throine Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 bir kaç bin sayfa bastırıcam da uygun fiyatlı nerede bastırabilirim? kızılay olsun plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Selanik'de Konak'da Pathfinder Core Rulebook'u (800 sayfalık bir tuğla) 27 TL'ye mi ne bastırıp ciltletmiştim. Daha ucuzunu bulamadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 ben de hep o civarlarda buluyorum. daha ucuzu yok galiba. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Tanesi 25 liradan 40 kitap = 1 kindle dx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Ahah kindle <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Akfon kopyalama merkezi diye bir yer kullanıyorum ben. pasajın içinde ufak biryer ama fiyatlar iyiydi enson, başında duran eleman da bilgisayardan falan anlıyordu eli hızlıydı. bayındır 1. sokak aksoy çarşısı 27/37 tel: 431 56 35 önce bir arayıp konuş istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 27 lirayı 800 sayfaya bölünce sayfa başına 3,5 kuruş çıkıyor. daha ucuzunu bulamazsınız herhalde. hem kağıt parası hem basma parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Toplu olarak bastırırsanız iyi bir indirim yapılıyor her zaman.Aslında böyle bir community kurulabilir.Mesela ben 1500 sayfalık bir kitabı 35 tl ye çektiriyordum,toplu alım olsaydı 30 tl ye yaparım fln demişti adam fii tarihinde.(tabii deri cilt derseniz o biraz daha tuzlu oluyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar