Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 mithat o kadar şey yazcagına direk şişkoyum yazsan daha temiz olurdu yok öyle yenmeli böyle yenmeli insan gibi yiyin lan.1 hamburger bi patates neyinize yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 sahibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ramiz, rasim hakkında ne diyorsunuz akraba falan mı yoksa çakma mı bikaç defa sipariş verdiydim fena değil sdfs ha baktımda akrabaymış.ramiz rasimgillerin köfteleri güzel ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 forumun yarısı obezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Ben 100 kiloyum valla :D obez olalı yıllar oluyor. Öyle ne yedigime dikkat edeyim aman zayıf kalayıp çok uzun yıllar yaşayayım derdim yok istedigimi yapamadıktan sonra peheey. He şimdi doktor+aile+kız arkadaş baskısı yüzünden diet yapıyorum fakat tek sebebi zayıfladıktan sonra herkes sussunda kilo aliim tekrar. Deneyin süper oluyor fastfood candır kilo almak candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-ash2/276035_100002775216970_465719_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 şu obezim ama mutlutum tripleride direk yalan ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Obez olmaktan ne memnun olcam kalp malp spor sırasında yorgunluk falan obez olmak direk igrenç. Fakat obez olana kadar giden yol mükemmel o ayrı orayı çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 burger king bariz bozdu ya, bahaneyle diyet yapmaya basladim iyi oldu gerci yasasin mcdonalds! yasasin izgara tavuklu sandvic! yasasin citir durum! burger zaten ketcap mayonezi limitleyip patate skizartma yaglarini 24 saatte bir degistirmeye basladiktan sonra benim icin bitmisti, 100metre yakinimda burger varken 1km mcdonalds icin yurumek sux ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Tavuk isteyen varsa KFC ye davet ediyorum,hatta kova diyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 http://img.chan4chan.com/img/2009-03-15/1237088362377.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Mithat said: Ben 100 kiloyum valla :D obez olalı yıllar oluyor. Öyle ne yedigime dikkat edeyim aman zayıf kalayıp çok uzun yıllar yaşayayım derdim yok istedigimi yapamadıktan sonra peheey. He şimdi doktor+aile+kız arkadaş baskısı yüzünden diet yapıyorum fakat tek sebebi zayıfladıktan sonra herkes sussunda kilo aliim tekrar. Deneyin süper oluyor fastfood candır kilo almak candır. İstekler ile alakalı tabi sağlıklı olmayı istedikten sonra bir şekilde kilo veriyorsun ama sağlıksız olmak amacın ise bu amacına ulaşmakta sana çok büyük yardımcı olacak fast food tüketimi yardımcı olur. İsteğin insan gibi yaşamaksa enerji dolu canlı hareketli sosyal vb şişmanken bunları zaten yapamıcaksın. Bu arada ola ki zayıfladın çevrenin baskısıyla o kiloları geri alman çok kolay olacak eğer kilo verme sürecinde baktın hoşuna gidiyor kilo vermek ve korumak istiyorsun ve daha da devam etmek istiyorsun o zaman bunu sağlamanın çeşitli yöntemleri var. Fakat bu yöntemleri de merak ettiğini sanmıyorum. Aşırı kilolu olmak doğal olmayan birşey ve hiçte güzel değil hiç kimse kendisini kandırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 lan sırf bu baslıgı sabah gördüm diye aksam iş cıkısı burgera gidip steakhouse yedim bi büyük. hain domdomlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 döner tatavaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ne çok fakir varmış ya bi kişi de çıkıp egg&burger dememiş ha benim yediğim en güzel burger nişantaşı den deydi o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 tendril Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 walla illa bi fast foodcuda yiceksem su cevahirdekinde yiyorum carl jr da cidden lezzetli en son marmariste bi burger kingde yedim çok kötü etler çok berbat tatsız sevmiyorum artık tadım pizza war kendi caçpında franchise bizim şirketin burda lezzetli pizzada salatada makarnada felan butik hamburgercilerde komik gelmeye basladı 2 ekmek bi köfteye 25 lira vermek sanki yarım kilo köfte var içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Ya ben artık adam akıllı hamburger falan istediğimde gidip düzgün yerlerde yiyorum ya. Köfte + patatese 15-20 lira arası para verip mükemmel şeyler yiyebiliyorsun. hem tad olarka güzel hem de adam akıllı et var içinde, yemekten sonra koltuğa yayılıp ne güzel yemekti bu yav dedirtiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 carls jr portobello güzel baya. patatesleri de diğerlerine kıyasla daha iyi. sınırsız içecek var bi de ve burger kingdeki gibi yarısı su değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bence aralarında çok bi fark yok ama yine de fastfood yemek çok saçma, ha illa yiyeceksem gider mcdonalds'tan yerim o da tavukburgerlerin ekmeklerini ataraktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 i don't always eat fastfood but when i do, i eat fuckin big kahuna burger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 MeSh said: bence aralarında çok bi fark yok ama yine de fastfood yemek çok saçma, ha illa yiyeceksem gider mcdonalds'tan yerim o da tavukburgerlerin ekmeklerini ataraktan. ciddi misin sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ekmeklerini atıyorum çünkü kilo almak istemiyorum bütün kalori ekmeklerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 burger king artık gözümde %100 apaçi ve fakir mekanı. "en ucuz kalori fastfooddan gelen kaloridir" şeklinde değişen gıda pazarının bayrak taşıyanı oldular hepten. ben bile sağlıksız buluyorum. fakirlere 5 liraya soyalı tavukgötüyağı köftelerden menü satıyor, şimdi isim verip rencide etmeyeyim, e....e gibi üyeler de "burqer qinq tek geçerim qanqa" diye mutlu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar