Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ADANALIYIK YORGANSIZ YATARIK OĞLANSIZ YATMAYIK HARHARHAR
balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 He aynen öyle işte, şekil vercekler sana
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 gerek yok gerektiğinde şekil alıyor
balon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ha öyle şekil alan bi malzemeyse Anadolu insanı her şekile sokar, daha iyi.
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 gidiim yagli yagli bi pizza yiyim.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 balon said: Abicim Türk adam, yani Türk tüyüyle, kılıyla, mangalıyla, fasılıyla yetişen adam için göbek yastıktır, bi zenginliktir. Bunu kızlara anlatamazsınız, bunu karı tavlamak için de kullanamazsınız. Bu ayrı, insanların nev-i şahsına munhasır bi şey. Bunu yaşayamıyosan da no-lifersın, tatavasın annadın mı? Bunu öyle es geçmicen, öyle basit bi şey deil opisliginizi cirkinliginizi kulture baglamayin bari. ben ayiyim de gec durust ol.
screwy Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kermit said: hiç kendinizden iğrenmiyomusunuz ? ben size ve sizin gibilere baktıkça iğrenip tiksiniyorum ya öf şişman ve göbekli olmak çok zor iş olsa gerekgokalp yazdım bi kenara..
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 serhat ayri abi. genellemelere tabi degil.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 serhata maviyim ben ya bişey yapmaz bişey desem de sdfs
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Katlarımla vücut yağ endeksimle ezerim seni kermit ohş birde yazın terli terli ezerim tuzlu tuzlu yapış yapış.
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Cons said: kendinizi kandırmayın aga. göbek dediğin pis bişeydir altı falan terler böyle memelerinizi sarkık gösterir. yağ dediğin östrojenle bağdaşmış bişey zaten. erkek dediğin avcıdır savaşçıdır dolayısıyla çevik ve güçlü olmak zorundadır. kültür mültür diyede sıkmayın şişman ve pissiniz. Cons said: ADANALIYIK YORGANSIZ YATARIK OĞLANSIZ YATMAYIK HARHARHAR lol pis şişkolar ya. neyse ki kalp krizinden, şekerden, tansiyondan falan kolayca ölüyorlar. aslında sadece şişmanları kovalayan ve onları koşmaktan öldürünceye kadar kovalayan bi köpek sürüsü eğitsen yaşam süreleri daha da kısalır ve onlar da mutlu olurdu.
loop Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Ya günde bir bira göbek yaparmı ? (akşam)
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Bende azıcık bir göbek var çok az :D
balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Pasta said: balon said: Abicim Türk adam, yani Türk tüyüyle, kılıyla, mangalıyla, fasılıyla yetişen adam için göbek yastıktır, bi zenginliktir. Bunu kızlara anlatamazsınız, bunu karı tavlamak için de kullanamazsınız. Bu ayrı, insanların nev-i şahsına munhasır bi şey. Bunu yaşayamıyosan da no-lifersın, tatavasın annadın mı? Bunu öyle es geçmicen, öyle basit bi şey deil opisliginizi cirkinliginizi kulture baglamayin bari. ben ayiyim de gec durust ol. Hayatında Türk Kültürü ile ilgili ne biliyosun?
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 çirkinliğini kapamak için kültürü bahane etme diyorum bana kültür soruyo tam bir müslüman ya.
Red Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi göbeğin hiç bi açıklaması yok göbeksizte mangal yapıp rakı içebiliosun.göbeksizde kılın tüyün olur sdfs kendimizi kandırmaya gerek yok.valla ben karı gibi devamlı tartılır formumu korumaya calısırım bi ara çok salıp 80 küsür olmustu kilom.hani boyumda 1.80 yine çok abartı bi kilo değil.fakat insan kötü oluyor lan şişkoolar nasıl yaşıyor merak etmişimdir hep
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 atalarımız bi oturuşta bi öküz yiyormuş o zaman biz de pis terli kıllı gezebiliriz.
senko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 gobeklı insan = kaka insan gitmeyin yanlarına yalniz kalsin onlar.
xunn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Cons said: kendinizi kandırmayın aga. göbek dediğin pis bişeydir altı falan terler böyle memelerinizi sarkık gösterir. yağ dediğin östrojenle bağdaşmış bişey zaten. erkek dediğin avcıdır savaşçıdır dolayısıyla çevik ve güçlü olmak zorundadır. kültür mültür diyede sıkmayın şişman ve pissiniz. Gerçek bir erkek.
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 "Strong people are harder to kill than weak people, and more useful in general." -Mark Rippetoe
balon Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Pasta said: çirkinliğini kapamak için kültürü bahane etme diyorum bana kültür soruyo tam bir müslüman ya. ben güzel oldumu falan iddaa etmedim ki olm. Göbek güzel bir şey de demedim, yalnız göbek ve kıllı erkeklerin de erkek ortamında bi tarzı havası vardır dedim. Farklı bi şey o yani, onu anlayabilmek için sadece bi kitleden arkadaş kitlen olmaması lazım. 20 lira'ya tost yediğin tiplerle beraber takılırsan anlayamazsın. Antep kültürü baharat kültürü diyen bir adamsan da anlıyamazsın bunu.
Öne çıkan mesajlar