ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Dün gece reklamını verdi son anda bir yayın değişikliği yapmazlarsa bu akşam oynayacak. Seyretmeyenler Bence kesinlikle kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ahan da ben de bunu açmaya gelmiştim :) of ya eylülden beri bekliyorum izleyecem diye. öss den 3 gün önce gösterilir mi kardeşim ayıptır hem de nba finalinin tekrari varken dublajı kötü olurdu zaten şeklinde teselli bulayım ahah[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 bence sen artik oss ayagina 9-10 da yatmaya basla salla nba finallerini falan :D hem bu arada the others 10/6.5 luk bir gerilim dram filmidir sadece 1 kez izlenirse manalidir ole tekrar tekrar izlenecek bir film degildir ancak nicole yengeniz yeter :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ta gecen yazin basinda ring i vericez diolardi halen yokh[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 death abi eger o filmi izlemediysen bir sekilde ulas cek al ne bileyim yap biseyler cok ii bir korku filmdir ...aslen 1997 yapim japon the ringu dan calintidir yada cevrilmedir ancak amerikalilar iste islerini bilirler bayagi iiii......(bu arada ben ringu larida (3 seri ) the ringi de izledim o yuzden sana gazlik yapiom :DDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 süper bu film ya izlemeyenler kaçırmasın derim[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 gecen yazdan once varmiydi be ring? bu arada others sadece sinemada izlenince geriyo o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 heh ring i saolsun arcane sayesinde izledik taaa ne zman bide vardi dis 2003 kisinda girdi vizyona yazinda doal olarak var oluo :P[signature][hline]Mira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 wala yalan oldu ring olayi sanirim vereceği yok kanal d nin[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Çok güzel film. Ama bir kere izlenir, Edited by Ghaldszar: No spolier [signature][hline]MSN = [email protected][i] Hala gülümseyebilirken o çarpık tebessümünü dudaklarından eksik etme büyücü, çünkü kayıp da düştüğün zaman, o tek, minicik hatayı yaptığın an... ellerim üzerinde olacak. Tırnaklarım tenine batacak ve ölmek için yalvaracaksın. Ama ölüm bir türlü gelmeyecek Burada bir gün asırlar sürer Raistlin Majere. Ben de her gün, seni zindanında ziyaret edeceğim, -aklının zindanında. Ve beni eğlendirmiş olduğun için, beni eğlendirmeye devam edeceksin. Hem bedenin, hem ruhun işgence görecek. Ve her günün sonunda, acıdan öleceksin. Ve her gecenin başlangıcında seni yeniden dirilteceğim. Uyuyamayacaksın, onun yerine gelecek günün beklentisiyle uyanık yatacaksın. Sabah da göreceğin ilk şey benim yüzüm olacak. [Bu mesaj ghaldszar tarafından 16 Haziran 2004 20:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ben sevmemiştim ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Burası The Others filminin kanal D' de oynayacağı ile ilgili reklam topiğidir. Film ile ilgili yorumda bulunmak isteyenleri The Others - Diğerleri isimli topiğe doğru alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Oley super filmdi izliyeyim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 eee nerde kaldı film ya?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Kac saatti bu film,sabahlicaz anlasilan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 öss ayağına uyku düzenimi ayarlıcaktım sözde, kanal-d nin yaptığı da az iş güzarlık değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 eh radyoya şarkı yetiştirme hesabına bugün bakamadım ve uçtu gitti film. hangi gün bakmasam bu bölüme kesin birşey kaçırıyorum, test edip onayladım.. :) demek bu ay boyunca her çarşamba güzel filmler oynayacak?[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 eh simdi bitti.. degdi dogrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 abi ewt ya nicole kidman'ın seslendirmesini hep aynı kadın yapıyo. hisli bi sesi war bu tip filmlere uygun ama çok kısık filmin bazı yerlerinde telewizyonun yakınına gidip duymaya çalıştım[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 ben rahip bulmaya gittiği yerde izlemeye başladım, sonu ilginç bitti hani hoşuma da gitti, kamerayı habire döndürüp atmosfer vermek güzel ve nicole kidman da iyi oynuyor ama ne bileyim işte o kadar. korku hiç değil, gerilim deseniz gerilemedim pek. akılda kalacak bir yan bulamadım filmde..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 ya sinemada izlemedikten sonra germesi mumkun olmayan bir film sadece konu acisindan cok orjinal bir film hep olulerin canlilari rahatsiz etmesini izlerdik simdi canlilarin oluleri rahatsiz edisini izledik =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 pah öss geyiğine kaynamış, izlememiştim yazık oldu neyse yaşasın divx, dvd ve türevleri ![signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Yaf bizim medya patronları bu kadar acizmi ki prime time da 4567875978456647. kez tango&cashi seyrettiriyolar. Eminim aydın doğan cash karakterine hastadır. Ondan bu kadar yayınlıyolar.[signature][hline]Free your mind http://www.ilovelivtyler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2004 topic niye sticky acaba?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 evet az sonra yine var. ben izlicem bu defakini[signature][hline]www.elma.forumu.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar