Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 istediğin yere çek abicim sen geçiniz bu zeka muhabbetlerini.küfür ettiğim için eğlenmedim ben sende zeka kırıntısı olmadığını öğrendiğim için eğlendim.25 mi kaç yaşındaysan artık senin yaşında senin gibi bir adam bulamazsın dünyada.kendinin kalitenin kriteri ilan etmiş kibir dolu bi adamsın ben ne anlatiyim ki sana kaç yaşına gelmişsin bide.gidin abicim 5 tane arkadaşınızla hepiniz birbirinize süperzeka deyin sonra kendinizi süperzeka ilan edip gelip burda insanları aşağılamaya bakın.hayatta başka bi vasfınız olmayacak çünkü.tadını cıkarın bunun şimdilik.ben gelirim 25-30 yasına büyür giderim yeni gelen 20 likleri ezersiniz kendi çapınızda burda. tanımadığı insanlar hakkında bu kadar konusan,onları aşağılamaya kasan bi adam kendini beğenmiştir.contrast falan martaval okuma yani gerçekte öyle değilim falan.sen bi jaffanın bi benim bi bone un ne bileyim dalga geçtiğin herhangi bir insanın nesini biliyosun da kendini daha zeki görüyosun?bana burda boşa yazı yazdırıyosun bide yani git yazdığım mesajı oku ister küfürlü ister küfürsüz yapıştır buraya ne anlatmak istiyorum anlasın madem millet çok meraklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 I feed on your tears. Hadi çıktım ben gece gelirim bir ara. Jaffa da yaslasın basını omzuna beraber benim ne kadar kötü bir herif oldugumu konusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ponyme sarılıp ağlarım ben başka omuza gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 nasıl ki dışarıda karşılaştığın bir insanı tavırları hareketleri vs ile yargılıyorsak burada da yazdıklarıyla yargılıyoruz elbette sokaktan geçen elin adamı/kadını onların yerine yazmıyorsa bence bu forum dahilinde kişi hakkında yorum yapmak için gayet yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Lorrotar said: sen bi jaffanın bi benim bi bone un ne bileyim dalga geçtiğin herhangi bir insanın nesini biliyosun da kendini daha zeki görüyosun? Ciuuvvvv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ahaha sana söz yapıcaz onu.sen derdimin senle olmadıgını bile anlamamışsın ki.şurda bi insana bi fotoğraf koydu diye tanımadan etmeden şak diye attention whore damgası yapıştırmaya xaenin veya seele kalksaydı onlara da aynı şeyleri yazardım.düzeltin abicim davranışlarınızı kaç yaşında adamsınız valla bak 20 yaşındaki bebe vermesin bu tavsiyeleri size.birbirinizin götünü kaldırdığınız 5 liden başka bi arkadaşınız,hayatınız olsun istiyosanız yapın bak vallaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Boşuna prim yaptırıyorsunuz hatuna... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Ulan olayla uzaktan yakından alakam bile olmadı Xaenin'e de yazardım diyo. Yazardın paşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 dostum... olay sadece fotoğraf değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 BabacumMostors said: nasıl ki dışarıda karşılaştığın bir insanı tavırları hareketleri vs ile yargılıyorsak burada da yazdıklarıyla yargılıyoruz elbette sokaktan geçen elin adamı/kadını onların yerine yazmıyorsa bence bu forum dahilinde kişi hakkında yorum yapmak için gayet yeterli abi bak kişi hakkında yorum yapmak ayrı şey aşağılamak ayrı şey.ben bundan 1 sene oncesine kadar konu dısında tartısmadıgım adam kalmadı siyasetle ilgili vs.eh bu adam benle aynı goruste değil demekki dedim geçtim benden belki zeki belki değil bilmiyorum.bu adam direk I'm the king,behead who insult me tavrında.sen kendini ne zannediyosun derler adama. git adamla tartış,ya gerizekalı de geç veya ne düşünüyosan onu de kendi kendine.gelip burda insan içinde rencide edicem diye kıçını yırtma.azıcık efendi ol.git veya özel mesajdan konuş.bak ben bile o kadar küfür eden seviyesiz bi adamım bunu başardım ilk seferde. dediğim gibi abi benim kimseyle bi derdim yok.kendini beğenmişlik ve kibirle var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ben xunn a prim yapıyorum mmmmpppphhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 primprimprimprim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 evet olay sadece resim değil . anlayacağı dilden adam şu mantıkta olduğumu sanıyor. yok öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 bence mantik güzel yanlis bir tarafi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bence gayet valid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Ooo bu drama bitmez Akşama bira cips drama var evde yihhuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Bu konuda herkes aradığı ilgiyi toplamış sdf. Ve hayır jaffa'dan bahsetmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 http://imagemacros.files.wordpress.com/2009/06/ohdramazrb2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 seviyorum sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 yok lan ben yine ilgi felan görmedin. xunn herkeze süperin dedin bana yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kirdiniz siteyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 vay anam vay neler kaçırmışım. escape uçmuş. jaffa caps koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2012 kimse catfight yazmamış... edik:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar