Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bella abartmış kimse kimsenin kıyafetine karışamaz tabide.sen liseye kırmızı elbsisenle mi gidiyordun sonuçta yönetmelik uniformaysa uniforma.falansa falan bu kıyafete karışmaya girmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 eyyorlamam bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 CELALETTİN CERRAH İSTİFA ETTİ ana başlığıyla haber verip, içeri girince "Başkanı olduğu bilmemne derneğinden istifa etti" yazmak gibi olmuş. Okullu kızların her türlü giyim yönetmeliğini ihlal edip yarı çıplak gezmesi zaten normal bir şey değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bella said: güzel ya da değil, ne olursa olsun kimse kimsenin kıyafetine karışamaz, karışmamalı. bi de kolsuz ve askılı da yok uzun kollu boğazlı gece elbisesi mi giyecek bunlar, anlamadım. saçmalık. neden karışamaz? okula giderken karışılıor balo da nie karışamaz? ben sölim, bizim okul mezuniyet balo ( tören değil bak balo ) suna bile karıştı. Törende zaten hocalar uyarmıştı hatunları saçma sapan giyinmeyin doğru düzgün gelin die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Suark said: Aluriel said: Suark said: ya o toplulukta görmek istemedikleri 3-5 aile varsa? ve o aileler buna dikkat etmiyorlarsa? daha fazla tartışmaya gerek yok şunun üstüne neden? bi düşün bakalım neden? gayet normal geliyorsa sana şu anlattığın durum olması, tartışmaya gerek yok zaten diyorum. haklısın der geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Red said: bella abartmış kimse kimsenin kıyafetine karışamaz tabide.sen liseye kırmızı elbsisenle mi gidiyordun sonuçta yönetmelik uniformaysa uniforma.falansa falan bu kıyafete karışmaya girmiyor yalnız liseye gitmekten bahsedilmiyor, okul dışı bir aktivite sayılabilecek mezuniyet balosundan bahsediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ya tartışmayın abi onlarca yıldır olan birşey için başlık acılmıs enteresan birşey gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ne olan bisey? onlarca yildir valilikten okullara bildirge mi gidiyomus bu konuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 valla benim de 2 tane mezuniyet balom oldu biri lise biri üniversite. hiç öyle tip görmedim karışan eden. kolsuz ya da askılı çok abartı değil ki? bunu yasaklamaya çalışmak saçmalık bence. hayır mezuniyette askılı ya da kolsuz giyilmezse ne giyilecek onu merak ediyorum ssfsd straplez ezelden yasaktır herhalde o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Valilerden okullara veya milli eğitim müdürlerinden okullara her zaman böyle yönetmelikler gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 bizim zamanımızda hiç yoktu böyle işler. düşün ben bi de kütahya gibi tutucu bi yerde okudum. o zaman da son derece muhafazakardı oranın insanı, şimdi de aynı. mahalle baskısından bahsetmiyorum ama bak, okuldan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Aluriel said: Suark said: Aluriel said: Suark said: ya o toplulukta görmek istemedikleri 3-5 aile varsa? ve o aileler buna dikkat etmiyorlarsa? daha fazla tartışmaya gerek yok şunun üstüne neden? bi düşün bakalım neden? gayet normal geliyorsa sana şu anlattığın durum olması, tartışmaya gerek yok zaten diyorum. haklısın der geçerim. bulamadım da, yadırgadığın şey 3-5 punkın ortamı mafetmesine tepki koymaksa 20 kişilik bi apartmanda 1 kişinin seni rahatsız eden hareketlerde bulunmasından sonra ne yapacağını düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Aluriel said: bizim zamanımızda hiç yoktu böyle işler. düşün ben bi de kütahya gibi tutucu bi yerde okudum. o zaman da son derece muhafazakardı oranın insanı, şimdi de aynı. mahalle baskısından bahsetmiyorum ama bak, okuldan bahsediyorum. bizim zamanımızda vardı. İzmirden bahsediyorum, kolejden bide. böyle standartlar kaliteyi yükseltir çünkü, nasıl güzel bi mekana giderken parmakarası şortla gidemiosan, güzel bi mezuniyet törenine giderken de oranın kıyafet kuralına uyman gerekir. Ha validen inmiş o garip, vardır arkasında bişi;yani olay en son o noktaya gelmiştir artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 okulda üniforma vb için belli standartları doğru buluyorum. Ama lise mezuniyet balosu için kısıtlama getirmenin hiçbir şekilde mantıklı ve artniyetsiz açıklaması yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bella said: valla benim de 2 tane mezuniyet balom oldu biri lise biri üniversite. hiç öyle tip görmedim karışan eden. kolsuz ya da askılı çok abartı değil ki? bunu yasaklamaya çalışmak saçmalık bence. hayır mezuniyette askılı ya da kolsuz giyilmezse ne giyilecek onu merak ediyorum ssfsd straplez ezelden yasaktır herhalde o zaman. İlkokul bu ya, ilkokul. Bir sene geç başlayanı bile 12 yaşında hani, boku çıkmasın denmiştir. Merak etme liseliler de senin kadar isyan ederler onlara yapılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Aluriel said: bizim zamanımızda hiç yoktu böyle işler. düşün ben bi de kütahya gibi tutucu bi yerde okudum. o zaman da son derece muhafazakardı oranın insanı, şimdi de aynı. mahalle baskısından bahsetmiyorum ama bak, okuldan bahsediyorum. abi okulların başındaki müdüre bağlı bu işler dediğim gibi bir okulda daha rahatken 2 sokakta ötede daha baskıcı olabilir bu iş bizim okulda da yasaktı.hatta çok dayak yiyenler oldu.aama hala yapanlar edenler vardı bazı şeyleri yani bu işler böyle.valiye birşey demiyorum.ben sadece kıyafet konusu degişken oldugunu soyluyorum her okul aynı değil.bu çok etnresan birşey değil kaç tane okul var.lise ortaokul vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Abijim bu olayda muakkak velilerin parmağı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Baggio said: İlkokul bu ya, ilkokul. Bir sene geç başlayanı bile 12 yaşında hani, boku çıkmasın denmiştir. Merak etme liseliler de senin kadar isyan ederler onlara yapılsa. ilkokul için tamam, haklısın da ilk ve ortaöğretim liseyi de içine almıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Baggio said: İlkokul bu ya, ilkokul. Bir sene geç başlayanı bile 12 yaşında hani, boku çıkmasın denmiştir. Merak etme liseliler de senin kadar isyan ederler onlara yapılsa. ilk ve orta diyince lisenin sonuna kadar oluyo, zaten ilkokula boyle bisey gondermenin hicbir mantigi yok, ilkokul cocuguna ne giydiricen olay olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ya zaten giresun gibi yerde giyilmez ki askılıksız ( ilkokul ). Var mı giresunlu aramızda? vardır bişi, birileri bişiler demiştir yukarıdan, ona karşı oluşan tepkinin sonucudr bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 sabah hüseyin çelik'in konuşmasını verdi televizyon. "kimseye baskı kurulmuyor, seçimler bunu gösterdi işte" dedi adam haklı olm! siz yanlışsınız. ilkokul da olsa örtecek omzunu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Lise de var desenize lan, onlar zaten dinlemez sorun çözülür ehheh. Rew'in listesine ekleyelim, sonraki seçimde lazım olur: Şampiyonluklarının çalındığını düşünen Trabzon net konuştu: %59 Siyanürlü Kütahya'dan sosyolojik tepki: %65 Protestocu öğretmenin öldürüldüğü Artvin'den gözdağı: %46 Sinop'tan nükleer santrale veryansın: %55 Düşük fındık fiyatları mağduru Ordu isyanda: %61 Heykeli yıkılan Kars'tan sanata tam destek: %44 Mezuniyet balosuna sansür gelen Giresun öfkeli: %59 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 zaytung crit "Sayın valimizi çok iyi anlıyorum. Şahsen ilk ve ortaöğrenimdeki kız öğrencilerin kolları, bacakları, etekleri falan bunlar benim de zihnimi çok sık meşgul eden konular. Ancak maalesef sırf bu yüzden çevremde sapık muamelesi gördüğümü de üzülerek söylemeliyim. Valimiz bana sahip çıksın. Teşekkür ederim..." hurriyet yorumcularının da ayrı hastasıyım. Hayal Denizi 16/06/2011 - 10:23 Vali yönetmeliğin uygulanmasını istemiş. Ne var bunda? İktidarda AKP var diye yönetmeliği askıya mı almalı? Bence öğrenciye yönetmeliğe uygun giyinmek daha çok yakışır. Eleştirmek yerine Vali tebrik edilmeli. Genelge AKP' genelgesi değil Devletin genelgesi. Yadırganacak bir şey yok. ikiyüzlülük su üstüne cıkıyor yavaştan, türban olunca kim niye karışıyor, etek boyu olunca yönetmelik böyle napalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 abi bunu update ederek güncel tutmak gerek düzenli olarak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 balo deildir ya, okuldaki filan toreni diyo heralde. galiba bi okulun torenine gidip ciplak omuz gorunce dayanamadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar