Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Disleksi

Flameoffear

Öne çıkan mesajlar

Şaşkınım biraz. Bu yaşımda Disleksi olduğumu öğrendim. :D

İlk okulda filan hep b ile d yi karıştırır yanlış yazardım. Cümleleri ortasından sonundan filan okumaya başlardım. Ciddi dikkat sorunlarım vardı. Okumakta acayip zorlanırdım. Yazım hala iğrenç ötesi. Zamanla çoğunu düzeltmişim de dikkat sorunu için gittim disleksi olup çıktım. sdf Sorun hakkında biraz araştırdım da valla iyi bitirmişim üniversiteyi. O değil de yakın tarihte yazar olacak bir adamın okuma ve yazma güçlüğü çekmesi de süper bir ironiymiş. sdfjş

Öyle işte paylaşim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Disleksinin hiperaktivite ile bir alakası yok yalnız.

Birde dasaa senin hiperaktif çocuk görmediğin belli oluyor. Bizde her yaramaz çocuğa hiperaktif dedikleri için yorumunu normal karşıladım.

La adam moda demiş. sdfgıujksdf "Disleksi insanın kendine yakışanı giymesidir"

Xunn aslında içmeye gerek yok sağa sola çarpmak için, zaten bir denge sorunu var. İçtiğinde bir şey değişmiyor. en azından benim için böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:

son donemin modasi bunlar, disleksi, add filan.

dasaaa said:

hiperkativite oranı %7 mi ne..

beceriksiz ve ilgisiz ailelerin yetiştirmeyi beceremediği, yaramaz, salak, şımarık çocukları hiperaktif kabuledilir oldu. "ay bizimkisi çok zeki, çok hiperaktif...."

ülkede o kadar zeki olsa ülke bi adım ileri giderdi.

said:
Birde dasaa senin hiperaktif çocuk görmediğin belli oluyor. Bizde her yaramaz çocuğa hiperaktif dedikleri için yorumunu normal karşıladım.

a-son dönemim modası bunlar, kanser falan
b-her önüne gelen iki hücresi bozulsa, gerçekten kanser olmasa bile "ay kanserim" diyor.
bunun üstüne
c-senin kanserli görmediğin belli oluyor. her iki hücresi bozulana kanser dedikleri için normal karşıladım

• 1 yıl sonra ...
dasaaa said:

hiperkativite oranı %7 mi ne..

beceriksiz ve ilgisiz ailelerin yetiştirmeyi beceremediği, yaramaz, salak, şımarık çocukları hiperaktif kabuledilir oldu. "ay bizimkisi çok zeki, çok hiperaktif...."

ülkede o kadar zeki olsa ülke bi adım ileri giderdi.

Kim çocuğuna bok atmak ister ki :).
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...