napae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Mavi deri ceketin de varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 parlak mı parlak mı?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Randevum vardi birini bekliyodum. Buyutulecek bisi yok arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Çok havalı gözüküyodum, inanılmazdım. AY PARDON Çok havalı gözüküyodun, inanılmazdın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 istanbulun kevaşesi gökalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 napae said: Çok havalı gözüküyodum, inanılmazdım. AY PARDON Çok havalı gözüküyodun, inanılmazdın.Yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Nickimi görünce albüme damlaman beni çok duygulandırdı Orçun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ahahahaahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Lyvanna_Dolores said: ozet mankenler foto koydu deno nun veletligi reaction olarak harcandi one yine sasirtmadi axe in memesine bakanlar oldu cereb ortmenimin saclarinin cogzel ve bitsiz olduguna kanaat getirildi bi ara ben bile foto koydum cok sey kacirdin iyi oldu bu sağol. axe'in memesinin olduğu sayfa hangisi hatırlıyo musun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 o olay öyle değil ardeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 ben bakmadim hatirlamiyorum ama unutamayan sahis geldi ona sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yav dun biri ayıplı başlık actı banlandı kımdı o kacırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 zaybird Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 noldu o muabbet neydı kacırdım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 zaybörd 15. yaş kutlaması olarak öyle bi heycan yapmış işte o bütün olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Ramseste kiz begenmedigi icin banlandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Ramses de mi banlandı vay arkadaş. Ahmet neden banlandı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 başkasının hesabını kullandıgı için galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Ahmetin canın hesabından girmesine kimse bişey demiyodu da arada gitmiş serene gey falan demiş malazor ahaha ondan gitmiştir. Ama tam tadamadım o dramı, çok hızlı banlandı =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 escape said: o olay öyle değil ardeth nası gerçekleşti tam olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 eskeyp çok beğendi sanırım bobileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 yok yok bilmem neresine koyayım diye baslık acan vardı o kım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Ardeth said: escape said: o olay öyle değil ardeth nası gerçekleşti tam olarak hocam sana anlatırım başkası sorsa anlatmazdım emin ol neyse ben oturuyodum bigün paticiğe girdm baktım albüm bomboş bi hareketlenme oldu foto kondu kermit bişiler saçmaladı yine bende saçmaladım işte o arada bi kaç foton kondu ardından dilan koydu ben ona cok güzelsin o da bana cok yakışıklısn işte falan dedi ardından ben bi sigara ykatım dedim bi fotoğraf koyim art arda koydum ben işte son koydugum foto işerken cekilmilş bi fotomdu ğişte photoedit vardı az faullerim editten dolayı biraz dengesiz görünüyodu sonra ordan bi uzun saç cıkıp "gözümü ciziyo onlar daha önce koymuştun" dedi ben uyuz oldum. ardından foto serüveni devam etti bu dolores de foto koydu o koydugu fotonun şokundundayken ben axe foto koydu işte bi fotoda da meme ucu biraz dengeiz duruyodu belkide makine kaymıştır bilemiyorum ama ondan sınra ben dedim işte "bu niye göz cizmiyo lan uzun saç" diye, snra herkes bana memeye mi bajkyıosun dedi falan. şurda kim foto koysa o fotoya inciğe cinciğe kadar bakılır abi kural böledir yani ben ondan baktım bu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar