Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Şaşkınım biraz. Bu yaşımda Disleksi olduğumu öğrendim. :D İlk okulda filan hep b ile d yi karıştırır yanlış yazardım. Cümleleri ortasından sonundan filan okumaya başlardım. Ciddi dikkat sorunlarım vardı. Okumakta acayip zorlanırdım. Yazım hala iğrenç ötesi. Zamanla çoğunu düzeltmişim de dikkat sorunu için gittim disleksi olup çıktım. sdf Sorun hakkında biraz araştırdım da valla iyi bitirmişim üniversiteyi. O değil de yakın tarihte yazar olacak bir adamın okuma ve yazma güçlüğü çekmesi de süper bir ironiymiş. sdfjş Öyle işte paylaşim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 boşver ya entel geçinirsin işte. bi yazar olarak disleksiden iyi ekmek yersin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 olsun abi iyi yazarların çoğu sorunlu oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 o ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 google it sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 baktım da bende tek Yazı yazmada zorluk. var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 ahmedinejad said: baktım da bende tek Yazı yazmada zorluk. var bunu bile c/p ettim lan tembellikten sdgsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Aslında tembel bir öğrenciyseniz çok süper bir kaytarma yolu olabilir. :D "Zeki ama dislekis işte! O yüzden böyle!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 yok öle olmuyo direk kırıyolar puanları yazım hatasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Gecen su haberi gorup baya sasirmistim. "Okuması yok ama 1 milyar lirası var! İngiltere’nin en zengin 200. insanı olan Andreas Panayiotou disleksili olduğu için okuyamıyor..." link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 son donemin modasi bunlar, disleksi, add filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Bu arkadaşlar içtikleri zaman motor fonksiyonlar iyice aspıtır ayrıca. Çarparlar sağa sola alkolü çok kaçırmasalar bile. "2 birayı kaldıramadın olm." diye laf yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 hiperkativite oranı %7 mi ne.. beceriksiz ve ilgisiz ailelerin yetiştirmeyi beceremediği, yaramaz, salak, şımarık çocukları hiperaktif kabuledilir oldu. "ay bizimkisi çok zeki, çok hiperaktif...." ülkede o kadar zeki olsa ülke bi adım ileri giderdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Disleksinin hiperaktivite ile bir alakası yok yalnız. Birde dasaa senin hiperaktif çocuk görmediğin belli oluyor. Bizde her yaramaz çocuğa hiperaktif dedikleri için yorumunu normal karşıladım. La adam moda demiş. sdfgıujksdf "Disleksi insanın kendine yakışanı giymesidir" Xunn aslında içmeye gerek yok sağa sola çarpmak için, zaten bir denge sorunu var. İçtiğinde bir şey değişmiyor. en azından benim için böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 dişleksi yani dişlek gibi olan, ama tam olmayan kişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 bende renk körüyüm ama doktora gitmeye üşeniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 said: Birde dasaa senin hiperaktif çocuk görmediğin belli oluyor. Bizde her yaramaz çocuğa hiperaktif dedikleri için yorumunu normal karşıladım. yazdığım cümleyi 4kere okursan anlama ihtimalinin daha yükseleceğini düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Agresifliğe gerek yok. Hani madem agresif yazdın ben de öyle mi yazayım? "Belki 4 kere dünyaya gelip tıp okursan kimin hiperaktif olduğunu söyleme kabileyeti kazanabilirsin" mi diyeyim? Relax dude. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 4kere okursan anlayacağını düşünüyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 aquila said: son donemin modasi bunlar, disleksi, add filan. dasaaa said: hiperkativite oranı %7 mi ne.. beceriksiz ve ilgisiz ailelerin yetiştirmeyi beceremediği, yaramaz, salak, şımarık çocukları hiperaktif kabuledilir oldu. "ay bizimkisi çok zeki, çok hiperaktif...." ülkede o kadar zeki olsa ülke bi adım ileri giderdi. said: Birde dasaa senin hiperaktif çocuk görmediğin belli oluyor. Bizde her yaramaz çocuğa hiperaktif dedikleri için yorumunu normal karşıladım. a-son dönemim modası bunlar, kanser falan b-her önüne gelen iki hücresi bozulsa, gerçekten kanser olmasa bile "ay kanserim" diyor. bunun üstüne c-senin kanserli görmediğin belli oluyor. her iki hücresi bozulana kanser dedikleri için normal karşıladım ___________ bayağı bi anlamamışsın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2011 Neyse boş vir. Öyle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Matematikçi bir arkadaş var bende, o da disleksi. 6 - 9 arasındaki farkı algılayamadan işlem yapıyor ama hatun, üstelik Amerika'da doktoraya devam ediyor. O en çok telefonda numara çevirirken zorlanıyormuş, ben onun yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 disleksi tanıdığı olan ya da bu rahatsızlığı yaşayan varsa şu filmi izlemesini öneriyorum; http://www.imdb.com/title/tt0986264/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 eheh ya ben ne yapayım, hem disleksi var hem astigmat var. yolda yürüyemeyecek durumdayken trafiğe çıkıp magandalık yapıyorum. ljkdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 dasaaa said: hiperkativite oranı %7 mi ne.. beceriksiz ve ilgisiz ailelerin yetiştirmeyi beceremediği, yaramaz, salak, şımarık çocukları hiperaktif kabuledilir oldu. "ay bizimkisi çok zeki, çok hiperaktif...." ülkede o kadar zeki olsa ülke bi adım ileri giderdi. Kim çocuğuna bok atmak ister ki :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar