Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dünyayı aydınlatan güneş değilmiş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aslında yeri garbıç ama beyanı veren prof dediğimiz bir varlık olunca...

http://gundem.milliyet.com.tr/kutuplarda-namaz-saatleri-sorununa-yanit-bulundu/gundem/gundemdetay/16.06.2011/1403243/default.htm

said:
Prof. Dr. Bayındır, şunları kaydetti: "Kur’an-ı Kerim şunu da gösteriyor ki Dünya’yı, Güneş aydınlatmıyor.

Dünya’yı aydınlatan, Güneş ışınlarını aydınlığa çeviren gündüz dediğimiz varlıktır. Gündüz dediğimiz varlık ufkun altında da olsa, bunu aydınlığa çevirmektedir. Karanlığın oluşması, Güneş’in batmasından değil, gece denilen varlığın ortaya çıkmasıdır. Resim ve belgeseller üzerinde yaptığımız çalışmalarda da güneşin tepede olmasına rağmen karanlık olduğunu, Güneş’in yok olmasına rağmen gündüz denilen varlığın ortaya çıktığını görüyoruz
Mesaj tarihi:
çoğunluk bunu onaylıyor abi! yani uyguladığımız, yaptığımız kural saydığımız şeyler bizim yaratılarımız. gece gündüz de öyle.

adam doğruyu söylüyor bence.
Mesaj tarihi:
Pasta said:

sonuçta güneş falan bunlar insanların uydurduğu şeyler herkes kabul ettiği için öyle yoksa herkese göre doğru başka olabilir. -suark

shiiiiiiiiiiiiittttt that was close.
benden önce atmışsın ya
Mesaj tarihi:
İstanbul Üniversitesi (İÜ) İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi ve Süleymaniye Vakfı Din ve Fıtrat Araştırmaları Merkezi Başkanı Prof. Dr. Abdulaziz Bayındır
havadan prof maaşı alıyor yeminlen, gece-gündüze varlıklar diyen prof
Mesaj tarihi:
eğitimli yobazlar çok daha tehlikeli oluyor ( eğitimden kastım, cemaat veya abilerinin torpilleriyle, intihalle akademik kariyer yapıyorlar).
yarın öbür gün devletin yönetim kadrolarına gelicek bu akılsızlar.
Mesaj tarihi:
bu adam evrimle ilgili bi tartışmaya çıktıydı siyaset meydanında.
böyle bir soytarılık yok ya.
adam siz o fosillerin kaç yaşında olduğunu bilemezsiniz orda değildiniz sonuçta inanıyorsunuz sadece falan diyodu.
Mesaj tarihi:
cungu said:

eğitimli yobazlar çok daha tehlikeli oluyor ( eğitimden kastım, cemaat veya abilerinin torpilleriyle, intihalle akademik kariyer yapıyorlar).
yarın öbür gün devletin yönetim kadrolarına gelicek bu akılsızlar.

hehe iyi mi?
http://www.kamupersonel.com/wp-content/uploads/osym_baskani.jpg
  • Yeni Oluştur...