dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 tehdit etmesi rezillik öteside ben videonun başında "programımızdaki elektrikli havayı daha da arttıracağız büyüklerimden gerekli izinleri aldım" lafına çok takıldım. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Gidebildikleri kadar ileri gitsinler belki o zaman cahil milletin burnu sürtülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 niye sürtülsün boyun eğdiğin, onların ahlak anlayışına sahip olduğun sürece Türkiye cennet sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 durmak yok yola devam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bugün parkta soteye yatmış duruyodum. bi adam geçerken haydi bidaha bidaha bidaha türküsünü söyleye söyleye gidiyodu. sonra benimde dilime takıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 benim de dilime takılıyor bazen ama umarım dilim ile kalır başka yerlerime takılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Adamın programını gg etmişler http://gundem.milliyet.com.tr/o-tehditler-programi-yayindan-kaldirtti/gundem/gundemdetay/16.06.2011/1403180/default.htm?ref=yahoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 in ya face olmuş direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 belki geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 gel bakalım kocum deyip suna güzel bi sopa cekseler ne tatlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 arka planda başka görev verirler ya bu kadar fanatik minyonları silmezler. adamlar vazgeçilemez "asset" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Bu kadar açık edilir mi? Adam resmen gidip meclise başbakanıma hayırlı olsun diyeceğim, sonra da seni şikayet edeceğim dedi. Demek ki yöntem bu mu diye insan ister istemez düşünüyor. Birkaç ay sonra çıkar feto kanallarının birinde, program yapmaya devam eder. Yazdım bir tarafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar