Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Others - 16/06/2004 Çarşamba Saat:23.50 - Kanal D


ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

death abi eger o filmi izlemediysen bir sekilde ulas cek al ne bileyim yap biseyler cok ii bir korku filmdir ...aslen 1997 yapim japon the ringu dan calintidir yada cevrilmedir ancak amerikalilar iste islerini bilirler bayagi iiii......(bu arada ben ringu larida (3 seri ) the ringi de izledim o yuzden sana gazlik yapiom :DDD
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güzel film. Ama bir kere izlenir,

Edited by Ghaldszar: No spolier

[signature][hline]MSN = [email protected][i]
Hala gülümseyebilirken o çarpık tebessümünü dudaklarından eksik etme büyücü, çünkü kayıp da düştüğün zaman, o tek, minicik hatayı yaptığın an... ellerim üzerinde olacak. Tırnaklarım tenine batacak ve ölmek için yalvaracaksın. Ama ölüm bir türlü gelmeyecek Burada bir gün asırlar sürer Raistlin Majere. Ben de her gün, seni zindanında ziyaret edeceğim, -aklının zindanında. Ve beni eğlendirmiş olduğun için, beni eğlendirmeye devam edeceksin. Hem bedenin, hem ruhun işgence görecek. Ve her günün sonunda, acıdan öleceksin. Ve her gecenin başlangıcında seni yeniden dirilteceğim. Uyuyamayacaksın, onun yerine gelecek günün beklentisiyle uyanık yatacaksın. Sabah da göreceğin ilk şey benim yüzüm olacak.

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 16 Haziran 2004 20:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eh radyoya şarkı yetiştirme hesabına bugün bakamadım ve uçtu gitti film. hangi gün bakmasam bu bölüme kesin birşey kaçırıyorum, test edip onayladım.. :)

demek bu ay boyunca her çarşamba güzel filmler oynayacak?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben rahip bulmaya gittiği yerde izlemeye başladım, sonu ilginç bitti hani hoşuma da gitti, kamerayı habire döndürüp atmosfer vermek güzel ve nicole kidman da iyi oynuyor ama ne bileyim işte o kadar. korku hiç değil, gerilim deseniz gerilemedim pek. akılda kalacak bir yan bulamadım filmde..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...