xunn Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 küheylan said: paticikte kimse ile tanışamadım, ben de isim kullanmak istiyorum :(:( Bana ahmet yada salih diyebilirsin. Ben sana yine de küheylanım desem sorun yok değil mi?
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Benimde dişler ağrıyordu bi ara ankaraya gelirim ofise.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 xunn said: Çirkin negatif bir trait değil rahat ol. Güzel olmak da pozitif değil, vice versa. felsefe yapma
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 bi de zunna o kadar çok sakalsız ve kız espirisi yapıldı ki o espiriyi tekrar yaptığım zaman ilkokuldan kalma bir espiri yapmış gibi hissediyorum kendimi kendime saygım kalmıyor resmen bi daha güzel espiriler bulunduğu zaman çok kullanıp eskitmeyelim lütfen
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Her yapanı gerzek olarak marklıyorum zaten, çok güzel bir karakter tahlili skalası.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 ben yapıcam biraz daha. inceden ama, HAHA KIZA BENZİYON LOLO değil. gerçi bana bi kıyak geçti az evvel, o yüzden yapmayabilirim de. ama 1-2 tane daha yaparım bence.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Yahu yapın da içinde biraz zeka izi olsun, ben de gülebileyim. Kaede, Ardeth, Deacon, Kenshin falan çok başarılı bu konuda. Of ne çok adam varmış şimdi düşündüm de.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Ardeth said: bi de zunna o kadar çok sakalsız ve kız espirisi yapıldı ki o espiriyi tekrar yaptığım zaman ilkokuldan kalma bir espiri yapmış gibi hissediyorum kendimi kendime saygım kalmıyor resmen bi daha güzel espiriler bulunduğu zaman çok kullanıp eskitmeyelim lütfen sananelan
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 benim son kuaförlü olan da iyiydi lan :(
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 aquila said: sananelan lan mı? canın sağolsun.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2012 Yazı mı tura mı? Hızlı cevap versin biriniz.
Öne çıkan mesajlar