kermit Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 bizim arkadaş 1 ay felan askerlik yaptı geldi oda çürüktü işte[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness...
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 amelyat olması lazımdı düzelmesi için doğuştan hastalık[signature][hline]hö?
vitae Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 askere gidememek kötü ya :p kız felan veremeyebilirler ilerde :)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ehahaha, bizim bir arkadaş gitmişti askerliğe 1 ay sonra döndü.Psikolojik rahatsızlığı* olduğu için yolladılar geri. * : Deli, manyak etc. =) [signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: kermit_frog, 18 Eylül 2004 20:56 tarihinde demiş ki: bizim arkadaş 1 ay felan askerlik yaptı geldi oda çürüktü işte curukler askerlik yapmazlar. millete sorarsan kotu bi sey ama nesi kotu o tartisilir. eski aadetlere gore kiz vermiyolardi, is bulamiyodun sozde. Kimsenin umrunda diil artik... 1,5 yil sonra bi daha bakacaklar sana, hala sorunun varsa askerlikle ilisigin kalmayacak.
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 rigolus thenks abi ozaman ben bi 4 sene sonra amelyat oliyim :)[signature][hline]hö?
riglous Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 saglik her seyden onemlidir abi. eger sorun yaratacaksa ol ameliyatini. askerlik bu ocu degil. zaten soruyolar ameliyat vs. oldun mu diye. eger cok agir bi durumsa ameliyattan sonra bile curuk cikma ihtimalin var...
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 okadar önemli değilki[signature][hline]hö?
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Alexi_Septimus, 18 Eylül 2004 20:31 tarihinde demiş ki: Qui ben FMF'liyim ve askere gidecem eoh yani. Çürük raporu yok bildiğim kadarıyla FMF'lilere. Babam çatır çatır gitti. Kardeşide öyle. benim askerde bi arkadaşımda vardı FMF adam bunu bize anlatana kadar yani nası bişe olduğunu gözümüzde canlandırana kadar askerde hastalık nüksetti ve bizzat gördük, çok beter ediyo adamı valla geçmiş olsun yapılabilecek çok bişe yok sanırım ömür boyu devam edebiliyomuş bu arada sağında solunda platin, çivi, demir vs olanlar da ümitlenmesin kesinlikle hiç umursanmıyor, sadece eğer varsa bir mahzuru, sporlarda belli hareketlerden belli şeylerden muaf olabiliyorsunuz o kadar bende omuzda, bi arkadaşta da bacakta 15 tane mi ne platin, vardı, arkadaş sağ bacağıyla çömelemediği için tuvalette kapı açık bacak dışarda görürdü işini, o derece sorunluydu bacağı, ama eşşek gibi koştu bizimle birlikte :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Bence o seninki hastalik deilde Performans Dusuklugu'dur :) aynisi bendede var ama boru gibi Subat'da asker'im[signature][hline]inanilmaz olana inan....
sheref Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Chemical, 18 Eylül 2004 19:34 tarihinde demiş ki: çüürüük çüürüük eheah üzülme bende gitmicem 2 göz 6.30 toplamı 13 e geliyor o yüzden almıyorlar:) Seni Sniper Yaparlar :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze [spo1=Herkeze Slogan Lazım]|The stupid sees difficulty in every opportunity; the intelligent sees opportunity in every difficulty.|[/spo]
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: BonePART, 18 Eylül 2004 21:08 tarihinde demiş ki: kemıkılcım patladın canımın ici toplam 14 olmalı chemi ovmaya başla gözlerini aceyle tuz ruhuyla
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 13 numara gözlerim olacağına 13 ay daha fazla askerlik yapmayı tercih ederdim şahsen[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 yani chemn gözlükleri ile alay ediyosun bilekroz?[signature][hline]Grandmaster Hamburger fizban, 16 Eylül 2004 22:56 tarihinde demiş ki: beşiktaş zaten mahalle takımı. ama bunlar organize halı saha takımı.
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 benım bıldıgım askere hıc alınmıosun ve devlet dairelerinendede işe giremıosun ben ole bılıorum[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: Alexi_Septimus, 18 Eylül 2004 21:10 tarihinde demiş ki: Ehahaha, bizim bir arkadaş gitmişti askerliğe 1 ay sonra döndü.Psikolojik rahatsızlığı* olduğu için yolladılar geri. * : Deli, manyak etc. =) LoL buna koptum nası olmus abı bızım daha var ama gıdınce manyak numarasımı yapsak[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 said: DynamicK, 19 Eylül 2004 12:18 tarihinde demiş ki: yani chemn gözlükleri ile alay ediyosun bilekroz? tabi ki değil kardeşiminkilerin biri sıfır diğeri 13 numaraydı , nasıl bir şey olduğunu sağolsun 20 sene yaşattı bize demek istediğim bununla övünüp askere gitrmiyorum şaane demek doğru değil :) keşke onu düzelttirebilse de askere de gitse, 13'ü 14 yapmak yerine yani :D bu arada kardeşim ameliyatla onu 1.5 numaraya kadar indirtti, kişiye göre değişebilen bir sonuç olsa da gidip kontrol ettirmek lazım[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche
yicit Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Alexi_Septimus said: Qui ben FMF'liyim ve askere gidecem eoh yani. Çürük raporu yok bildiğim kadarıyla FMF'lilere. Babam çatır çatır gitti. Kardeşide öyle.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` bende fmf liyim, gata'dan alınan rapor muhabbeti ile askerlikten yırtılıo bildiğiğm kadarıla ?
HocaEfendi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 yicit said: Alexi_Septimus said: Qui ben FMF'liyim ve askere gidecem eoh yani. Çürük raporu yok bildiğim kadarıyla FMF'lilere. Babam çatır çatır gitti. Kardeşide öyle.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` bende fmf liyim, gata'dan alınan rapor muhabbeti ile askerlikten yırtılıo bildiğiğm kadarıla ? bende fmf hastalığı taşıyorum..raporum var ama çatır çatır 15 ay 1986/2 tertip olarak askerlik yaptım.. eskisi gibi hemen çürük vermıyorlar..mutlaka yaptırılacak bir iş bulunuyor askerde.. Geri hizmet denen bir olay var. hastalığım ve raporum olmasına rağmen hatta ve hatta acemi birliği boyunca psikiyatriden cıkmama rağmen edirne karaağaç kışlasına sürgün gittim(Türkiyenin en popüler sürgün toplama yeri akıllı adam bulmak zor)askerliğimi orda bitirdim..
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 ahauhau o değil de topici açan adam şu anda askerde sdfksdjghsk
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2008 nası layn? ahah =D ozaman topic hazır açılmış bende soriyim, düztabanlar alınıyomu askere?
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konunun üstünden biraz geçmiş ama cevap verme ihtiyacı duydum bende FMF hastasıyım bu sene 1 sene erteleme verdıler seneye yada dıger senede muaf olcam hayırlısıyla yanı FMF hastaları askerlıkten muaftır.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 jacabo said: Konunun üstünden biraz geçmiş ama cevap verme ihtiyacı duydum bende FMF hastasıyım bu sene 1 sene erteleme verdıler seneye yada dıger senede muaf olcam hayırlısıyla yanı FMF hastaları askerlıkten muaftır. ŞAKA MI
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ahah umur duydugun en mutlu haber bu olsun.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 fmf ilacla kontrol altına alınabilinen bişi değilmi?
Öne çıkan mesajlar