem olsa güzel olmamıydı ? var zaten. RSS kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar