loop Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Forumda halihazırda bir hareketlilik olmadığından, ve konu kirliliği yaratmayacağını düşündüğümden, ve benzer bir konu en son 6 yıl önce açıldığından, sormak istiyorum. Oyunu en hararetli oynadığınız zamanları düşünün, en çok hangi class size zevk verdi, en uzun hangisiyle oynadınız. Bende shaman hariç bütün classlar var, daha çok pvp takılıyorum. Zamanımın çoğu bg lerde geçiyor. Ama karar veripte bir tane karakterimi main yapabilsem her türlü devam edicem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 TBC de ret paladin,pek azdı bglarda. Uzun bir süredirde mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ele şaman amma tauren olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 enha > elem > warrior > lock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Hem paladin hem de druidi 3 specle de oynadım ama hiç biri warrior'ın kafana kodu mu oturtması kadar tatmin edici değil. Tanklarken bile ses getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Hunter benim ya, hayvansever olduğumdan o da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 gökalpin anası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 nileppezdel said: Hunter benim ya, hayvansever olduğumdan o da :D ya hunter leş bi class, ben sana oyunu öğren diye önerdim. başka class oynayınca daha çok zevk alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mage de açtım yüksek dps iyi ama hakkaten glass cannon oluyosun, yanına geldiler mi gg. Dün gece dungeonda tank fail olunca zaten tüm grup hunharca öldürüldük sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 druid - moonkin.. bunun dısında oynadıgım hersey de bi yabancılık bi icsellestirememe oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Elemental Shaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 warrior. saga sola beyinsizce charge atmanin keyfi bambaska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bıçakçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 business Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ayı > ele shaman > huntard > retri pala tamamen duygusal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ghostcrawlerdan once: hunter ghostcrawlerdan sonra: paladin priest ise her sekil ikinci oldu gonlumde (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 kara buyucuyu seviyom ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Priest kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 dipies veriyir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 roç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Her zaman paladin. Zaten 3 rolüde kullanamayan classlara bakmıyorum bile. Paladin druid falan. Shaman hiç sevemedim o ayrı. Tank agırlıklı paladin druid tarzı heal dps yok genelde bende dalgınlıgıma gelebılıyor heal özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Cons said: gökalpin anası level 85 yaptınmı lan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Ele shaman olayı üzdü yalnız beni, bir tek shaman yok bende çünkü ! Ama dk ve warrior denmemiş hiç onları bari eleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 serkan is my girl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar