balon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 nileppezdel said: Yalnız ülkenin belli başlı ilkeleri var, üzerine kurulduğu falan. Bir rejimi var. Bunun düşmanı olanlara tabii ki biktirgiti çekeceğiz, onların vereceği karşılık haklı falan olmaz. hadi lan Çarşaflı adamlar otobüste geberse ayağa kalkmam otururum diyen tipler vardı burada. Böyle bir düşünceye karşı ne demesini bekliyorsun o insanın? Ya da pis ateistler bilmem neciler dediğinde karşı tarafın ne demesi beklenir? Şu cumhuriyeti koruma ayağına bu olayların üzerine bi sünger çekmeyelim. Karşılıklı terbiyeli olacak insanlar birbirlerine. Yine Cumhuriyetçi olup ilkelerini savunuyorsan savun, tartış. Ama böyle olaylara ideoloji karıştırılmaz, ayıp diye bi şey var çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 balon said: ayıp diye bi şey var asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bu kapalı tiplerin gruplar halinde gezmesine uyuz oluyorum gta san andreas tribi. bide her erkeğe potansiyel sapık tecavuzcu gibi bakıyorlar.hani böyle yanından geçerken değmemek için çaba gösterirler.tip tip bakarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 balon said: nileppezdel said: Yalnız ülkenin belli başlı ilkeleri var, üzerine kurulduğu falan. Bir rejimi var. Bunun düşmanı olanlara tabii ki biktirgiti çekeceğiz, onların vereceği karşılık haklı falan olmaz. hadi lan Çarşaflı adamlar otobüste geberse ayağa kalkmam otururum diyen tipler vardı burada. Böyle bir düşünceye karşı ne demesini bekliyorsun o insanın? Ya da pis ateistler bilmem neciler dediğinde karşı tarafın ne demesi beklenir? Şu cumhuriyeti koruma ayağına bu olayların üzerine bi sünger çekmeyelim. Karşılıklı terbiyeli olacak insanlar birbirlerine. Yine Cumhuriyetçi olup ilkelerini savunuyorsan savun, tartış. Ama böyle olaylara ideoloji karıştırılmaz, ayıp diye bi şey var çünkü. sarışın kızın öyle demesi hoş değil zaten. Ben o konuda genelleme yapılamaz dedim. Laiklik neymiş pis laikçiler çok şükür padişahımız bizi kurtaracak kafasında takılanlara her laf mübah ama onu diyorum. Yani fazla genelleme olmuş, her lafın karşılığı haklı olmaz, lafın hak edilip edilmediğiyle alakalıdır olay edik: ayrıca çarşaflı bir kadın ölse evet pek umrumda olmaz sanırım, vatan hainlerinin cumhuriyet düşmanlarının ölmesi zerre bi tarafımda değil çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 hayatını dogmalarla yaşamak isteyen insanlar 2. sınıf insan olarak kalıcaklar sori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 nileppezdel said: edik: ayrıca çarşaflı bir kadın ölse evet pek umrumda olmaz sanırım, vatan hainlerinin cumhuriyet düşmanlarının ölmesi zerre bi tarafımda değil çünkü "abi kızım olsa onu da desteklerim bu konuda" tipi laflar etmeyin ya çok samimiyetsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Pasta said: hayatını dogmalarla yaşamak isteyen insanlar 2. sınıf insan olarak kalıcaklar sori. e nah alırsınız bu kafa yapısıyla % 50 falan, sonradan ağlayıp zırlamayın. Mahkumsunuz bu şekilde kalmaya bu mantaliteyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 said: edik: ayrıca çarşaflı bir kadın ölse evet pek umrumda olmaz sanırım, vatan hainlerinin cumhuriyet düşmanlarının ölmesi zerre bi tarafımda değil çünkü Bayaa insanlıktan çıkmışsın hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 bıraksan sabun yapacak milleti hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 ben görsem üstünden geçerim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Bi de aynı düşüncenin çarşaf açılımı vardı di mi? O zaman en büyük hain oluyo Baykal öyle mi? Ulan ne dediğiniz belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 baykalın abv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 en buyuk ayip butun erkekleri sac/bas/kol gorunce sapitacak bi sapik tecavuzcu olarak niteleyip ona gore armorla cikmak sokaga. ama obur kizin dedigi de ayip olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Başlıktaki ironiye gel yalnız, Baskı var diye savunan herif çarşaflıyı yolda ezerim diyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Baykalın gittiğini düşüncek olursak np. Çarşaf farklı türban çoook farklı ikisini bir araya koymazsak çok seviniriz. eeeeeen basitinden çarşafın içinden silah çıkartan 5 minareyi hatırlarsak aslında çarşafın dini sebeplerden yasaklanmadıgını da anlıcaksınız da balon kafalı insanlar var bu dünyada içi hava dolu o yuzden sıkıntı yaşıyoruz. En temizi şunları şöyle bir önce taiwan sonra afrika ordan isviçre üzerinden isveç falan yaptırıp getirim yavrum şimdi sen hangisi gibi olmak isterdin onu söyle ona göre cevap vericem ben sana demek lazım. Suudi arabistan falan hoş değil pisliğinin ve iğrençliginin farkında olmayan ayı adamlar ile ayı kadınların oylarıyla yönetilmeyelim dicem, onlarda benim kadar hakka sahip *facepalm* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Mithat said: Baykalın gittiğini düşüncek olursak np. Çarşaf farklı türban çoook farklı ikisini bir araya koymazsak çok seviniriz. eeeeeen basitinden çarşafın içinden silah çıkartan 5 minareyi hatırlarsak aslında çarşafın dini sebeplerden yasaklanmadıgını da anlıcaksınız da balon kafalı insanlar var bu dünyada içi hava dolu o yuzden sıkıntı yaşıyoruz. En temizi şunları şöyle bir önce taiwan sonra afrika ordan isviçre üzerinden isveç falan yaptırıp getirim yavrum şimdi sen hangisi gibi olmak isterdin onu söyle ona göre cevap vericem ben sana demek lazım. Suudi arabistan falan hoş değil pisliğinin ve iğrençliginin farkında olmayan ayı adamlar ile ayı kadınların oylarıyla yönetilmeyelim dicem, onlarda benim kadar hakka sahip *facepalm* Aptal aptal konuşma Mithat. Hani zorla attırıcaksınız beni bundan ama yani hakikaten daha aptalca bir şey olamaz. Sana çarşafla ilgili bi fetva verdim mi? Çarşaf şöyledir böyledir, herkes çarşafa girmelidir dedim mi? Başörtüsü ile çarşafı kıyasladım mı? Bu ülkede şu ya da bu sebeplerle çarşaf takan kaç insan var hiç bunları düşündün mü? Bu insanlara geberip gitsinler deme hakkını sen hangi sıfatınla bulursun. Nasıl bir faşist denyosunuz anlamadım gitti. Nasıl bir kafa yapınız ideolojiniz var ? Nasıl bi gerizekalılıktır yani bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Abi çoğunuz no-lifersınız, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Tesettur kültürünüz yok. Ortunme stillerini tanıma kültürünüz yok. Burkayi tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek model sikmabas, tesettur çeşitliliğine hazır değilsiniz. Ben tesetturden anliyorum diyeniz de tatava. Teseturun her seklini gordum diyo, ara sokakta bir esnaf tesetturu modeli denememistir mesela. Duyulmuş modelleri denemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 balon said: Bu insanlara geberip gitsinler deme hakkını sen hangi sıfatınla bulursun. Nasıl bir faşist denyosunuz anlamadım gitti. Nasıl bir kafa yapınız ideolojiniz var ? Nasıl bi gerizekalılıktır yani bu Ben demedim öldürelim diye 1. Faşist diyen adamlar solcu-atatürkçü herkesi hala sebebi yokken gerekçe verilmemişken hapise atıyor. Kaç tane kapalı var derken kaç tane bizim gibi halkçı adamı sindiriyor polisleri üzerine salıyor ordu gibi kullanıyor insanları dinliyor fişliyor olaylardan sonra 2 sokak ötede sıkıştırıp kemigini kırdırıyor. Patavatsız terbiyesiz laflar saydırıyor bunları düşünürsek bence faşist kelimesini bize söylemeden sahibine söylersen neden bizim çarşafa karşı bu kadar doldugumuzu anlarsın. Çektiklerimizi yaşatıldıklarımızı empati ile anlamadan burda faşizm hakkında yazma cahil derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 balon said: Bu insanlara geberip gitsinler deme hakkını sen hangi sıfatınla bulursun. Nasıl bir faşist denyosunuz anlamadım gitti. Nasıl bir kafa yapınız ideolojiniz var ? Nasıl bi gerizekalılıktır yani bu her ne kadar bu patinin fikirlerine katılmasam da şu doğru. ama yine de bahsedilen insanların azalıp en az sayıya inmesi gerekiyor. bu şu demek; kadınlar üzerine şerefsizce baskı yapılmayan, insan haklarına saygılı olmayı bilen halk haline gelmesi gerek bu halkın. tabii hikaye bu. kendi haklarına saygılı olmayı bilmiyo bu halkın büyük kısmı. ya da en azından farkında olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Aptal aptal konuşma ____. Hani zorla attırıcaksınız beni bundan ama yani hakikaten daha aptalca bir şey olamaz. Sana ____ ilgili bi fetva verdim mi? ___ şöyledir böyledir, herkes ____ girmelidir dedim mi? ___ ile ____ kıyasladım mı? Bu ülkede şu ya da bu sebeplerle ____ kaç insan var hiç bunları düşündün mü? Bu insanlara geberip gitsinler deme hakkını sen hangi sıfatınla bulursun. Nasıl bir faşist denyosunuz anlamadım gitti. Nasıl bir kafa yapınız ideolojiniz var ? Nasıl bi gerizekalılıktır yani bu hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Abi laikliğin düşmanı insan hakları düşmanıdır, şahsen insan haklarına saygısı olmayan adamın yaşamına zerre değer vermem. İnsanlıktan çıkmaksa çıkayım np yani, tüm şeriat isteyenler, ülkeyi satanlar falan ölse zerre üzülmem, bi şampanya açar götüme buzlu badem sokar kutlama yaparım. Problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 haahhaagaagfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 http://www.spaceg.com/multimedia/collection/fukung.net%20favorites/Hitler%20disco%20dancing.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Abartmayın agalar. Herkes sizin şansınıza sahip değil. O karaçarşaflı kadınların kendi seçimi değil öyle gezmeleri. Ayrıca bir insan ölsün demek ne demek ya? Ölsünler diyeceğinize adam olunda kadınları zorla karaçarşafa sokan zihniyeti yok edin. Madem yapmayacaksınız, çenenizi kapatın o zaman. Laflara bak, ben bile sinirlendim anasını satim. [hr]Not: İş bu metni giren aga chp seçmeni olup, ailesinde kapalı kimse yoktur. Bir not daha: Bir kadın kendi isteğiyle karaçarşaf giyecekse ona da karışamazsınız, tercihlere saygılı olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2011 Kara çarşaf giyen ölsün demiyorum ki, insan haklarına saygısı olmayan ölsün diyorum. Ki ölsün de demiyorum, ölmesin yaşasın. Hobi olarak yaşasın yani, kimseye dinini zorla yaşatmaya çalışmasın akıllı olsun. Ama ölürse üzülmemi beklemesin kimse, insan olmakla alakası yok ki bunun. Sen bana zorla kendi dinini yaşatmayı isteyeceksin, faşizm uygulayacaksın bana, ben sen ölünce üzülcem? Oldu.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar